Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunu nerden buldun ?
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nerden buldun ?
Yorum
-
Lafa gelince şehire rekor miktarda yatırım yapılmış....
Ama Urfa gibi 2.lig takımı bile 5 yıldır kendi modern stadyumunda maç oynarken biz hala 1 yıl sonraya yetişecekmi bunun hesabını yapıyoruz...
Ülkenin hemen her ilinde otogarlar yenilenmişken biz hala nereye yapılacağını konuşuyoruz.....
sonra demiryolu kuru lafta öteye geçmiyor hiç
son 10 yıl filan değil son 30 yılda trabzona sahil yolundan payımıza düşen 80-90 km dışında büyük ölçekli ve şehre maddi getirisi olan hangi yatırım yapıldı....
biz maalesef üvey evlat olduk her zaman......
neden bilmiyorum.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafa gelince şehire rekor miktarda yatırım yapılmış....
Ama Urfa gibi 2.lig takımı bile 5 yıldır kendi modern stadyumunda maç oynarken biz hala 1 yıl sonraya yetişecekmi bunun hesabını yapıyoruz...
Ülkenin hemen her ilinde otogarlar yenilenmişken biz hala nereye yapılacağını konuşuyoruz.....
sonra demiryolu kuru lafta öteye geçmiyor hiç
son 10 yıl filan değil son 30 yılda trabzona sahil yolundan payımıza düşen 80-90 km dışında büyük ölçekli ve şehre maddi getirisi olan hangi yatırım yapıldı....
biz maalesef üvey evlat olduk her zaman......
neden bilmiyorum.....
Finalde ordaydim bildigin Ankara 19 Mayis eksigi vardir fazlasi yokturEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 08.04.2015, 19:53.
Yorum
-
Akyazı projesine Trabzonspor Okulu yapılmalı. 6 yaşındaki tüm yetenekler toplanıp o okulda eğitim görüp, geriye kalan zamanda futbol eğitimi verilmeli. Beslenmeleri, hayat görüşleri ve psikolojileri dahil tüm gelişimleri akyazıda yapılmalı. Ayrıca bu okulda yabancı futbolcuların çocukları için de eğitim sağlanmalı.
İşte o zaman bakın 10-15 sene sonra ne topçular çıkıyor...En son kyodou tarafından düzenlendi; 08.04.2015, 23:18.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://m.youtube.com/watch?v=TUTl9a1MrZI
Bilmiyorum seyreden varmı ama raylı sistem için sanıyorum baskı var.
En çok ta görsel şov kısmı ilginç geldi. Şimdiden heyecanlanmıyor da değilim hani.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da dolmuş mafyasını aşıp raylı sistem getireceksin? Valla helal olsun yapabilirlerse, bence sadece deniz üstünden havaalanı stad arası bir şey olur, yoksa Akçaabat'tan Meydan'a kadar uzanan kuyruk olmadıkça Dolmuşçular rahat etmez...
Dolmuşçuların ruhsatlarını iptal etmek için hak sahiplerine ya ödeme yapılır ya da tramvay hissedarı yapılır,şehrin ihtiyacı olan bir şey dolmuşcular istemiyor diye yapılmaması mantıklı değil.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da dolmuş mafyasını aşıp raylı sistem getireceksin? Valla helal olsun yapabilirlerse, bence sadece deniz üstünden havaalanı stad arası bir şey olur, yoksa Akçaabat'tan Meydan'a kadar uzanan kuyruk olmadıkça Dolmuşçular rahat etmez...
Bu devir değişmeli. Aslında biz kafamızı değistirmeliyiz. O istemez, bu yaptırmaz diyerek kendimizi aşağılık kompleksinde görmenin, güce boyun eğmenin faydası yok.
Devrim şart. Ama önce kafada.
Diğerleri arkasından yavaşta olsa gelir.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da dolmuş mafyasını aşıp raylı sistem getireceksin? Valla helal olsun yapabilirlerse, bence sadece deniz üstünden havaalanı stad arası bir şey olur, yoksa Akçaabat'tan Meydan'a kadar uzanan kuyruk olmadıkça Dolmuşçular rahat etmez...Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiyerinden mafya uydurma şimdi. Dolmuşcu mafyası falan yok Trabzon'da. Olsa bile bu olay ile alakası yok. Oturmuş bir sistem yok çünkü. Stad hattını yıllardır kullanmış olsalar tamamda , daha stad yapılmamış, hangi dolmuşçu çıkıp raylı sisteme itiraz edecek ? Milleti durduk yere "Bunlar Amerikan oyunları" moduna sokmayın. Bu sistem gelir, kimse de itiraz edemez. Yeterki gerekli yerlere iletilsin.
Bencede dedigin gibi sehire bu denli büyük katki yaratacak bir projeye bazi istiznalar haric kimse itiraz etmez. Sehirimize level atlatacak projeler lazim, ve buda bunlardan bitanesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum