Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunları buldum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir hastanesinin yer bulması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na talimat verdiğini belirten Özak, “Cumhurbaşkanımız şehir hastanesinin büyük olmasını istiyor. Şehir hastanesine yer aranıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi şuan da şehir hastanesi için yer arıyor” dedi.
    Özak, “şehir hastanesi çimento fabrikasının olduğu yere yapılabilir ama bu çok pahalıya mal olur. Orayı kamulaştıracaksınız. Bir de orada sanayi var. Sanayinin içine, o alana şehir hastanesini koymak için büyük bir yatırım lazım. Olmaz mı? Olur. Ama para lazım. Orhan Bey de yer arıyor. Şehir hastanesi en uygun yere inşallah kurulacaktır. Ama 300 dönümlük alan lazım. Olmazsa Fatih’i yıkıp yapacağız” şeklinde konuştu.

20-10-2014 tarihli http://www.haber61.net/trabzon-sehir...ak-195428h.htm haberi

800 dönüm arazi ve yıllık kirası 175 bin TL olan Akyazı arazisini 20 Milyon dolara doldurdum. Faruk Özak buranın 120 milyon dolara ancak dolacağını söyleyerek, kulübe tahsis edilmiş arazinin sözleşmesini o günkü yöneticilere feshettirdi. İstanbul takımları ile mali tabloyu düzeltmeden yarışmak zor. 30 senede bir şampiyonluk olur, onu da elinden alırlar. İnşallah kupamız gelecek.

07-06-2014 tarihli http://www.dha.com.tr/bir-numarali-s...ak_691108.html haberi
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 13:07.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Belki de Muharrem Usta hastaneye tslip olur
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunları buldum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir hastanesinin yer bulması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na talimat verdiğini belirten Özak, “Cumhurbaşkanımız şehir hastanesinin büyük olmasını istiyor. Şehir hastanesine yer aranıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi şuan da şehir hastanesi için yer arıyor” dedi.
        Özak, “şehir hastanesi çimento fabrikasının olduğu yere yapılabilir ama bu çok pahalıya mal olur. Orayı kamulaştıracaksınız. Bir de orada sanayi var. Sanayinin içine, o alana şehir hastanesini koymak için büyük bir yatırım lazım. Olmaz mı? Olur. Ama para lazım. Orhan Bey de yer arıyor. Şehir hastanesi en uygun yere inşallah kurulacaktır. Ama 300 dönümlük alan lazım. Olmazsa Fatih’i yıkıp yapacağız” şeklinde konuştu.

20-10-2014 tarihli http://www.haber61.net/trabzon-sehir...ak-195428h.htm haberi

800 dönüm arazi ve yıllık kirası 175 bin TL olan Akyazı arazisini 20 Milyon dolara doldurdum. Faruk Özak buranın 120 milyon dolara ancak dolacağını söyleyerek, kulübe tahsis edilmiş arazinin sözleşmesini o günkü yöneticilere feshettirdi. İstanbul takımları ile mali tabloyu düzeltmeden yarışmak zor. 30 senede bir şampiyonluk olur, onu da elinden alırlar. İnşallah kupamız gelecek.

07-06-2014 tarihli http://www.dha.com.tr/bir-numarali-s...ak_691108.html haberi
        allahim bagislasin beni adamlar tömet altinda birakmisim
        sadece 120 milyona patlatiyordular dolguyu
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ilker neden banlandı.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilker neden banlandı.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• adminlerinde ceza aldığını bilmiyordum .ilker için üzüldüm sevdiğim bir admindi.

Yorum

• Ronin herifi gömmüş gibi konusuyorsun. 3 gun sonra burada adam.

Ronine de ceza verin de az dinlenelim.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ronin demisken, yanloslik olmasin. Sen burda ki eski ronin degilmisin. Ceza almisti. Sonra cezasi kaldirildi diye dusunuyodum. Yanlis ronine yazmiyorum degilmi.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ronin herifi gömmüş gibi konusuyorsun. 3 gun sonra burada adam.

Ronine de ceza verin de az dinlenelim.
                    heh zaten istediğiniz o artık kolay kolay ceza almam acaip dikkat ediyorum sataşmalara çatışmalara girmiyorum tabi bir gün ters tarafımada denk gelebilir o kadar da profosyonel değilim. siteye hergün giren biri için 3 gün uzun süre renkdaş beni 14 gün içeri atmışlardı geçende bmn ye twitten ordan burdan bi ton yazdım şu cezamı bir haftaya düşürün diye tabi düşürmediler.

Yorum

• hastaneye yer lazımsa biraz daha dolgu yapalım. kamyon lazımsa göndereyim.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ronin demisken, yanloslik olmasin. Sen burda ki eski ronin degilmisin. Ceza almisti. Sonra cezasi kaldirildi diye dusunuyodum. Yanlis ronine yazmiyorum degilmi.
                        doğrudur renkdaş neyse konu dağılmasın.

Yorum

• kamarenın yeri değişsin artık direkleri gösgtermeye başladı
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              google earthdan akyazi 4/25/2015

2. fotoğraftaki kummu yada çakılmı işte onlar antrenman tesisleri için döküldü heralde.benim sorum o çakıllar biraz erken dökülmedimi bildiğim kadarıyla zemin 1-2 metre daha yükseltimiyecekmiydi.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu da Eintracht Frankfurt.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X