Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• twitterden erol beye taraftarı oyaladınız yeni sezona yetişecekti ne oldu dedim.verdiği cwp aynen yazıyorum.benim konuşmalarıma bakın 2015-16 sezonuna yetişecek demişimdir.Elbette biz de isteriz ilk maça yetişmesini....adam vekil adayı olmayı hak etmiş anında kıvırmaya geçti.hemen peşinden twit atarak hızlı bir şekilde bitmesi mi yoksa güzel ve düzgün olması mı diye sorarak kendini haklı çıkartmaya çalıştı .ortada malzeme yok çalışmalar durmuş bizi uyutmaya çalışıyorlar
    Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu stadın en çabuk bitecek yeri çatısı zaten basit bir çatı şemsiye gibi bişey bu stad ekstra loclar yüzünden yavaşladı ekstra localar hem stadın geç açılmasına neden oldu hemde kale arkası ve maratondaki derinliği kaybettik 26 basmak 21 basamağa düştü
      Ronınn gelmiş ya la
      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• "Hızlı yapılacaksa geç yapılsın düzgün yapılsın" sözünü söylemiş sonunda mv adayımız. Duyanda sanki gece gündüz 24 saat çok yoğun bir şekilde çok hızlı bir şekilde inşaat devam ediyor sanacak. Günde 2 tane prekast takıldığını gördük hepimiz. Neredeyse 5 aydır inanılmaz yavaş. Sen stadı becerip yetiştiremiyorsun sonra geliyorsun ya efendim geç olsun güç olmasın bla bla.

Bu stada geçmediğimiz her gün bizim için kayıptır. Ya anlamıyorum geç yapılsa yavaş yavaş yapılsa stad San Mames'e mi dönecek ? Ya da yoğun çalışılsa hızlı yapmaktan koltukları mı ters takacaklar ? Bu kadar saçma bir argüman olabilir mi ?

Ulan şu statta taraftarın isteğiyle yapılacak denen şey bile bizim isteğimiz değil. Taraftar 3 renk seçecekmiş sonra o 3 renk içerisinden yetkililer seçip yapacakmış. Hadi 3 renk seçelim. Bence Yeşil-Siyah-Turuncu olsun (!) ...
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Hızlı yapılacaksa geç yapılsın düzgün yapılsın" sözünü söylemiş sonunda mv adayımız. Duyanda sanki gece gündüz 24 saat çok yoğun bir şekilde çok hızlı bir şekilde inşaat devam ediyor sanacak. Günde 2 tane prekast takıldığını gördük hepimiz. Neredeyse 5 aydır inanılmaz yavaş. Sen stadı becerip yetiştiremiyorsun sonra geliyorsun ya efendim geç olsun güç olmasın bla bla.

Bu stada geçmediğimiz her gün bizim için kayıptır. Ya anlamıyorum geç yapılsa yavaş yavaş yapılsa stad San Mames'e mi dönecek ? Ya da yoğun çalışılsa hızlı yapmaktan koltukları mı ters takacaklar ? Bu kadar saçma bir argüman olabilir mi ?

Ulan şu statta taraftarın isteğiyle yapılacak denen şey bile bizim isteğimiz değil. Taraftar 3 renk seçecekmiş sonra o 3 renk içerisinden yetkililer seçip yapacakmış. Hadi 3 renk seçelim. Bence Yeşil-Siyah-Turuncu olsun (!) ...
          onlarin gercek derdi 180- 190 milyon tl ye ihalesi alinan proje su an 250 milyon tl ye dayanmis olmasi
          ve artik spor bakani bile yeni stadlarda dünyanin en iyi cimi kullanilacak diyor
          .......
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            twitterden erol beye taraftarı oyaladınız yeni sezona yetişecekti ne oldu dedim.verdiği cwp aynen yazıyorum.benim konuşmalarıma bakın 2015-16 sezonuna yetişecek demişimdir.Elbette biz de isteriz ilk maça yetişmesini....adam vekil adayı olmayı hak etmiş anında kıvırmaya geçti.hemen peşinden twit atarak hızlı bir şekilde bitmesi mi yoksa güzel ve düzgün olması mı diye sorarak kendini haklı çıkartmaya çalıştı .ortada malzeme yok çalışmalar durmuş bizi uyutmaya çalışıyorlar
            İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Hızlı yapılacaksa geç yapılsın düzgün yapılsın" sözünü söylemiş sonunda mv adayımız. Duyanda sanki gece gündüz 24 saat çok yoğun bir şekilde çok hızlı bir şekilde inşaat devam ediyor sanacak. Günde 2 tane prekast takıldığını gördük hepimiz. Neredeyse 5 aydır inanılmaz yavaş. Sen stadı becerip yetiştiremiyorsun sonra geliyorsun ya efendim geç olsun güç olmasın bla bla.

Ya arkadas tutamiyorum kendimi yaa, hem sinirleniyorum hem gülüyorum
            Yahu hep mi mevcut iktidardan çikar bizimle dalga geçenler ?
            Oktay Saral'in sözleri, Cora soy adli vekil adayinin sözleri, Asim Aykan'in dedikleri, simdi de bir diger vekil adayi Erol Agaoglu'nun "sezona yetisecegini yazmistim, ilk maça yetismesini tabi ki isteriz" demesi
            Ulan bu kadar da olmaz sövülmekten baska bir sey hak etmiyor bunlar...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• iki tane kuş beyinli aklı sıra bizi oyalayacak. stadınızı da alın gidin.
              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 19:52.

Yorum

• ..ana kucağına düşen el kadar sabiden ölüm döşeğindeki ihtiyara kadar hepimiz siyasetçi değil miyiz...hayatın kendisi zaten siyaset değil mi..

...inanmak istediğinize inandınız sadece.. size anlatılan masal uyku getiriyordu..ve mışıl mışıl uyudunuz..

...harbiden sizce biz kaç yıldır uyutuluyoruz..(benim cevabım 30...anladınız siz onu...)

Yorum

• resmen seçim malzemesi olarak kullanılıyor yapılan stad, stadınızda başınıza yansın !
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ..ana kucağına düşen el kadar sabiden ölüm döşeğindeki ihtiyara kadar hepimiz siyasetçi değil miyiz...hayatın kendisi zaten siyaset değil mi..

...inanmak istediğinize inandınız sadece.. size anlatılan masal uyku getiriyordu..ve mışıl mışıl uyudunuz..

...harbiden sizce biz kaç yıldır uyutuluyoruz..(benim cevabım 30...anladınız siz onu...)
                    aynen öyle... 30 yıldır..

Yorum

• Akıl var mantık var yeni sezonun ilk maçına yetişmeyeceği gün gibi ortada, kimsesin verdiği demece inanmaya gerek yok, kandıran kendini kandırmıştır.
                      .

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

2016-2017 ye ancak yetişir. 2.yarı açılışı çok saçma olur ve yetismezde. Bir sürü ince iş var.

Yorum

• ...erol Ağaoğlu bekleyip ne yapacak...stat ney lan...stat ona ne kazandırır ki...dış kapının mandalı niye olsun adam.. demek ki büyük oynuyor...akıllı adam...hamle zamanını bekledi ve tam zamanında rus ruletini oynuyor(gerçi tabanca 45 lik colt ve haznede 5 kurşun var ama olsun)

...ayrıca siyaset karlı iş.. her türlü getirisi var.. götürüsü yok.. eş, dost, akraba bu dönemde sizi daha bi çok sever bağrına basar...taraftar bile tavuk hafızalı olduğu için merak etmeyin herşeyi unutarak sizinle gurur duyar.....siyasete girince zaten mevkiyse mevki...makamsa makam...hepsi bir tık ötende...senin kıytırık stadını erol ağaoğlu ne yapsın...

....siyaset öyle güzel bir şeydir ki...halkımız işini yaptırmak için kapınızda yatar...ilgi alaka manyağı olursunuz...açılmayan kapılar açılır...hayata bakışınız değişir..halkımız arkanızdan ağzına geleni söyler...ama sizi görünce de iki yanağınızdan öper ve selfie çektirir...canım vatandaşım benim..ne kadar doğal(!!!) değil mi..

...sonuç olarak abbas(erol ağaoğlu) yolcu...bağlasan durmaz...

not: .....ölün lan...Allah'ın fakirleri sizi....ya da zenginin malı için çenenizi yormaya devam edin...

..

Yorum

• Secimlerden sonra yeni bir aciklama ile stat 2017 ye yetisiri duyabiliriz, lakin bu haramzadeler insallah bu secimde hayal kirikligina ugrayacak.. Varsin akyazi olmasin, bunlari basta gormekten iyidir
                            En son only ts tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 21:01.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi gene kandırıldık desem kaç kişi hücum eder bana Ben bu adamdan defalarca ama defalarca stat yeni sezona

yetişecek lafını gördüm,duydum şimdi yok çelik yavaş gidiyormuş yok gsgm yok toki bahaneleri

Durmak yok kandırmaya devam nasılsa sözünüzde durmanın önemi yok bu bahaneleri yiyecek

geniş bir kitle var.
                              Abi napiyorsun sen kefen giyen bir guruh varya onların hedefi olursun alım Allah )
                              7'n bitirdin beni...

Yorum

• Herkes stadın geç teslim edilmesini kabullenmiş. Üstelik istenilse Temmuz ayına bile yetişebileceğini bile bile... Çok yazık.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X