Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi
    Yapılan transferlere: parayı şikeyi kapatmak için veriyorlar.

Yapılan stada: şikeyi kapatmak için stad yapıyorlar.

diyorlar. Ne yapalım, az harcansa yönetim para yiyor, çok harcansa para nereden geliyor

Cardozoda sikeyi kapatmak icin azize tarafindan trabzona verilmis olmasin 😄
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Stadın bitim süresinin uzaması bu başlığa da yansımış anlaşılan. Konu nerelere gelmiş böyle.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        % 40 da ikna olmuş durumda İkna edilecek kesim seçim günü sandığı şehir olarak boykot edince ortaya çıkar. Yoksa A,B,C partileri bir şehirin yüzüne ben suçlunun yanındayım ama sende bana oy vereceksin diyorsa ve bu şehirde gidip %60 bir kısıma geri kalan %40 da diğer kısıma veriyorsa, bu kesimlerinde şehirde amaçlarına ulaşılıyorsa sen zaten susmuşsun demektir. Ayrıca bir zahmete girmeyeceklerdir . Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygım var Erdal bey. Ama bu stadyum bizim hakkımız söke söke alacağız Kupayı da alacağız sonra TRT de şenlik izleyeceğiz
        %40 lik kesim ikna edilmeli derken siyasi irade gozuyle bu soylemim. Hani neden %60 oy aldigi bir topluluga şike icin stad yapsin demistin ya. Bende diger kalan %40 i ikna icin yapmalilar diyorum.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi
          Yapılan transferlere: parayı şikeyi kapatmak için veriyorlar.
          Yapılan stada: şikeyi kapatmak için stad yapıyorlar.
          diyorlar. Ne yapalım, az harcansa yönetim para yiyor, çok harcansa para nereden geliyor
          Kim diyor...
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Yorum

• Iste trabzon ve trabzonspor boyleler yuzunden bir milim ilerlemiyor. Kendi düşünmüyor düşüncesi olanada birak saygi duymayi nasil hakaret etsem diye kivraniyor.
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iste trabzon ve trabzonspor boyleler yuzunden bir milim ilerlemiyor. Kendi düşünmüyor düşüncesi olanada birak saygi duymayi nasil hakaret etsem diye kivraniyor.
              Kim mi diyor? Bir önceki sayfada bile örnekleri varken böyle soru sormanız
              Bunu söylerken kimsenin düşüncesine hakaret etmedik zaten.

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kim mi diyor? Bir önceki sayfada bile örnekleri varken böyle soru sormanız
                Bunu söylerken kimsenin düşüncesine hakaret etmedik zaten.
                Şunu yazarken bile sapla samani karıstiriyorsun. Nen sana hakaret ettin demedim. O soylediklerini kim diyor defim. O alintoladigin yazimi niye ustune alindin anlamadim. Soylediklerin arasinda sadece stadla alakali olani ben soylefim. Digerlerini ben soylemedim bu sekilde yazman dogru degil.
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Yorum

%40 lik kesim ikna edilmeli derken siyasi irade gozuyle bu soylemim. Hani neden %60 oy aldigi bir topluluga şike icin stad yapsin demistin ya. Bende diger kalan %40 i ikna icin yapmalilar diyorum.
                  Bir şehri %60 la kazanıyor neden %40 la uğraşsın

Yorum

Şunu yazarken bile sapla samani karıstiriyorsun. Nen sana hakaret ettin demedim. O soylediklerini kim diyor defim. O alintoladigin yazimi niye ustune alindin anlamadim. Soylediklerin arasinda sadece stadla alakali olani ben soylefim. Digerlerini ben soylemedim bu sekilde yazman dogru degil.
                    Tamam, kim diyor demişsiniz forumu okumuyorsunuz sanırım? Ne zaman yorum okumak için girsem böyle kavga var.

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam, kim diyor demişsiniz forumu okumuyorsunuz sanırım? Ne zaman yorum okumak için girsem böyle kavga var.
                      İyi de forumun bir kismi stadin şike sürecinde sus payi olarak veya oluşacak tepkiyi yumuşatmak amacli yapildigini düşünüyor ve bu adalet savaşinda bunu bir tehlke olarak gorup burdaki arkadaşlara anlatmaya calisiyor.

Ben şimdiye kadar bu başlikta stadin şike sureci nedenu ile yapildigini savunuo karşi görüste olan arkadaşina sövecem şimdi diyenine rastlamadim. ama nedense ben benim gibiler devamli yine geldiler, amaclari forumun huzurunu bozmak, boş konuşuyorlar gibi sistematik oldugunu düşündügum ama ispatlayamadigim saldirilara magruz kaliyoruz. Ozellik bu başlikta yeni uye olmus yada eski uye olup fazla yorumda bulunmayan arkadaşlarin bu başluk uzerindeki hassasiyetini de vurgulamak isterim.

Kimse kusura bakmasin ben; fenerbahce taraftari üzülmesi denilerekten hakki yenen bir takimin taraftariyim. Herşeyden huy kapiyorum artik.

İsterim; İnşaAllah ben haksiz cikayim, kupamizda gelsin stadimizda yapilsin. Herturlu ve herkesten özür dilerim. Çunku ne trabzonun nede Trabzonsporun kötülügunu istemiyorum
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir şehri %60 la kazanıyor neden %40 la uğraşsın
                        Şehri %60 ile kazaniyor ama fenerbahceyi %40 ile kaybedebilir. Şike surecinde konun kapanmasi icin %40 in harekete gecirilmemesi lazim.
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Yorum

İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de forumun bir kismi stadin şike sürecinde sus payi olarak veya oluşacak tepkiyi yumuşatmak amacli yapildigini düşünüyor ve bu adalet savaşinda bunu bir tehlke olarak gorup burdaki arkadaşlara anlatmaya calisiyor.

Ben şimdiye kadar bu başlikta stadin şike sureci nedenu ile yapildigini savunuo karşi görüste olan arkadaşina sövecem şimdi diyenine rastlamadim. ama nedense ben benim gibiler devamli yine geldiler, amaclari forumun huzurunu bozmak, boş konuşuyorlar gibi sistematik oldugunu düşündügum ama ispatlayamadigim saldirilara magruz kaliyoruz. Ozellik bu başlikta yeni uye olmus yada eski uye olup fazla yorumda bulunmayan arkadaşlarin bu başluk uzerindeki hassasiyetini de vurgulamak isterim.

Kimse kusura bakmasin ben; fenerbahce taraftari üzülmesi denilerekten hakki yenen bir takimin taraftariyim. Herşeyden huy kapiyorum artik.

İsterim; İnşaAllah ben haksiz cikayim, kupamizda gelsin stadimizda yapilsin. Herturlu ve herkesten özür dilerim. Çunku ne trabzonun nede Trabzonsporun kötülügunu istemiyorum
                          Abi kanıt arıyorsan benim son gönderdiğim iki mesajı alıntısı ile birlikte oku. Adam düşüncemi tartışmıyor bile. Direkt olarak beni hedef alıyor. Ardından iki üç şakşakçı çıkıyor, yine bir genellemeyle böyle düşünenlere taş atıyor. Bir düşünce yapısını fişlemenin, dışlamanın en etkili yolu budur. Bizans alışkanlıkları bu foruma da sıçradı...
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.04.2015, 01:14.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Vodafone Arenada daha 20 günlük prekast işi var.Neyse ki biz hızlı bitirdik kurtulduk..

Yorum

İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Usta tutturdun bi hakaret gidiyosunda, bi bakayim dedim hakaret edene rastlamadim, acaba senmi bazi seyleri yanlis anliyosun ?

Stada gelince haketmedigimiz bir Stad dediginde bende tepkimi verdim ve yineliyorum bu ici bos bir yorumdur, bu ülkede stadi en fazla hakeden takim trabzonspordur diyorum ve bu konuda istemedigin kadar sebeb sayarim sana.

Trabzonsporlular olarak Herseyden kil kapmaya basladik artik, slm veren olsa huylaniyoruz artik o derece ve hicbir sehirde hic bir taraftar grubunda bizde oldugu kadar komplo teorileri üretilmiyor, bu bizim sorunumuz olarak büyüyerek devam ediyor.

Tüm Türkiyeye Stad yapilirken neden bizimki sus payi olsun ? Lütfen hic siyasi konulara girmeden cevap verelim, beni baydi
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Kalın harflerle yazılan yerin hiç bir mantığını göremedim. Sohbet edercesine her konuya yüzlerce mesaj bırakamıyorum. Kimse kimseye de burada hakaret etmiyor. Tek tük kim ediyorsa bilemem onu artık. Burada kimse size tartışma çıkarıyorsun, huzur bozuyorsun da dememiş. Stadı kupaya karşılık yapıyorlar diyenlerle tabi tartışırım. Forumun da amacı bu sanırım Onlar tehlikeyi anlatmak istiyor gibi bakıyorsanız karşı çıkan insanlar da tehlike olmadığını düşündükleri için yazıyorlar.
                                En son Bilgehan Tokal tarafından düzenlendi; 11.04.2015, 02:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X