Antalya stadı farklı bir tasarım. Mükemmel değil ama en azından bizim stadyum gibi çakma da değil. Aç yeni yapılan stadyumlara bak, birbirinin aynısı kopyası. Akyazı stadının da diğerlerinden pek farkı yok. Yapılabilecek en basit tasarım. Ha Mersin ha Adana ha Samsun ha Akyazı.
Diğer yandan Antalya stadının kale arkaları loca değil sanırım. Localar maraton ve vip tribünlerinde mevcut. En azından kale arkalarında loca çalışması yapılmıyor gibi görünüyor.
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 14:40.
Türkiye de yapılan 40.000 Küsürlük stadyumların yüksekliği hemen hemen aynı yükseklikte bulunuyorlar. Bjk stadyumu hariç onunda malum dar alan ve anıtlar kurulu arasında kaldıkları için 37. metre yüksekliğe sahip olacak stadyumları. Bursa 43. m, Konya da buna yakın yüksekliğe sahip. Bizim stadyumun resimden görünüşü bana da çok küçük heybetsiz gibi görünüyor ama yanına gittiğimde öyle olmadığını gördüm. Dışarıdan platform, içeriden yatay 1. kat eğimi göz yanılmasına sebep oluyor bizde.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 15:00.
Türkiye de yapılan 40.000 Küsürlük stadyumların yüksekliği hemen hemen aynı yükseklikte bulunuyorlar. Bjk stadyumu hariç onunda malum dar alan ve anıtlar kurulu arasında kaldıkları için 37. metre yüksekliğe sahip olacak stadyumları. Bursa 43. m, Konya da buna yakın yüksekliğe sahip. Bizim stadyumun resimden görünüşü bana da çok küçük heybetsiz gibi görünüyor ama yanına gittiğimde öyle olmadığını gördüm. Dışarıdan platform, içeriden yatay 1. kat eğimi göz yanılmasına sebep oluyor bizde.
Kesinlikle haklısın, sanal alemde öyle gözüküyor,
Niğde'den nasıl çözdün bunu dersen
KTÜ de okuyan tanıdıklar var,
hepsi de abi acayip heybetli,çok ihtişamlı bir stad diyor,
hatta birisi 61 bin kişilik diye idda ediyor benle,
la oğlum Trabzon'a gidemesek te Trabzon hakkında bilmediğimiz yok dedim,
41 bin küsür dedim, (41461 inşallah)
yani özetle bizim stad heybet açısından yabana atılacak bir stad değil,
hatta ufak tefek dokunuşlarla ülkenin en güzel stadı bile olabilir,
yeter ki iş bilen yöneticilerimiz olsun,
yeter ki taraftarın sesine kulak verecek yönetim olsun
(taraftarın da iş bilenine sormak lazım tabi)
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Kesinlikle haklısın, sanal alemde öyle gözüküyor,
Niğde'den nasıl çözdün bunu dersen
KTÜ de okuyan tanıdıklar var,
hepsi de abi acayip heybetli,çok ihtişamlı bir stad diyor,
hatta birisi 61 bin kişilik diye idda ediyor benle,
la oğlum Trabzon'a gidemesek te Trabzon hakkında bilmediğimiz yok dedim,
41 bin küsür dedim, (41461 inşallah)
yani özetle bizim stad heybet açısından yabana atılacak bir stad değil,
hatta ufak tefek dokunuşlarla ülkenin en güzel stadı bile olabilir,
yeter ki iş bilen yöneticilerimiz olsun,
yeter ki taraftarın sesine kulak verecek yönetim olsun
(taraftarın da iş bilenine sormak lazım tabi)
Resimler çok yanıltıyor Ertan Abi.
Güzel bir ışıklandırma lazım stadyuma bu taraftar o zaman biraz tatmin olur
Arkadaş ben bitmiş stadın neresi neresidir diye çözemiyorum millet neleri çözüp yorum yapıyor
Selçuk enteresan olan ney di de öğrenelim
cok basit abi
arkadaslar diyordu ya kat arasi localardan zenginler almas
nedenleride normal tribünlen insanlar ayni alanda olacak
yani bi özelligi kalmiyormus
burada görüyoruzki tribün seyircileri direk iceri giriyor platformdan
loca sahipleriyse platform altinda onlara sanirim ayrilmis alandan merdiven üzeri direk locasina ulasiyor
yani karisim 0
tribün seyircisinin tuvalet ve büfe gibi servisleride anladigima göre dis tarafda, catinin disa sarkan cephesi sayesinde yinede yagmurdan koruyor
locanin özelligini korumak = degerini korumak
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Hele ki localarini beğenmek tamamen absürd olmus. Gerçekten nankor bir taraftar profilimiz var. Dünyanın deniz doldurularak yapılan ilk stadyumu sanırsam, dünyada bir ilk, ee tribünler de gayet standart yapılıyor. Sadece loca fazlalığından yakınıyoruz ki onceden satisi olmayacak o kadar locayi yapacaklarını hi lc danmiyorum. Coktan localarin satisi bitmistir diye tahmin ediyorum. Ve hala sukretmiyoruz. He beğenmeyenler icin de, hanginiz gidip stadyum inşaatinda eylem yaptı. İstediklerimiz yapilmali diye forum dışında dile getiren oldu mu, hic hatirlamiyorum. He soylememiz mi lazim derseniz devletin yapacağı stadyum bu, bu kadar olur. Bence sukretmeliyiz. Ambulans çıkışları ise stadyumun bize gecisinden sonra degistirilebilir birsey.
...antalyanın kale arkaları çok katlı araba otoparkı gibi...mimar bu stadı çizerken herhalde epeyce bi park sorunu yaşamış anlaşılan...
...bizimkinin kapalısı da apartmana benziyor... Karadenizliler müteahhit olur zaten...bünyeye uymuş yani...
...aslında çok da önemli değil...nasıl olsa takılacak sıfır koltukların üzerine basıp maçı izleyecek, yenilgide kıracak hatta yakacağız...çakmakla ve sokulabilirse sert bir maddeyle veya kalemle sırasıyla kendi adımızı sonra aşık olduğumuz kızın adını kalp yaparak koltuklara yazacak, sonrasında takımımızın adını koltuklara kazıyarak huzura ereceğiz...
...Kayseri kadir Has'a bi gidin bakın...ne hale gelmiş...uzaktan bir şey belli olmuyor...
cok basit abi
arkadaslar diyordu ya kat arasi localardan zenginler almas
nedenleride normal tribünlen insanlar ayni alanda olacak
yani bi özelligi kalmiyormus
burada görüyoruzki tribün seyircileri direk iceri giriyor platformdan
loca sahipleriyse platform altinda onlara sanirim ayrilmis alandan merdiven üzeri direk locasina ulasiyor
yani karisim 0
tribün seyircisinin tuvalet ve büfe gibi servisleride anladigima göre dis tarafda, catinin disa sarkan cephesi sayesinde yinede yagmurdan koruyor
locanin özelligini korumak = degerini korumak
Anladım Selçuk,sağolasın bilgi için,
demek ki bizim stadımızda da para babaları bizlerle muhatap olmadan kendi dünyalarında yaşayabiliyorlarmış,rahatlıkla loca satın alabilirlermiş,
onu anladım,
yani bizim stadın o konuda eleştirilecek bir durumu yokmuş.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
demek ki bizim stadımızda da para babaları bizlerle muhatap olmadan kendi dünyalarında yaşayabiliyorlarmış,rahatlıkla loca satın alabilirlermiş,
onu anladım,
yani bizim stadın o konuda eleştirilecek bir durumu yokmuş.
aynen öyle
para babasi olmasa starda olmas
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum