Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en güzeli ve havalısı karizma olanı m.utd. soyunma odası

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      heh zaten istediğiniz o artık kolay kolay ceza almam acaip dikkat ediyorum sataşmalara çatışmalara girmiyorum tabi bir gün ters tarafımada denk gelebilir o kadar da profosyonel değilim. siteye hergün giren biri için 3 gün uzun süre renkdaş beni 14 gün içeri atmışlardı geçende bmn ye twitten ordan burdan bi ton yazdım şu cezamı bir haftaya düşürün diye tabi düşürmediler.
      Peki Alemdar61 ile Laudrup61'i taniyomusun?
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki Alemdar61 ile Laudrup61'i taniyomusun?
        hayır bu isimleri ilk kez duydum. ne oldu ki.

Yorum

• Yorum

hayır bu isimleri ilk kez duydum. ne oldu ki.
            hiic. sordum sadece
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

heh zaten istediğiniz o artık kolay kolay ceza almam acaip dikkat ediyorum sataşmalara çatışmalara girmiyorum tabi bir gün ters tarafımada denk gelebilir o kadar da profosyonel değilim. siteye hergün giren biri için 3 gün uzun süre renkdaş beni 14 gün içeri atmışlardı geçende bmn ye twitten ordan burdan bi ton yazdım şu cezamı bir haftaya düşürün diye tabi düşürmediler.
              Ronin bizim gulumuz,canimiz.bidaha ona ceza vereceginiz zaman .beni uzaklastirin.ben yatarim onun yerine
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

helal renkdaşım süper resimler buluyorsun aslında hep böyle resim paylaşmak lazım

Yorum

• Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ronin bizim gulumuz,canimiz.bidaha ona ceza vereceginiz zaman .beni uzaklastirin.ben yatarim onun yerine
                    vay fedakar renkdaşım benim bee

Yorum

• başkan canlı yayında hurma imzalıyor

Yorum

• Yorum

başkan canlı yayında hurma imzalıyor
                          kanal?????
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kanal?????
                            61 saat te

Yorum

• Yol tarafi kale arkasi ile maraton arasina alt katta genis merdiven koyulmus rakip taraftara ayrilmamistir umarim.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yol tarafi kale arkasi ile maraton arasina alt katta genis merdiven koyulmus rakip taraftara ayrilmamistir umarim.
                                Rakip takıma ayrıldığı aylar önce söylenmişti diye biliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X