Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dolgu alanına yapılmasaydı zemin 3-4 metre daha kazılıp aşağı indirlebilseydi ve alt katlar ne kadar yatayda olsa 10 basamak daha eklenebilseydi dehşet bi stad olucaktı.
    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 11:16.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dolgu alanına yapılmasaydı zemin 3-4 metre daha kazılıp aşağı indirlebilseydi ve alt katlar ne kadar yatayda olsa 10 basamak daha eklenebilseydi dehşet bi stad olucaktı.
      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• Ben de bu başlığa Antalya stadının fotosunu ekleyip,
        ne ucube stadlar varmış,
        Yarabbi sana şükürler olsun,stadımızın kıymetini bilelim,demeye gelmiştim ki,
        herkesin Antalya stadını beğendiğini görünce rezil olmayım diye susuyorum
        kendi adıma diyorum,gerçekten zevkler ne kadar fark ediyor demek ki

Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de bu başlığa Antalya stadının fotosunu ekleyip,
          ne ucube stadlar varmış,
          Yarabbi sana şükürler olsun,stadımızın kıymetini bilelim,demeye gelmiştim ki,
          herkesin Antalya stadını beğendiğini görünce rezil olmayım diye susuyorum
          kendi adıma diyorum,gerçekten zevkler ne kadar fark ediyor demek ki

benimde hiç hoşuma gitmedi ama aynı nedenden susuyorum....

ama söylemeden edemeyeceğim kale arkaları iğrenç yahu.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Antalya'ya inşa edilen yapı stadyumdan başka herşeye benziyor
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Ben Kartal'da yapılan Anadolu Adliye Binası'na benzettim
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Zevkler ve renkler meselesine girdiği için herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım. Opera binasına benzettim
                Al sana bitmiş hali.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Hele ki localarini beğenmek tamamen absürd olmus. Gerçekten nankor bir taraftar profilimiz var. Dünyanın deniz doldurularak yapılan ilk stadyumu sanırsam, dünyada bir ilk, ee tribünler de gayet standart yapılıyor. Sadece loca fazlalığından yakınıyoruz ki onceden satisi olmayacak o kadar locayi yapacaklarını hi lc danmiyorum. Coktan localarin satisi bitmistir diye tahmin ediyorum. Ve hala sukretmiyoruz. He beğenmeyenler icin de, hanginiz gidip stadyum inşaatinda eylem yaptı. İstediklerimiz yapilmali diye forum dışında dile getiren oldu mu, hic hatirlamiyorum. He soylememiz mi lazim derseniz devletin yapacağı stadyum bu, bu kadar olur. Bence sukretmeliyiz. Ambulans çıkışları ise stadyumun bize gecisinden sonra degistirilebilir birsey.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim stadin alcak olmasi gibi bir durum yok
                    platform yüzünden millete öyle geliyor

antalya stadinin olumsuzluklarini burada tartismaya baslarsagik 1 milyon sayfaya variriz ondan baslamak bile istemiyorum
                    en basitinden kalenin olacagi yerde garaj girisinin ne isi var

mission impossible filmi cekecekseler ve o tunele tom cruise helikopterlen girecekse anlarim
                    Antalya stadınındada platform var...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antalya stadınındada platform var...

vallahi disdan sirke benzettim

simdi bu bizimkinden heybetlimi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 14:10.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim stadın çatısının alt kısmındaki çelik konstrüksiyon gözükecekmi yoksa orasıda membranla kaplanacakmı...

İki tane görsel var ikiside birbirinden faklı ve ikiside aynı videoda...

Yorum

• Antalya stadına nasıl güzel diyorsunuz anlamıyorum zevkler tartışılmaz ama yani..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vallahi disdan sirke benzettim

simdi bu bizimkinden heybetlimi
                            Ben heybetlidir demedimki...Ben sadece bilgi verdim..

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim stadın çatısının alt kısmındaki çelik konstrüksiyon gözükecekmi yoksa orasıda membranla kaplanacakmı...

İki tane görsel var ikiside birbirinden faklı ve ikiside aynı videoda...
                              Büyük ihtimal gözükecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Büyük ihtimal gözükecek.
                                Keşke orayıda kapatsalar...Zor birşeyde değil aslında...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X