Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok yakınında Medikal Park Hastaneside var.....3-4 dak yürüme mesafesinde....

( Eski Yıldızlı Güven Hastanesi)
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hastane saçma olur oraya fakat küçük klinik olabilir hatta planlanmis belkide, sonuçta sporcu sağlığı da var.. Bilmiyorum stadlarin yakıninda acil servis vs gibi bişey olma gereği?? Ayrıca hotel kesinlikle olmali!
      uefa bir yere stad yapıldığında çok yakınlarında hastane olmasını da istiyor..yani bir futbolcu sakatlandığında hastaneye kaç dakikada yetiştirilebileceğinin hesabını soruyor..bizim insanımız ambulansa bile yol vermediği için stadın yakınına hastane yapılması fikri de doğru olabilir..gerçi bende istemem stad yanına hastane ama böylede bir gerçek var.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok yakınında Medikal Park Hastaneside var.....3-4 dak yürüme mesafesinde....

( Eski Yıldızlı Güven Hastanesi)
        Medipol hala yerinde mi ?
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uefa bir yere stad yapıldığında çok yakınlarında hastane olmasını da istiyor..yani bir futbolcu sakatlandığında hastaneye kaç dakikada yetiştirilebileceğinin hesabını soruyor..bizim insanımız ambulansa bile yol vermediği için stadın yakınına hastane yapılması fikri de doğru olabilir..gerçi bende istemem stad yanına hastane ama böylede bir gerçek var.
          1 futbolcu sakatlanacak diye 1000 kişilik şehir hastanesi yapılmalı öyle mi hocam.... ?

Size diyorumki stadyumda hapşırsanız "çok yaşa" denilecek mesafede medikalpark yıldılzlı hastanesi var..... oraya gitsin işte....

Yorum

• Şehir içinde hastane kalmadı, bir zahmet o hastaneyi şehrin içine yapsınlar.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 futbolcu sakatlanacak diye 1000 kişilik şehir hastanesi yapılmalı öyle mi hocam.... ?

Size diyorumki stadyumda hapşırsanız "çok yaşa" denilecek mesafede medikalpark yıldılzlı hastanesi var..... oraya gitsin işte....
              cümlemin sonunu okumadın galiba.

Yorum

• Spor kompleksinin içine hastane ya da otogar yapma düşüncesinde olanları Allah ıslah etsin

Bu ne demek abi yaa şaka gibi dünya üzerinde bir tek Trabzon'da olur böyle şeyler

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cümlemin sonunu okumadın galiba.
                  okudum üstadım......

"istemiyorum ama böyle bir gerçek var" dediniz..... böyle bir gerçek yok...... onu söyledim sadece....

Yorum

• Stadyumun yanına hastane yapmak gerçekten üstün bir zekanın ürünü olsa gerek. Futbolcular için yapılıyorsa daha üstün bir zeka olsa gerek. Maç günü orada sağlıkla ilgili kritik hiçbir ölçüm yapamassınız zira sağlıklı veri alamazsınız yerin titremesi bile o cihazlardan veri alımını dengesizleştirir.

Gerçekten tam anlamıyla plansızlık örneği sergileniyor ağzım açık bir şekilde izliyorum evet stad şu anki görüntüsüyle Trabzonspor için yeterli ve lüks bir seviyeye gelecek ancak yapılanlar amatör insanların sergilemeyeceği derecede vasat bir kalibrede. Şaşkınım... Stadyumun seneye yetişmeyeceğinede adım gibi eminim boşuna kimse hayal kurmasın o stad 2017 yılında bize nasip olacak.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Antalya stadının altı dükkân dolu.sanki dersin çarşı yapılmış.stad projeleri ticari alan yaratma çabasının kamuflaji gibi oldu.bizim akibette ayni.dolgunun yarısı spor alanı yarısı ticari alan olacak.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antalya stadının altı dükkân dolu.sanki dersin çarşı yapılmış.stad projeleri ticari alan yaratma çabasının kamuflaji gibi oldu.bizim akibette ayni.dolgunun yarısı spor alanı yarısı ticari alan olacak.
                        dünyanin her yeri öyle
                        burda bol övülen juve stadinin önüde avm....

-------
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antalya stadinin hic Avrupai bir görüntüsü yok, tek kelime ile igrenc olmus disi.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• tokinin örnek aldigi avrupai yapit
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tartismaya girmeye gerek yok. anlattigin karsindakinin anladigi kadardir. ister modern hastane yapin ister modern stad yapin Trabzon insani maalesef ayni kalacak.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avni akerin karsisinda direk numune hastanesi var
                                sorun oldugunu hic duydunmu
                                yav mesela maç günü trafiğinde hastaneye girmeye-çıkmaya çalışan araçlar, ambulanslar ne olacak?

yani siyasi angajman yüzünden delirmediyseniz, bu eleştiriye böyle bir abartılı çıkış yapmamalısınız bence.

trabzon yatak başına kişi bakımından türkiye'deki en iyi durumda bir kaç ilden birisi. sanki hiç sağlık hizmeti yok gibi demagoji anlamsız.
                                ha yine yapılsın da staddan uzak bir yere yapılsın.
                                bu arada ben stadı değil hastaneden hizmet alacakları düşünüyorum, buradaki genel eğilimin aksine. sağlık, eğlenceden daha önemli zira.

Yorum

Çalışıyor...
                                X