Avni Aker son 1,5 yılda 5 hoca gördü.. Umarım yeni stadyumun akıbetide eskisine benzemez! Yeni stadyumumuzla ilgili tek temennim bu... Biraz olsun profesyonelleşmenin yeşil zeminede yansımasını istiyorum çok şey istiyorum galiba...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Bişey sorucam koşu pisti yapılacak mı ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Bişey sorucam koşu pisti yapılacak mı ?
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker son 1,5 yılda 5 hoca gördü.. Umarım yeni stadyumun akıbetide eskisine benzemez! Yeni stadyumumuzla ilgili tek temennim bu... Biraz olsun profesyonelleşmenin yeşil zeminede yansımasını istiyorum çok şey istiyorum galiba..."Annuit cœptis"
Yorum
-
Eren müsadenle bir iki fotoğraf paylaşacağım. Sanırım anladığım kadarıyla oyunlar için Stad çizimi yapıp yamalıyorsun. Yanlış anlamadım galiba.
Bu Eren kardeşin Beşiktaş stadı için çizdiği proje. Gerçeğe çok yakın. Bizim için stadın nasıl olacağı sorusuna da cevap olacak çizimlerin ilerisi için. Sanırım çizim işi sıralama sıralama gidiyor. Stadda yapılan sıralamaya göre grafiklerini yapıyorsun. Daha koltukları koyacaksın sonra diğer ufak ayrıntıları ekleyeceksin. Proje üstüne ekleye ekleye ilerliyor.
Yalnız biz seni uyarıyoruz bizim koskoca akyazı tesisStad yok sadece
Hastane , Otogar varEn son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 08:25.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren müsadenle bir iki fotoğraf paylaşacağım. Sanırım anladığım kadarıyla oyunlar için Stad çizimi yapıp yamalıyorsun. Yanlış anlamadım galiba.
Bu Eren kardeşin Beşiktaş stadı için çizdiği proje. Gerçeğe çok yakın. Bizim için stadın nasıl olacağı sorusuna da cevap olacak çizimlerin ilerisi için. Sanırım çizim işi sıralama sıralama gidiyor. Stadda yapılan sıralamaya göre grafiklerini yapıyorsun. Daha koltukları koyacaksın sonra diğer ufak ayrıntıları ekleyeceksin. Proje üstüne ekleye ekleye ilerliyor.
Yalnız biz seni uyarıyoruz bizim koskoca akyazı tesisStad yok sadece
Hastane , Otogar var
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neye başladılar ?Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye başladılar ?
Okla gösterdiğim yer işçilerin halini göstermek içindi yazmayı unutmuşum..
1 Montaja bu kadar adam bakıyor sanırım
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye başladılar ?
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün mü yapıyolar napıyolar orda?
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarazeren kardeş emeğine sağlık çok iyi bir yeteneğin var güzel oluyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum