Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok tuhaf istekler ve vaadler dolanıyor etrafta.
    Ben spor kulüplerine yapılan devlet yardımlarını uygun bulmuyorum. Belediyelerin ki belkim hariç.

İşin gerçeği bu: bu gibi yardımlar eşit rekabetin bozulmasına sebeb olmuyor mu? Evet bence rekabetin bozulmalarına sebeb oluyor.
    X takıma şu arsa, Y takıma bu stad. Yani sonuçta X takıma 50 milyon, Y takıma 250 milyon.

Bir de stad yapılmayan takımları bi düşünün.
    Veya daha küçük daha az masraflı stat yapılanları düşünün.
    Rekabet kurallarını bozan hareketler bunlar.

Takımlar arasında adaleti nasıl koruyacaklar böyle. Bir de bu açıdan bu konu irdelense?
    Yani bi söyliyim dedim. Canım yine yapsınlar bize stad.
    En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 19:59.
    Ömer

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl olsa seçileceğiz diye X Partisine laf atmak siyasi bir düşünce değil.

Nasıl olsa seçilmeyeceğiz diye X Partisine laf atmak siyasi bir düşünce.

Bir susun ya. Yüz sayfada yazdım bin sayfada yazarım. Siz siyaset yaptıkça cevabını alırsınız. Burada Tayyip Erdoğan'a sayfalarca küfretsem gıkınız çıkmaz. Kemal Kılıçdaroğluna laf atsam kuyruğuna basılmış kedi gibi kudurursunuz sayfalarca yazı yazarsınız. Benim sorunum sizin samimiyetinizle. Samimi değilsiniz.

Ben Akp'lide değilim. Aşağıdaki sayfanın yöneticiside benim girip paylaşımlara bakarsın benim samimiyetimi anlarsın. Özelden istersen kanıtta gönderirim.

https://www.facebook.com/mrjnldunya?fref=ts

Yazdıklarımı anlamadıysan ben ne yapabilirim!

Benim için akp olmuş chp veya mhp olmuş hiç önemli değil ben vaadlere bakarım hangisinin Trabzonspor'a zararı olmuş ona bakarım. Mesela ben x partiliyim ben lehime iş yapıyorsa, benim hakkımı yerse orda tepkimi veririm rahat ol!

Akp'lide olabilirsin kim ne diyebilir, herkesin kendi düşüncesi kendi oyu adam kime isterse ona oy verir. O yüzden bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok tuhaf istekler ve vaadler dolanıyor etrafta.
        Ben spor kulüplerine yapılan devlet yardımlarını uygun bulmuyorum. Belediyelerin ki belkim hariç.

İşin gerçeği bu: bu gibi yardımlar eşit rekabetin bozulmasına sebeb olmuyor mu? Evet bence rekabetin bozulmalarına sebeb oluyor.
        X takıma şu arsa, Y takıma bu stad. Yani sonuçta X takıma 50 milyon, Y takıma 250 milyon.

Bir de stad yapılmayan takımları bi düşünün.
        Veya daha küçük daha az masraflı stat yapılanları düşünün.
        Rekabet kurallarını bozan hareketler bunlar.

Takımlar arasında adaleti nasıl koruyacaklar böyle. Bir de bu açıdan bu konu irdelense?
        Yani bi söyliyim dedim. Canım yine yapsınlar bize stad.
        senin dedigin ideali olur
        almanya ve ingilterede uygulanan prensip

bizde malesef öyle degil

100 taraftari olan basaksehire devletin 180milyon tllik stad yaptigi ülkede yasiyoruz

eskisehirde, samsunda, sakaryada, istanbulda, diyarbakirda, antalyada, mersinde, vs....
        stada karsi stad yapilirken bizim gibi bu ülkenin futbolda lokomotifi olan kulübe yapilan benim acimdan kabul edilinemez
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kaynak; Hüseyin Emin

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak; Hüseyin Emin

Resimler için teşekkürler.ilk resimde neyin betonu atılmış?
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resimler için teşekkürler.ilk resimde neyin betonu atılmış?
              tesisde su stada dogru uzanan parcanin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tesisde su stada dogru uzanan parcanin
                heryerde bir iz var bu nasıl egodur kibirdir ya t ok de e nerede?

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bayağı hızlandılar gibi bu gidişle çatı iskeleti heralde temmuz 15 gibi biter

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MHP daha da ileri gitmiş Akyazı için bizden alınanları da geri verecekmiş.
                    oyum mhp ye

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bayağı hızlandılar gibi bu gidişle çatı iskeleti heralde temmuz 15 gibi biter
                      Hergu bir tane kol ona ekparca takıyorlar 9 tane taktılar kaldı 13 tane 13 güne bitse iki kolon arasındaki parçayı bir güne yapsalar 20 tane de ondan var etti 33 gün ondan sonra çatının üst kısmı var onun ne kadar süreceğini tahmin etmek zor.Ben ağustosun sonuna kadar süreceğini düşünüyorum.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kılıçdaroğlu, ''Akyazı'da dolgu alanında çok güzel bir stadınız yapılıyor. Yapandan Allah razı olsun, eğriye eğri doğruya doğru. Ama biz bu kompleksi Trabzonspor'a vereceğiz. Tamamı Trabzonspor'un olacak. Tüm gelirleri Trabzonspor'a gidecek. Biz Türkiye'de spor kulüplerinin maddi anlamda nasıl zorluklar çektiğini biliyoruz'' dedi.

vaadler güzel... stadın şekli şemali umurumda değil, TS ye yıllık ciddi bir gelir kapısı olacak mı, bize ait olacak mı ? beni ilgilendiren kısım burası.

akp nin o alanın büyük kısmını peşkeş çekeceğini düşünüyorum, bize kuru kuru sadece stadı vereceklerse ne anladım o işten ? al stadı geç derler bizimkilerde kabul eder. ben bu projeye büyük önem veriyorum kesinlikle tamamı bize ait olmalı.
                        bu arkadaşa neden ters cevap yazıyorsunuz önceliğiniz üst kimliğiniz trabzonspor değilmi sizde istemiyormusunuz dolgu alanının hepsinin trabzona verlmesini.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hergu bir tane kol ona ekparca takıyorlar 9 tane taktılar kaldı 13 tane 13 güne bitse iki kolon arasındaki parçayı bir güne yapsalar 20 tane de ondan var etti 33 gün ondan sonra çatının üst kısmı var onun ne kadar süreceğini tahmin etmek zor.Ben ağustosun sonuna kadar süreceğini düşünüyorum.
                          haklı olablirsin renkdaş ama belki ufak ince hafif parçaları daha çabuk takarlar bu kalın ağır parçalar yavaşlatıyor gibi ben zaten tahmini salladım 15 temmuzu.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arkadaşa neden ters cevap yazıyorsunuz önceliğiniz üst kimliğiniz trabzonspor değilmi sizde istemiyormusunuz dolgu alanının hepsinin trabzona verlmesini.
                            Ters cevap vermiyorlar,kaleci Lefter'in eldivenleri nerde diye soruyor millet.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              heryerde bir iz var bu nasıl egodur kibirdir ya t ok de e nerede?
                              Bunun Türkçe'ye tercümesini yapacak var mı?
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun Türkçe'ye tercümesini yapacak var mı?
                                Şimdide binanın şekli sorun oldu
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 21:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X