[ATTACH]6068[/ATTACH]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]6068[/ATTACH]
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bende ilk zamanlar projeyi çok eleştirmiştim ,ancak artık stadımız yapıldı..Bu saatten sonra hayallerimizin mükemmelini aramamız bence bizi mutsuz eder...Bu stad en az 50 yıl bizim stadımız olacak..biz öldükten sonra cocuklarımız burda maclar izleyecek...şampiyonluklar kazanacağız burada..Velhasıl artık bu stadı bence benımseyelım...zamanında kötüledik diye küsmeyelim..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle45 derece gibi duruyo
arkada planlarda hesaplanmisdi
alt kat 17- 18 gibi biseydi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende ilk zamanlar projeyi çok eleştirmiştim ,ancak artık stadımız yapıldı..Bu saatten sonra hayallerimizin mükemmelini aramamız bence bizi mutsuz eder...Bu stad en az 50 yıl bizim stadımız olacak..biz öldükten sonra cocuklarımız burda maclar izleyecek...şampiyonluklar kazanacağız burada..Velhasıl artık bu stadı bence benımseyelım...zamanında kötüledik diye küsmeyelim..
15 yil sonra yenisini dikeriz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
çıkmak mesele değil,yaşlılar için dedim ben
bu arada 15 değil,28 basamak
adam 28 basamak çıkacak,felç geçirecek hali kalmayacak,işin yoksa tribüne çıkmak için de 20 basamak daha çıkacak
20 basamak ta tribüne girişte ettimi 48 basamak
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesehirin büyüksehir belediyesi olusunlan ve ts su anki gelisiminlen 10 yil sonra bize bu stad ufak gelir diye düsünüyorum
15 yil sonra yenisini dikerizEn son only ts tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 11:34.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz hangi dunyada yasiyorsunuz bilmiyorum da trabzonun buyuksehir olmasi trabzonun 10 yil sonra hic bir sey farkettirmeyecektir. Trabzonda ne gelisiyor birde bunu sorgulamak lazim. ne gelisiyor mesela ornek verin bana ? bos bos gezen insanlar gelisiyor mesela.. daha kalabalik bir issizlik var.
benim iddiam sudur ki.. trabzonspor ivme yakalamazsa ilerleyen senelerde seyircide bulmak zorlasacak.. yeni jenerasyon da farkli takimlari tutma orani cok artti.. ozellikle bayanlarda.
izmitten büyüksehir belediyesi olmanin ne türlü gelisim bir ile sagladini rahatlikla görebilirsin
benim gibi 2-3 yilda giden insanlar daha iyi görüyor birseyler oldugunu
en basit örnek ts clup
son 15 yilda cirosu %1500 den fazla cikmisdir
sonra ts günden güne avupadada taninmaya basliyor
bunu benim gibi gurbetciler rahatliklan takib edebilir
akyazi zaten tek basina evimizdeki maclarin gelirini 20 katina cikaracaktir
budami bir gelisim degil
bayanlarin ist. takimlarini tutmasinin nedeni erkeklere kendilerini daha cekici yapmalaridir
arkadaslarimin yarisi ex fenerli kizlarlan evli
fenerli bayanlardan daha cekici bayanmi varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 11:30."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
çıkmak mesele değil,yaşlılar için dedim ben
bu arada 15 değil,28 basamak
adam 28 basamak çıkacak,felç geçirecek hali kalmayacak,işin yoksa tribüne çıkmak için de 20 basamak daha çıkacak
20 basamak ta tribüne girişte ettimi 48 basamak(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok basit turizm
izmitten büyüksehir belediyesi olmanin ne türlü gelisim bir ile sagladini rahatlikla görebilirsin
benim gibi 2-3 yilda giden insanlar daha iyi görüyor birseyler oldugunu
en basit örnek ts clup
son 15 yilda cirosu %1500 den fazla cikmisdir
sonra ts günden güne avupadada taninmaya basliyor
bunu benim gibi gurbetciler rahatliklan takib edebilir
akyazi zaten tek basina evimizdeki maclarin gelirini 20 katina cikaracaktir
budami bir gelisim degil
bayanlarin ist. takimlarini tutmasinin nedeni erkeklere kendilerini daha cekici yapmalaridir
arkadaslarimin yarisi ex fenerli kizlarlan evli
fenerli bayanlardan daha cekici bayanmi var
Büyükşehir olayı ise tamamen siyasi bir hamle. Yani büyükşehir olduk gelişeceğiz deli dehşet olacağız, sanayi-turizm-tarım-hayvancılık artacak, iş imkanları çoğalacak, gençler kaçmayacak, Türkiye'nin en çok göç veren 12 ilinden biri olmayacağız vs. bunlar hikaye. Merkez'den oy alamadıkları veya kıl payı kazanabildikleri yerleri alabilmek için büyükşehir yasası çıkartıldı. Örnek vermek gerekirse, Antalya merkezi Chp kazandı ama yeni yasayla kırsaldan köylerden gelen oylarla Akp belediye'yi aldı. Yılda belkide Antalya merkeze 2-3 kez o da işi olursa giden kesimlerin oyu merkezde yaşayanlarını oyunu çöpe attırdı. Aynı şekilde Balıkesir'i de bu şekilde alabildi. Yani Büyükşehir yasası milletten gaz aldı bir de Akp'yi merkezlerde zayıfken köylerden gelen oylarla belediyeleri almasını kolaylaştırdı o kadar. Şu an büyükşehir belediyesi sayısı 30 oldu. Önümüzdeki 10 yılda 40 küsüre de çıkabilir. Sonra gelsin Büyükbüyük şehirler. Ömründe belki de uçağa binemeyecek olan kesimlerin "havaalanı yapılıyor çağ atladık" demesi gibi birşey. Ayranı yok içmeye hesabı. Ver gazı bunlara gitsin.
Akyazı stadının da Trabzon'a/Trabzonspor'a çağ atlattıracağı söyleniyor. Nasıl olacak bu o da muamma. Sonuçta birçok şehre de stat yapılıyor. Senin avantajın kadar onların da avantajı oluyor.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 13:30.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzmit, büyükşehir belediyesi olmasa da gelişmiş ve gelişmeye açık bir kent. Türkiye'de sanayinin merkezi. O bölge ülkenin en büyük sanayi şrketlerine ev sahipliği yapıyor. Yani Trabzon'un bir İzmit olma ihtimali hayalden öteye gitmez. Daha doğrusu kıyaslama yapılacak en son şehirlerden.
Büyükşehir olayı ise tamamen siyasi bir hamle. Yani büyükşehir olduk gelişeceğiz deli dehşet olacağız, sanayi-turizm-tarım-hayvancılık artacak, iş imkanları çoğalacak, gençler kaçmayacak, Türkiye'nin en çok göç veren 12 ilinden biri olmayacağız vs. bunlar hikaye. Merkez'den oy alamadıkları veya kıl payı kazanabildikleri yerleri alabilmek için büyükşehir yasası çıkartıldı. Örnek vermek gerekirse, Antalya merkezi Chp kazandı ama yeni yasayla kırsaldan köylerden gelen oylarla Akp belediye'yi aldı. Büyükşehir yasası milletten gaz aldı o kadar. Ömründe belki de uçağa binemeyecek olan kesimlerin "havaalanı yapılıyor çağ atladık" demesi gibi birşey. Ayranı yok içmeye hesabı. Ver gazı bunlara gitsin.
Akyazı stadının da Trabzon'a/Trabzonspor'a çağ atlattıracağı söyleniyor. Nasıl olacak bu o da muamma. Sonuçta birçok şehre de stat yapılıyor. Senin avantajın kadar onların da avantajı oluyor.
turizm , sanayi, tarim, insaat, vs..
ama tabiiki trabzonluda kicini kaldirmali
sanirim rihannannin dün giydigi swarovski kristallerinlen giyindigi kiyafeti herkes görmüstür
bir kiyafetlen avusturya firmasi bütün dünyaya reklam yapti
aynisin neden bizimkiler diyelim trabzon hasirinlan yapmaz
seneye oscarlarda bir stari trabzon hasirinlan dösesen ne reklam olur
göc hicbirzaman kötü degildir
dün göc edenler bugün kent hotel, cikolata fabrikasi , sera gölü tesisleri, milka dünyaca ünlü cikolatanin findigini, mannerin findigi gibi trabzona yatirimlar getiriyor ve geri dönüyor, camel natural flavour nin tütünü
bu saydiklarimda sadece avusturyadan olanlar benim köylülerim
insaat ve turizm de gurbetcilerin trabzona destegide oldukca yüksek
ktü bi arastirsa fena olmaz
akyazi ts e cag atlatir
ilimize atlatmazEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 13:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük sehir olmak nasil sanayisini izmitin ilerletdiyse ayni öylen trabzonun kendi islevlerinde kendini gelistirmesine destek olacaktir
turizm , sanayi, tarim, insaat, vs..
ama tabiiki trabzonluda kicini kaldirmali
sanirim rihannannin dün giydigi swarovski kristallerinlen giyindigi kiyafeti herkes görmüstür
bir kiyafetlen avusturya firmasi bütün dünyaya reklam yapti
aynisin neden bizimkiler diyelim trabzon hasirinlan yapmaz
seneye oscarlarda bir stari trabzon hasirinlan dösesen ne reklam olur
göc hicbirzaman kötü degildir
dün göc edenler bugün kent hotel, cikolata fabrikasi , sera gölü tesisleri, milka dünyaca ünlü cikolatanin findigini, mannerin findigi gibi trabzona yatirimlar getiriyor ve geri dönüyor, camel natural flavour nin tütünü
bu saydiklarimda sadece avusturyadan olanlar benim köylülerim
insaat ve turizm de gurbetcilerin trabzona destegide oldukca yüksek
ktü bi arastirsa fena olmaz
akyazi ts e cag atlatir
ilimize atlatmaz
Hala havalimanının 2900 m den 3200 m ye çıkarılmayacağı, havalimanından havaalanına dönüştürülmesi hala gündemde.
Akyazı şehre bir hava katıp trabzonspora sınıf atlatacaktır. Başka bir bombası olmayacak.
Büyükşehirden öncede sonrada trabzonda yapılan tek şey bazı bölümlerdeki kentsel dönüşüm, konut ve yol
Yukarıda söylendiği gibi büyükşehir hamlesi tamamen siyasi. Büyükşehir yasası ile büyükşehir olan şehirler büyük flan değil. Hepsi saçma sapan durumda.
Sanayi veya üretime yönelik yapılan yatırım neredeyse 0.
Trabzonun hala bir ciddi bir organize sanayisi yok. Otomotiv sanayi bile parça pincik, tam şehrin göbeğinde pislik yuvasından ibaret.
Trabzonun büyümediğini bölge müdürlüklerinin bir bir samsuna taşındığından anlayabilirsiniz.
Artan turizm ivmesi dışında büyüyen birşey yok. Şehrin değiştiği bir gerçek ama büyüme 0. İnşaat sektöründeki hareketlilik yandaş olan bir kaç inşaat firmasının yarattığı hareketlilik.
Bu arada reklama ihtiyacı olmayan şirket/marka yoktur ama Swarowskinin gerçekten ihtiyacı yokEn son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 14:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum