İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaların etrafı dönülüyor sahaların zemini için. Halı sahalarda uygulanan sistem gibi düşün.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi tanesine şöyle 5 6 binlik bir tribün yapılsa iyiydi ya.
Yorum
-
Fotoğraflar her zaman olduğu gibi süper eline sağlık emek verenin.
Ben ne yapıp edip 2. yarıya bu stadın yetiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum,ama deseler ki sezon basına bu stadı yetıstırıp baslıcaz ıstemem,Avni Aker Stadı'na hak ettiği vedayı geçen sene yapamadık,dolu tribünlerle en azından yarım sezon oynayıp veda etmeliyiz.
Lig uzun maraton 2. yarıya Akyazıya geçmekte takıma ekstra motivasyon sağlayacaktır(yarışın içinde olursak).
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Fc Mainz" Kırmızısı
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kirmizi boys ilede disina ettiler.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay ben sizin kırmızınıza ediym...
örnek boyada ilk böyleydi, boya kurudukdan sonra bordo kendini belli etmisdi
biraz olgun olun, 2 dakika sonucu bekleyin
membranda ilk acildiginda sapsari olacak, ilk yagmurundan sonra beyazi kendini bulacak, bakalim ozaman neler yazacaksiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum