Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil hastaları deniz yoluyla getirirler artık saçmalamışlar iyice.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad yaptınız, Hava alanı yaptınız bari Hastahane yapmayın burası deniz kıyısı güvenilir bir bölge değil diyoruz ama kimin umurun da.

Ondan sonra Dünya da ilk ve tek denize dolguyla yapılan yer diye birde akıllarınca övünüyorlar.

Herhalde Dünya da ilk ve tek olacak başka hangi akılsız deniz, okyanus kıyısına stad, hastahane yapar ki..?

Dünya'nın en tehlikeli yeridir bu bölgeler umarım üzücü bir olay yaşanmaz da ben haksız çıkarım.
      çok doğru yazmışsın renkdaş tam ben yazıcaktım yazmama gerek kalmadı.ben zaten dolgu alanlarına yapı yapılmasınada tamamen karşıydım bizim gibi deprem ülkesi olan ülkede.bunlar iyice saçmaladı gerçekten gözleri dönmüş bu hastaneyi yaparlarsa ve bir felaket olursa facia olur ama galiba bu kimsenin umrunda değil.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Helikopter olmasa o resimde bi anlamı kalmadı. Helikopter varsa hastaneye benden EVET.

Yorum

• en sonunda umarım dolguda isyan etmez en sonunda dolgu demesin yeter daa ben zaten yapay bir alanım üstüme bu kadar yük bindirdiniz .gidin toplayın hastanenizi stadınızı şimdi denizden.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

O araziye bir hilton , mencure , Ramada , nin 5 yıldızlı oteli iyi gider.

Yorum

• Olumlu yönünden bakıyorum bu sene çok sakatlıklardan çektik.Adamlar bizim için yapmış olabilirler.Erken müdahale ile sakatlık süresini kısaltmak için adamlar yapıyor sizde beğenmiyorsunuz.

Yorum

• Yorum

• Son köşe kolonu da dikilmiş bu arada

Yorum

• nolcak deniz manzaralı oda filan mı satacaklar zengin hastalara? ne alaka hastane? ülke olarak bi işi de doğru yapamaz mıyız yaw, bi işte de iyi ve mantıklı olamaz mıyız??? spor kompleksinde hastanenin işi ne? başka yer yok muydu?

he sonra hastane yaptı mı yaptı, hem de deniz manzaralı, hem de deniz dolgulu!!! o zaman istikrar sürsün!!!!
                    En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 19:19.
                    #

Yorum

• GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! - hastayı kaybettik malesef ex oldu - GOOOOL ULAN GOOOL!!!
                      #

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ellerine sağlık.kapali tarafında çalışma var mi
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olumlu yönünden bakıyorum bu sene çok sakatlıklardan çektik.Adamlar bizim için yapmış olabilirler.Erken müdahale ile sakatlık süresini kısaltmak için adamlar yapıyor sizde beğenmiyorsunuz.
                          Güzeldi

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ellerine sağlık.kapali tarafında çalışma var mi
                            Kapalı tarafı dün paylaştığım resimle aynı durumda değişiklik olmadı orada.

Yorum

• Akparti genel merkezi de buraya yapılsa ya?
                              MCMLXVII

Yorum

• bu şehir neden bu kadar yavşak ve yalaka bir şehir oldu acaba? o kadro içerisinde kimse de çıkıp burada hastane olmaz buraya otel yapalım, kongre merkezi yapalım, kolej yapalım gene de gerekirse sporcu sağlığı merkezi yapalım; bu alanı trabzonspor kullansın demiyor?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Çalışıyor...
                                X