İlk olarak marazeren tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA takım binası stadyumdan heybetli duruyor valla
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca aralarına dijital reklam panosu
Localara yukarıdan aşağıya mavi led ışıklandırma
Yeşil tartan pist
Araç-Giriş çıkış tüneline cam kapı, branda vs.
Bu ayrıntılarla stat modernliğine modernlik katacaktır!
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fifa 15'e aktarırken bunları dikkate alırım fakat Localarda yukarıdan aşağıya mavi ledi tam anlamı ile çözemedim biraz açıklar mısın?
Locanın ön tarafında tavanından aşağıya ışık vurduğunu düşününEn son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 29.06.2015, 18:59.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCity stadında görmüştüm ancak şuan fotoğrafını bulamadım bulursam atacağım.
Locanın ön tarafında tavanından aşağıya ışık vurduğunu düşünün
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar genelde her stadyumda var, TT Arenada var yani ama oradaki Flörasan.
Bu şekilde olacak. Bence gayet şık duruyor. TT Arena da falan var mı bilmiyorum ancak hiç görmedim ben başka bir yerde... City stadında gördüm hoşuma gitti. Bizim stadyumda da oldukça güzel durur diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu şekilde olacak. Bence gayet şık duruyor. TT Arena da falan var mı bilmiyorum ancak hiç görmedim ben başka bir yerde...
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğin locanın içindeki ışıklar yani loca iç aydınlatması ön tarafındaki duvar ile bir alakası yok, her locada vardır bu.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resimdeki kısma havuz diyenler oldu ama bence bir göz yanılması söz konusu o havuz dediğiniz yer fotoğraf çekilen yerin zemini gibi geldi bana.FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOha mükemmel tespit
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum ve tesis müdürümüz Hüseyin Emin beye şu soruyu yönelttim ve mükemmel açıklayıcı bir cevap aldım...
Allahım Trabzonspor'un bünyesinde nasıl insanlar müdürlük yapıyor nerede adalet yarabbimm nedennn
heralde tüm türkiyenin spor idaresi burdan yapılıcak.
o gece kondu gibi tekkatlı yerlerde otomatikman futbolcu tesisleri oluyor haa yazık bee.
Yorum
Yorum