Portatif tribün hangi çıkışlara uygulanıyor acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba Eren
Bu çalışmanda koltukların renkleri konusunda bir kaç farklı renkte düzenleme şansın varmıdır. ?
Mesela alt kat Bordo, üst kat Mavi yada tam tersi.
Tüm katlar Bordo veya Mavi şeklinde.
Birde fazla yüklenmiş olacağım bu çalışmanda köşe çıkışlarını da TS logosuyla kapatabilirmisin ?
Teşekkürler
Kalan yerler;
2. Kat giriş kapıları ve koridorları.
1. ve 2. Kat merdivenleri.
İnce detaylar (tribün demirleri v.s.)
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şeyler düşündüm Trabzonspor'a yakışır bir biçimde merak etmeyim siz. Zaten şuanda 1. Katın giriş kapıları koridorlarını bitirdim.
Kalan yerler;
İnce detaylar (tribün demirleri v.s.)Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şeyler düşündüm Trabzonspor'a yakışır bir biçimde merak etmeyim siz. Zaten şuanda 1. Katın giriş kapıları koridorlarını bitirdim.
Kalan yerler;
İnce detaylar (tribün demirleri v.s.)Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık.peki ne zaman biter?
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla tam bilemiyorum. İnce detaylar zorluyor.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 18:44.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla tam bilemiyorum. İnce detaylar zorluyor.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin bir isteği var ama sen ilk olarak stadın gerçek halini yap. Şu ana kadar attığın resimler detaylara önem verdiğini gösteriyor. Çıkış kapılarını aynı büyüklükte yapmamışsın mesela. İlk kez bu kadar gerçekçi ve doğru bir çizim olacak. Merakla bekliyoruz tekrar teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel yorumdu çok hoşuma gitti. Bu gece güzel bir resim çıkartmayı planlıyorum takipte kalın. Oyun içi çok hoş olacak hissediyorum bunu.
Sahura kadar beklicem başkanEmeklerine sağlık, Allah razı olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamciya giren fil cezami almis yine
Yorum
-
İşte yeni resimler arkadaşlar;
Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğlamak istiyorum. Enfes
edit : merdivenleri görünce tekrar ağlayacam ama farklı duygularla :/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum