Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıkışlar az diye sevinirken merdivenlerden duvara tosladık ne anladım ben bu işten.

Yorum

• Tüm yapıların en son hali

Trabzonspor'un Yeni Adresi: Hüseyin Avni Aker Spor Yerleşkesi

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa kenarları da tartan pist yerine çim yapacakmış

Bursa nın stadını beğenemiyorum arkadaş.

Yorum

• Eğer başıma birşey gelmeyecekse;
          Üst kat merdiven boşluklarının daha sık ve dar olması tribünler boşken kötü gözükebilir ancak dolu haliyle tribün bütünlüğü açısında daha iyi olabilir.
          Örneğin yukarıda görünen bursa stadı fotoğrafında kale arkası merdiven boşluklarından tır geçecekmiş gibi. Bırakılan bu mesafenin kesinlikle bir kuralı vardır. Acil çıkış durumları vs.
          Bloklar arasında bu kadar mesafe olacağına göze batmayan daha ince çizgilerle ayrılmış bloklar göze daha güzel gelebilir.
          Bekleyip görmek lazım, stadı devraldıktan sonra değiştirilebilir bir durum.

Ayrıca yıllardır foruma üyeyim, yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum.
          Hemen her gün belirli başlıkları ziyaret ediyorum ve bunu yıllardır yapıyorum.
          Yalnız ronin nickli arkadaş şu forumu öyle bir hale getirdin ki nickini gördüğüm anda sayfayı kapatıyorum artık.
          El insaf artık...

Yorum

• Bursa stadinin tribun yapisini hic degismeden cati ve koltuk dizaynini en bastan degistiginde karsina harika bir tasarim cikacaktir ama malesef boyle cirkin bircati ve koltuk dizilimi secmisler.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa nın stadını beğenemiyorum arkadaş.
              Hiç sevmedim Bursa stadını tribünleri panayır gibi yapıp tüyü de dikmişler.
              O zemin iflah olmaz bu kadar mal olunmaz ya,ne işin var çim üstünde.
              • Memento mori

Yorum

• Stadın çevre düzenlemesinde Trabzonspor'a dair motifler heykeller olur inşallah

Yorum

• Bursada ne tarz cim kullanılmış?
                  Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursada ne tarz cim kullanılmış?
                    Standart serme çim diye biliyorum

Yorum

• Bursanın koltuklar beyaz olduğu için tuhaf duruyor. Güzel bi yeşil olsaydı çok daha güzel görünürdü o stadyum.

Yorum

• Bu merdiven boşlukları ve çıkışlar konusuna takılan arkadaşlar iyice bir odaklanıp tekrardan baskınlar koskoca mimar ki kariyeri başarılarla dolu mimar neden böyle bir çıkış dizilimi yapmış. Ne kadar çok bilirkişi varmış burada beyler harcanmayin buralarda.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bu sabah çektim. Inş o boyanin uzerine 2 3 kat daha geçerler renk iğrenç

Yorum

• Çim sahaların olduğu yerde çalışma vardı oraya da başladılar sanırım. Akşam geçerken yine foto atarım. Değişikliği görürüz

Yorum

• Renk illa bordo olacak diye bişi yok, bence renk iyi..

Stat böyle yavaş ilerlerse ocak ayına yetişmez gibi duruyor..

Anlamıyorum önceden belli değil miydi çatı malzemeleri..
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• kafadan bende bordo olsun diyordum ama kırmızıya daha çok kanım ısındı. direkleri de kırmızı yaparsak bence kırmızı beyaz mebranlarla güzel bir görüntü olur.

bir de merdiven ve stadın dış kısmında yere taş uygulanacak mı acaba. umarım öyle beton bırakılmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X