beyaz rengin üsüne vurulmuş tek kat renk dalga dalga kırmızı görünmesi normal bence.. bir iki kat daha vurulacaktır büyük ihtimal deniz tarafında da ilk başta böyleydi sonra istediğimize daha yakın olmuştu. aslında böylede fena değil bence direkler de kırmızı yapılsa mesela çok daha güzel görünür beyaz mebranla birlikte.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak yine acelecilik yapiyorsunuz
örnek boyada ilk böyleydi, boya kurudukdan sonra bordo kendini belli etmisdi
biraz olgun olun, 2 dakika sonucu bekleyin
membranda ilk acildiginda sapsari olacak, ilk yagmurundan sonra beyazi kendini bulacak, bakalim ozaman neler yazacaksiniz
Resmen Ferrari kırmızısı kullanmışlar burada. Nasıl bordoya dönüşmesini bekleyebilirsin Selçuk agam?
Hani altyapısı (Almancası Grundierung, Türkcesini bilmiyorum) için önce kırmızıya boyuyorlar, sonra üstünü koyu bir renkte boyayıp rengi tutturacaklar desen anlarım da, kıpkırmızı bir renge bordo olacak diyorsun kuruyunca.
Projede ufak tefek değişikliklere gitseler de stadyumun ana temasını bozmadılar. Bakta gör, aykırı bir ses çıkmadıkça kıpkırmızı bi stadyum verecek toki bize.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 18:57.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkulda sanat dersinde boya yapardık, boya kuruyunca renginin açılmasına binlerce kez şahit oldum, daha bir kere bile koyulaştığını görmedim. Bizim evin boyası koyu bordoydu, kuruyunca pembeye döndü.
Resmen Ferrari kırmızısı kullanmışlar burada. Nasıl bordoya dönüşmesini bekleyebilirsin Selçuk agam?
Hani altyapısı için önce kırmızıya boyuyorlar, sonra üstünü koyu bir renkte boyayıp rengi tutturacaklar desen anlarım da, kıpkırmızı bir renge bordo olacak diyorsun kuruyunca.
Projede ufak tefek değişikliklere gitseler de stadyumun ana temasını bozmadılar. Bakta gör, aykırı bir ses çıkmadıkça kıpkırmızı bi stadyum verecek toki bize.
plastik boyadir
üstelik kac kez üzerinden gececklerini bilmiyoruz, örnegi hatirliyorsundur, oda böyle kirmiziydi, sonra bordo olmusdu
örnegi bordo yapipda gercegi begenilmeyen kirmizi yapilmasida mantiga sigacak bisey degil
biraz sonucu bekleyelim, begenmesek yine veryansin yapariz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadas disinin boyasi kirmizi olsa ne olur bordo olsa ne olur oldu olacak tuvalet fayanslarinida elestirin. Ayrica Bence guzel renk secmisler. Bu saatten sonra onemli olan tek sey Koltuk renkleri. Ben bordo istiyorum baskasi mavi olsun der o da olur. Sonucta biz begeniyoruz diye herkes begenecek diye bir sey yok. Bastan savma yapmasinlar yeter.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 19:28.
Yorum
-
beni en cok rahatsiz eden konulardan biri budur. neden her is biz de ters olmak zorundadir anlam veremiyorum. neden bu merdiven bosluklarini adam akilli yapmazlar? alttaki resimde yapmis oldugum gibi olsa kapasite daha fazla olur. kimse 41461 kisi sayisina denk getirilmek icin öyle yapildi demesin. böyle bi sacmalik olamaz
[IMG][/IMG]
En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 19:53.
Yorum
-
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa stanardtlari ile alakasi yok. diyelimki öyle. neden diger stadlarda merdivenler böyle sacma degil.
ayrica türkiyede gaysenin ve almanyada leverkusenin bazi yerlerinde böyle düzensizlikler var.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa stanardtlari ile alakasi yok
boya olayıda ya bu boyacıda yokmu bildiğimiz gerçek bordo renk yok bekleyince açılcakmış bekleyince koyulaşıcakmış bu bildiğin kırmızı arkadaş bunu yüz yılda beklesen değişmez bu renk.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkışların azlığıyla alakalı .
hem senin dedigin gibi olsaydi 1-2 cikis fazla yapip, merdivenler düzenli olsun isterdim. ama o zaman da millet cok cikis var diye sikayet edecekti
dedigim gibi bence uefa ve az cikis bahane
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkulda sanat dersinde boya yapardık, boya kuruyunca renginin açılmasına binlerce kez şahit oldum, daha bir kere bile koyulaştığını görmedim. Bizim evin boyası koyu bordoydu, kuruyunca pembeye döndü.
sonra üstünü koyu bir renkte boyayıp rengi tutturacaklar desen anlarım da, kıpkırmızı bir renge bordo olacak diyorsun kuruyunca.
Projede ufak tefek değişikliklere gitseler de stadyumun ana temasını bozmadılar. Bakta gör, aykırı bir ses çıkmadıkça kıpkırmızı bi stadyum Hani altyapısı (Almancası Grundierung, Türkcesini bilmiyorum) için önce kırmızıya boyuyorlar,verecek toki bize.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmek istedigimden soruyorum. nerde yaziyor bu? hic inanmiyorum da. baska stadlarinda az cikislari var ama böyle rezil degil.
hem senin dedigin gibi olsaydi 1-2 cikis fazla yapip, merdivenler düzenli olsun isterdim. ama o zaman da millet cok cikis var diye sikayet edecekti
dedigim gibi bence uefa ve az cikis bahane
Ben çıkışların azlığındandır dedim kendi fikrimi belirttim.
Şurada şu şekilde yazıyor mu diyorum da bana bu soruyu yöneltiyorsun ?
Üstelik senin çizdiğin şekilde bir merdiven düzeni senin açından göze hoş gelir, bu artısı var.
Adamlar her kapıya 2 merdiven koymuşlar sen bu sayıyı tek merdivene düşürüyorsun ! Yığılma konusunu hesaba kattın mı bu çizimi yaparken ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum