Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni tartisma konusu havuzun fayanslari
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      m.çalığın paylaştığı fotolarda ilk fotoğrafta alt kat sıra sayısı olarak gözüme hoş gözüktü sonra icat edilen loclar aklıma geldi beş basamağı sildim gözüme berbat etkisiz trübün gibi gözüktü hay ben o lacaları icat edenin bee saklaması drt basamakları yutması ayrı dert
      :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğrudan stadyumla ilgili tek bir bilgi paylaşımında bile bulunmadı maalesef, çatının akıbeti ne olacak mesela?
        Erol Ağaoğlu:
        ''Çatı konstrüksiyonuna yarın sabahtan itibaren başlayıp temmuz sonuna doğru bitirmeyi planlıyoruz.''

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erol Ağaoğlu:
          ''Çatı konstrüksiyonuna yarın sabahtan itibaren başlayıp temmuz sonuna doğru bitirmeyi planlıyoruz.''
          iyi plan kuruyorlar aferin onlara

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valinin istedikleri arasinda sniperlar icin stada gözcü kuleleri yapilmasi, yine komplekste mini bir cezaevi istemis
            valla bu validen beklenir her maç bu valiyi protesto etmeliyiz takii trabzondan gidene kadar.bence bu vali trabzonuda trabzonsporuda trabzon insanınıda sevmiyor.bizi terorist yerine koydu daha ne olduğu belli olmayan bir olayda direk bizi suçlu gösterdi hedef gösterdi sen yaşadığın şehrin valisi olarak buranın halkına nasıl böyle davranırsın bu vali bizden biri değil. vali İSTİFAAAA.

Yorum

• Antalya stadı gittikçe daha güzel görünüyor gözüme. Bizim stadyumun sorunu çok alçak olması. o yüzden çok basir görünüyor. bizimkinin yüksekliği 20 metreyse diğer stadyumlar 40 metre falan herhalde. içeriden çok daha heybetli duruyor.

Yorum

• Gerçekten çok güzelmiş Antalya stadyumu.
                Ambiyans fevkalade olur burada.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Antalya stadyumunun bizden farki localasinin kale arkasinda olmasi. Bati tribününde görünmeyen kısımda, kameraya yansımayacak bir yerde olmasina ragmen bizim localar beğenilmiyorken, taraftarlarin en tercih ettigi kale arkalarında '' güzel görünüyor '' denmesi biraz tutarsiz oluyor sanki.
                  Ayrica bizim stadyumun alcak mi bilmiyorum ama oyleyse de sebebi ilk katinin eğiminin Ingilizvari olmasi ve henüz çatının yerlestirilmemis olmasindandir.
                  Sonuc olarak komsunun tavugu kaz görünüyor.
                  Apartman görüntüsu kale arkasinda daha bariz.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antalya stadı gittikçe daha güzel görünüyor gözüme. Bizim stadyumun sorunu çok alçak olması. o yüzden çok basir görünüyor. bizimkinin yüksekliği 20 metreyse diğer stadyumlar 40 metre falan herhalde. içeriden çok daha heybetli duruyor.

Bir Antalyali olarak kale arkalari oyle dizayn edenlerin topunun Allah belasini versin
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Antalyanın stadının neresi güzel
                      Kale arkalarında tribünlerin tipsizliğine bakarmısın
                      Sanki Antalyanın locaya ihtiyacı vardı da diktiler oraya bina
                      Türkiye de yapılan en berbat stadyum Antalyanın ki
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antalya stadyumunun bizden farki localasinin kale arkasinda olmasi. Bati tribününde görünmeyen kısımda, kameraya yansımayacak bir yerde olmasina ragmen bizim localar beğenilmiyorken, taraftarlarin en tercih ettigi kale arkalarında '' güzel görünüyor '' denmesi biraz tutarsiz oluyor sanki.
                        Ayrica bizim stadyumun alcak mi bilmiyorum ama oyleyse de sebebi ilk katinin eğiminin Ingilizvari olmasi ve henüz çatının yerlestirilmemis olmasindandir.
                        Sonuc olarak komsunun tavugu kaz görünüyor.
                        Apartman görüntüsu kale arkasinda daha bariz.
                        bizim stadin alcak olmasi gibi bir durum yok
                        platform yüzünden millete öyle geliyor

antalya stadinin olumsuzluklarini burada tartismaya baslarsagik 1 milyon sayfaya variriz ondan baslamak bile istemiyorum
                        en basitinden kalenin olacagi yerde garaj girisinin ne isi var

mission impossible filmi cekecekseler ve o tunele tom cruise helikopterlen girecekse anlarim
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 09:16.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bizim stadın ilk katı daha dik yapılsaydı hepsinden daha heybetli görünürdü. çünkü basamak sayısı daha fazla yanlış saymadıysam 49 basamak var bizim statta.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Antalya stadı gittikçe daha güzel görünüyor gözüme. Bizim stadyumun sorunu çok alçak olması. o yüzden çok basir görünüyor. bizimkinin yüksekliği 20 metreyse diğer stadyumlar 40 metre falan herhalde. içeriden çok daha heybetli duruyor.

madem renkdaşımız emek vermiş paylaşmış antalya stadının resimlerini yazmadan geçmek olmaz.Bi kere ilk önce şunu diyim bu stad antalyaya fazla.sonuçta antalya bir futbol şehri değil truzim şehri.stada gelirsek bence karizma klas bir görünümü var stadın yani avrupai bir görünüm mevcut.kale arkası locaları stada derinlik kazandırmış şimdi hemen yanlış anlamayın bizim stad böyle olsaydı demek istemiyorum.numaralı trübünde ki ara kat locaların eğimi alt katla uyumlu şekilde sanki alt katın devamı gibi gözükmüş bence güzel bir görüntü bizim localı trübün gibi kabak gibi meydanda değil .sonuç olarak bu stad antalya gibi bi düşen bi çıkan ve sadece antalyada taraftarı olan küçük bir kulübe yapılmış çok lüks bir stad olmuş .antalyaya böyle stadı reva görenler bize nou camp gibi bir stad yapmalıydı.

Yorum

• Antalya stadı seçime yetiştirilmek için hazırlanıyor.ici değil ama yeni yapilan stadyumlarin dis kullanım alanlari hemen hemen ayni projelendirilmis.ayni platform,ayni otopork alanlari,ticari alanlar...
                              Antalyada stadyum için sunu söyleyebilirim.Mardan place stadyumunda mac izlemek çok keyifliydi. uzak olmasa antalyaya yeterdi.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Kale arkası tribün daha ucuzdur kimse orada maç izlemek istemez şahsen bende avni akerde kale arkasından maç izlemek istemem
                                ama iş yeni statlara gelince bek kazın ayağı öyle değil
                                İstanbulda Galatasaray stadında Galatasaray- Trabzon maçını seyrettim bir Galatasaraylı arkadaşımın kombinesi ile stadın tam ortasında kombinesi olduğu halde çapraza geçtim tam kale arkası değil de kale arkası ile maraton tribünün birleştiği yerden maçı seyrettim
                                inanılmaz bir göründü var kale nin arkasını görüyorsun karşıdan gelen ataklar direk üzerine üzerine geliyor gibi oluyor Yusufun attığı golü çok farklı bir açıdan canlı görme fırsatım oldu geniş bir açıyla sahaya bakıyorsun futbol dikine oynandığı için yan görünüşten daha iyi bir acı yakalayabiliyorsun
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X