Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çocuktan ne istiyorsun merhametsiz
    burnunu sil
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burnunu sil
      Sende sakızı at kozlarımızı paylaşalım

Yorum

• Maaşallah...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Yorum

• Dolgunun Beşirli tarafını da dolduruyorlar bu şekilde..

Yorum

• 40 bin değil de anca 25-30 bin kişilik gibi görünüyor resimler... Koltuk araları çok dar olacak galiba..
              "Şehitler Unutulursa ölür"
              Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

deplasman tribünü tam karşıya deniz tarafı ile kapalının birleştiği köşeye konsa muhteşem olur

kameraya zaten görünmezler

seyirci ve araç çıkışları sayesinde bütünlük de oluşturumazlar sesleri çıkmaz kareografiye falan hiç kalkışamazlar
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Umarım önümüzde ki 50 yıl boyunca Tsunami olmaz bu bolgede.

Geçmişte pek çok tsunami oldu karadeniz de en bilineni 8 şiddetin de ki Amasya depreminden sonra oluşan tsunamidir.

Bu tsunami Karadenize kıyısı olan pek çok şehiri vurmuş sular 1 kilometre içeriye kadar girmiş büyük tahribata neden olmuştu.

Yani depremin illaki denizde olması gerekmiyor karada olan büyük bir deprem bile tsunamiye neden olabilir zaten depreme de gerek yok tsunami için deniz tabanın da oluşacak bir çökme bile büyük bir tsunami yaratabilir.
                  En son Muhteva tarafından düzenlendi; 18.05.2015, 21:54.
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umarım önümüzde ki 50 yıl boyunca Tsunami olmaz bu bolgede.

Geçmişte pek çok tsunami oldu karadeniz de en bilineni 8 şiddetin de ki Amasya depreminden sonra oluşan tsunamidir.

Bu tsunami Karadenize kıyısı olan pek çok şehiri vurmuş sular 1 kilometre içeriye kadar girmiş büyük tahribata neden olmuştu.

Yani depremin illaki denizde olması gerekmiyor karada olan büyük bir deprem bile tsunamiye neden olabilir zaten depreme de gerek yok tsunami için deniz tabanın da oluşacak bir çökme bile büyük bir tsunami yaratabilir.
                    orda tsunami olsa yemisim stadini
                    bütün sehir yerlen bir olur
                    300bin insandan bahsediyoruz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umarım önümüzde ki 50 yıl boyunca Tsunami olmaz bu bolgede.

Allah göstermisin ama tsunami sadece stadi yikmaz, bütün Trabzon hasar görür. (Havaalani, MAY Tesisleri, Otoyollar vs...)
                      Yani olaya böyle bakmamak lazim

Yorum

• bizim lakabımız fırtına değilmi tusunami ile fırtına kardeştirler kardeş kardeş takılırlar bişey olmaz.olursada farketmez akyazı ucubesi yıkılmış olur üzülmemde yıkımasına zaten beyenmiyorum bu stadı . hee yıkılınca bizde stadı yaylaların birine yaparız hem rakımdan dolayı bize gelen takımların nefesi kesilir her maç banko 4-5 atarız yani evdeki maçlar banko 17 de 17 olur .

Yorum

• hee bu arada bjk maçından sonra ersuna küfrettim cezayı hakettim ama herkes küfrediyordu ama tek ceza bana verildi ne hikmetse hemde 2 hafta .

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim lakabımız fırtına değilmi tusunami ile fırtına kardeştirler kardeş kardeş takılırlar bişey olmaz.olursada farketmez akyazı ucubesi yıkılmış olur üzülmemde yıkımasına zaten beyenmiyorum bu stadı . hee yıkılınca bizde stadı yaylaların birine yaparız hem rakımdan dolayı bize gelen takımların nefesi kesilir her maç banko 4-5 atarız yani evdeki maçlar banko 17 de 17 olur .
                            İçerde ne yedin içtiysen yaramamış,normalin mi bu?
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İçerde ne yedin içtiysen yaramamış,normalin mi bu?

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adminler şu sümüklü çocuğun resmini kaldırımısınız...her girdiğimde görmek zorunda değilim,midem bulanıyor
                                aynen bende uyuz oldum o resme ya çok mide bulandırıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X