İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheh zaten istediğiniz o artık kolay kolay ceza almam acaip dikkat ediyorum
sataşmalara çatışmalara girmiyorum tabi bir gün ters tarafımada denk gelebilir o kadar da profosyonel değilim. siteye hergün giren biri için 3 gün uzun süre renkdaş
beni 14 gün içeri atmışlardı geçende bmn ye twitten ordan burdan bi ton yazdım şu cezamı bir haftaya düşürün diye
tabi düşürmediler.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Alemdar61 ile Laudrup61'i taniyomusun?
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır bu isimleri ilk kez duydum. ne oldu ki.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheh zaten istediğiniz o artık kolay kolay ceza almam acaip dikkat ediyorum
sataşmalara çatışmalara girmiyorum tabi bir gün ters tarafımada denk gelebilir o kadar da profosyonel değilim. siteye hergün giren biri için 3 gün uzun süre renkdaş
beni 14 gün içeri atmışlardı geçende bmn ye twitten ordan burdan bi ton yazdım şu cezamı bir haftaya düşürün diye
tabi düşürmediler.
GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonin bizim gulumuz,canimiz.bidaha ona ceza vereceginiz zaman .beni uzaklastirin.ben yatarim onun yerinevay fedakar renkdaşım benim bee
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan canlı yayında hurma imzalıyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYol tarafi kale arkasi ile maraton arasina alt katta genis merdiven koyulmus rakip taraftara ayrilmamistir umarim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum