şimdi şöyle aslında bursa sta................şarjım bitti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak rıfat eser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.canlimobeseizle.com/trab...um-canli-izle/ sabah açıldı bendeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bant yayın.trabzonda hava günlük günneşlik oysaki kamerada sisli gözüküyor
Yorum
-
2 skorborddan birisi eskisi olmasın. O skorbord zaten hiç sağlıklı gözükmüyor, komik kaçar. Ayrıca koltuklar biraz kaliteli olmalı, yeni stada yakışmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 skorborddan birisi eskisi olmasın. O skorbord zaten hiç sağlıklı gözükmüyor, komik kaçar. Ayrıca koltuklar biraz kaliteli olmalı, yeni stada yakışmalı
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen gün stadın ordan geçtim bu stadın yeni sezona yetişeceğinden emin misiniz ?Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de yetişmez, hem zaten bu stadın bence 2 seçimi daha var.....
Yorum
-
AgaogluErol
Trabzonspor merkez ofisinde Akyazı Stadının ısıtma sistemi ile alakalı toplantı yapıyoruz.
güzelEn son selcuk tarafından düzenlendi; 25.03.2015, 20:38."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum