çıkışlar az diye sevinirken merdivenlerden duvara tosladık ne anladım ben bu işten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa kenarları da tartan pist yerine çim yapacakmış
Yorum
-
Eğer başıma birşey gelmeyecekse;
Üst kat merdiven boşluklarının daha sık ve dar olması tribünler boşken kötü gözükebilir ancak dolu haliyle tribün bütünlüğü açısında daha iyi olabilir.
Örneğin yukarıda görünen bursa stadı fotoğrafında kale arkası merdiven boşluklarından tır geçecekmiş gibi. Bırakılan bu mesafenin kesinlikle bir kuralı vardır. Acil çıkış durumları vs.
Bloklar arasında bu kadar mesafe olacağına göze batmayan daha ince çizgilerle ayrılmış bloklar göze daha güzel gelebilir.
Bekleyip görmek lazım, stadı devraldıktan sonra değiştirilebilir bir durum.
Ayrıca yıllardır foruma üyeyim, yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum.
Hemen her gün belirli başlıkları ziyaret ediyorum ve bunu yıllardır yapıyorum.
Yalnız ronin nickli arkadaş şu forumu öyle bir hale getirdin ki nickini gördüğüm anda sayfayı kapatıyorum artık.
El insaf artık...
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa nın stadını beğenemiyorum arkadaş.
O zemin iflah olmaz bu kadar mal olunmaz ya,ne işin var çim üstünde.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursada ne tarz cim kullanılmış?
Yorum
-
Bu merdiven boşlukları ve çıkışlar konusuna takılan arkadaşlar iyice bir odaklanıp tekrardan baskınlar koskoca mimar ki kariyeri başarılarla dolu mimar neden böyle bir çıkış dizilimi yapmış. Ne kadar çok bilirkişi varmış burada beyler harcanmayin buralarda.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum