Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hmmm mantıklı.. Dışardan çekilmiş fotoğraf ile içeriden çekilmiş fotoğrafı karıştırmak çok iyi bir kafanın eseri.

Bursa stadyumunun büyük görünmesinin asıl sebebi localardır. Localar bildiğiniz bina gibi tribünlerin üzerine dikilmiş.
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyvah eyvahh şimdi yandın işte..istemezükçüler seni fena silkelerler hazırlıklı ol senmisin beğenen.
      O arkadaşlarla zamanında baya çarpıştık burada

Şimdilerde arada sırada yazıp çekiliyorum.

Unutmamaları için bazı şeyleri hatırlatıyorum.

Yorum

• Bugün Ramada Otel'i de gezdim. Adamlar çok sağlam proje yapmışlar hunharca çalışıyorlar Trabzon için güzel oldu.

Yorum

• Dikkat ediyorum da herşeyi eleştirenlerin sayısı gittikçe azalıyor..demekki inşaat ortaya çıktıkça beğeniler de artıyor..bittiğinde büyük çoğunluğun gurur duyacağına eminim...tek sıkıntımız tribünleri doldurmak olmalı artık.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben ölçüler aynı değil biliyorum yazdım zaten...Sadece resme bakacağına yazıyıda okusaydın...Bizim stadın bursanın stadının yanında kibrit kutusu gibi kaldığını örneklemek istedim... yazıdada belirttim zaten...
            Kardeşim iddianı ispat etmeni tavsiye ediyorum.

Fakat bu dediğini ispat edemezsin.
            Çünkü iki stadyum arasında aman aman bir yükseklik farkı yok.
            Hatta basamak sayıları bile birbirine çok yakın.

Arka sayfada paylaştık, iki stadyumun maraton tribünleri hemen hemen aynı.
            Birine kibrit kutusu deyip, diğerini övmek pek mantıklı değil...

Timsah Arena'nın daha büyük görünmesinin iki üç nedeni var.

1. Oval olması nedeniyle hacimli görünmesi
            2. Kale arkasının tek olması
            3. Bir nebze daha dik yapılmış olması

Yorum

• Stadyumun altında avm olacağı bilgisi kesin mi?

Yorum

• Bursa'nın stadına kötü diyen hatta onu geçtim Akyazı stadı ondan daha iyi diye net estetik özürlüsüdür. Takmışsınız bi timsah kafasına. Kardeşim ne var bunda çok da güzeş bi konsept yapmışlar. Benimsedikleri simgeyi çatıda kullanmışlar. Bizim stadyumla boyut olarak çok bir farkları olmamasına rağmen stadyumun mimarisi çok daha iri gösteriyor kendini. Bunun bir nedeni de bizim stadın altındaki gereksiz platform. Belki bizim çatıda kullanılan malzemeler daha kaliteli ama beceriksiz mimarımızın tasarımı herşeyi yerle bir ediyor. Bizim stadın iç kısmında artıları da var eksileri de var Timsah Arena'yla karşılaştırırsak fakat dış cephe de bizim stadı mukayeseye sokmaya bile gerek yok.

Evet fırsatım olurda Trabzon'a gelebilirsem ben de o stadyumda maç izliyecem fakat muhteşem bir stadyumda değil sıradan bir stadyumda maç izlemiş olucam. Fark bu. Yani stada gelmek için aşık olmaya gerek yok. Nitekim Avni Aker'den bir çok kişi nefret ediyor ama yine de maç izlemeye gidiyorsunuz.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa'nın stadına kötü diyen hatta onu geçtim Akyazı stadı ondan daha iyi diye net estetik özürlüsüdür. Takmışsınız bi timsah kafasına. Kardeşim ne var bunda çok da güzeş bi konsept yapmışlar. Benimsedikleri simgeyi çatıda kullanmışlar. Bizim stadyumla boyut olarak çok bir farkları olmamasına rağmen stadyumun mimarisi çok daha iri gösteriyor kendini. Bunun bir nedeni de bizim stadın altındaki gereksiz platform. Belki bizim çatıda kullanılan malzemeler daha kaliteli ama beceriksiz mimarımızın tasarımı herşeyi yerle bir ediyor. Bizim stadın iç kısmında artıları da var eksileri de var Timsah Arena'yla karşılaştırırsak fakat dış cephe de bizim stadı mukayeseye sokmaya bile gerek yok.

Evet fırsatım olurda Trabzon'a gelebilirsem ben de o stadyumda maç izliyecem fakat muhteşem bir stadyumda değil sıradan bir stadyumda maç izlemiş olucam. Fark bu. Yani stada gelmek için aşık olmaya gerek yok. Nitekim Avni Aker'den bir çok kişi nefret ediyor ama yine de maç izlemeye gidiyorsunuz.
                  Bende Bursa stadini begeniyorum fakat Akyazi stadinin bitiminide bekleyip ona gore kararimi vermeyi istiyorum.

Yalniz senin buradaki milletin zevkini bu sekilde elestirmene terbiyesizlik diyorum. Sana ne milletin zevkinden. Sen ne hakla ozurludur diyosun ki millete.

Yorum

• hay bursayada stadınada ya .. sıkıldık ama artık burda bursa lafını duymaktan gormekten ...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeşim iddianı ispat etmeni tavsiye ediyorum.

Fakat bu dediğini ispat edemezsin.
                      Çünkü iki stadyum arasında aman aman bir yükseklik farkı yok.
                      Hatta basamak sayıları bile birbirine çok yakın.

Arka sayfada paylaştık, iki stadyumun maraton tribünleri hemen hemen aynı.
                      Birine kibrit kutusu deyip, diğerini övmek pek mantıklı değil...

Timsah Arena'nın daha büyük görünmesinin iki üç nedeni var.

1. Oval olması nedeniyle hacimli görünmesi
                      2. Kale arkasının tek olması
                      3. Bir nebze daha dik yapılmış olması
                      Dediğimin ispatını sen 3 maddede açıklamışsın zaten...Biraz bende ekliyim...

4. Platformdan dolayı
                      5. Dış cephedeki düz görünümden dolayı
                      En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 17:46.

Yorum

• Şuraya 1500 kere Bursa Timsah Arena yazasım geliyor.

Bursa yazılması rahatsız ediyormuş.

Arkadaş bir kelime rahatsız ediyor da neden 2 yıldır yapılmakta olan stadyum bu kadar rahatsız etmedi sizi?

Etseydi şuan Bursa Stadyumunu konuşmuyor olacaktık zaten.

Senin stadyumun tüm ülkede konuşuluyor olurdu.

Neyse...
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa'nın stadına kötü diyen hatta onu geçtim Akyazı stadı ondan daha iyi diye net estetik özürlüsüdür. Takmışsınız bi timsah kafasına. Kardeşim ne var bunda çok da güzeş bi konsept yapmışlar. Benimsedikleri simgeyi çatıda kullanmışlar. Bizim stadyumla boyut olarak çok bir farkları olmamasına rağmen stadyumun mimarisi çok daha iri gösteriyor kendini. Bunun bir nedeni de bizim stadın altındaki gereksiz platform. Belki bizim çatıda kullanılan malzemeler daha kaliteli ama beceriksiz mimarımızın tasarımı herşeyi yerle bir ediyor. Bizim stadın iç kısmında artıları da var eksileri de var Timsah Arena'yla karşılaştırırsak fakat dış cephe de bizim stadı mukayeseye sokmaya bile gerek yok.

Aynen harfiyen katılıyorum.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• edit
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 18:53.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sosyal linç mode on. Tahammül sıfır. Görmezden gelme eğilimi sıfır. Linç 100.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende Bursa stadini begeniyorum fakat Akyazi stadinin bitiminide bekleyip ona gore kararimi vermeyi istiyorum.

Yalniz senin buradaki milletin zevkini bu sekilde elestirmene terbiyesizlik diyorum. Sana ne milletin zevkinden. Sen ne hakla ozurludur diyosun ki millete.
                                Dostum konuya fransız kalmışsın bilmiyorsun bence karışma. Edebi adabı senden öğrenecek değilim. Burada stadı eleştirenlere yapılan muameleyi gündemi takip edenler bilir. Estetik özürlü olanlara estetik özürlü demekte de bir beis göremiyorum. Ki zaten kendileri de bu üslupla konuşuyorlar.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X