göçüğün tünel çalışmasında yapılan patlamalarla uzaktan yakından alakası yokmuş. son açıklamalara göre yukarıda ki villaların yol tarafıonda ki istinat duvarının göçmesi ve dolgu malzemelerinin yola gelmesi sonucu oluştu..
istinad duvarının yıkılması gece tünel için yapılan patlama sonucu olmuş....
medyadan aldığımız bilgiler bu yönde...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yav arkadaşım tamam adam banlandı işte rahat olun aykırı ses çıkmaz artık.
Ben de Mete Arat'ın projelerini beğenmiyorum. Tekrar ediyorum dış cephe konusunda Bahadır Kul bile daha iyidir. Bizim stadyumda da bir sürü beceriksizliği var. Sadece stad artık değişemez diye çok ses etmiyorum burada.
...bizim stad hiç 41461 kişilik durmuyor gibi...siz ne diyorsunuz millet...yoksa benimkisi göz yanılsaması mı...anlamadım gitti...
Evet öyle durmuyor. Söyle bir Sürpriz bekliyorum:
- Akyazida Koltuklar takildi ve kapasitenin beklenenin cok altinda 35.000 oldugu anlasildi. Nedenleri arastiriliyor.
Böyle bi haberle karsilasirsam hic sasirmayacagim.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Abi saçmalama o parayı yemek varken metrobüs mü alırlar Hala daha aldıkları 3-4 tane otobüsün resmini sergiliyolar bilboardlarda
İnanın çok zor birşey değil bunu yapmak yapılsa çağ atlanır resmen.
Kimsede yapılırsa zarar eder metrobüs , tramvay vs. demesin bu gibi halk yararına olan veya olması muhtemel şeylerde kar amacı güdülmez ve güdülmemeli zaten.
ben ilkbasdan beri bu stadin ulasim sorununu cözmenin en ucuz ve basit yolu bu oldugunu yaziyorum
ama görüyorsunki insanlar bilen bunlan ilgilenmezken belediye ilgilenirmi
hafif rayli sistem güzel ama kisa vadede isletilecek bir sistem degil, hafif rayli sistemde dünyanin en ileri gelen sehirinde yasiyorum, burada bilen yeni bir hat kurulmasi 3 yili buluyor
yer alti ray dösendimi 5 yili buluyor
vapur iside kar yapmasi zor, cünkü turist ve mac seyirscisi disi kullanan olmiyacak, vapur hem yavas hemde kötü hava kosullarinda kullanimi zor bir tasit sistemi
sonra kesinlikle sahil boyu yürüme ve bisiklet seritleri olusturulmali akyazi dolgusuna kadar
avrupada citybike denilen bir olusum var
belediye bisiklet duraklari yapiyor, banka veya kredi kartinlan kiraliyorsun
her kiralamada yarim saat ücretsiz, ondan sonra dakikasi 10 krus olsun
bisiklet duraklardan birisine teslim olmasa üyeligini yaptigin hesapdan bayiliyorsun ücreti
metrobüs benim olmassa olmazim, yapilmassa cok hayifflaniriz bence
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 14:15.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Vapur değil, katamaran gövde teknelerle daha dengeli ve 30 knot seyredebilen yolculuk süresini kısaltan araçlar olsa Trabzonda deniz ulaşımı bir alternatif olabilir. Çünkü şehir doğu batı aksında ve tek ana artel üzerine kurulu. Ne varki bunun oturana kadar oluşacak maliyetini belediyenin üstlenmesi gerekir. Böyle bir tasarruf yok ve faraziye konuşuyoruz elbette, tram gibi , tercihli yol otobüsu gibi...
Vapur değil, katamaran gövde teknelerle daha dengeli ve 30 knot seyredebilen yolculuk süresini kısaltan araçlar olsa Trabzonda deniz ulaşımı bir alternatif olabilir. Çünkü şehir doğu batı aksında ve tek ana artel üzerine kurulu. Ne varki bunun oturana kadar oluşacak maliyetini belediyenin üstlenmesi gerekir. Böyle bir tasarruf yok ve faraziye konuşuyoruz elbette, tram gibi , tercihli yol otobüsu gibi...
sözün kisasi özel arac ve dolmusa devam
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
....kayseri kadir has stadının halini görüyorsunuz...çok güzel orijinal bir stad...ama içinde seyirci yok...ve hiçbir zaman seyirci olmayacak...kadir has'ın kaderi artık bu....peki ya bizim kaderimiz...
...onu da söyleyeyim...kadir has deniz görmemiş bir stad....akyazı ise deniz görmüşü olacak....
Ronin kokuyor bu msjlar.. Yeni üye bide
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Stadyum denize sıfır.
Trabzon şehri ve kalabalık semtleri deniz kıyısı boyunca doğu-batı aksında genişleyen alanlar . Belediye 5 iskele kursa ve özel işletmeler için hukuki altyapıyı tamamlayıp bir deniz ulaşım kooparatifi teşkil edilmesine ön ayak olsa ; Trabzon şehri bir kaç yıl içerisinde deniz ulaşımına adapte olur.
Akçaabat'a bir iskele, Akyazıya'ya bir iskele , Fatih-Faroz arasında bir yerde iskele , Limanın arkasında ganitanın oralarda bir tane, kalkınmaya yakın forumun önünde bir yerlerde bir tane , bir de yomraya iskele kuracaksın ; oldu bitti. Gerekli yatırım olsa stada gelen taraftarın dörtte birini hiç trafiğe sokmadan taşımasını yaparsın. Ancak belediyenin bir vapura bile sahip çıkamadığını biliyoruz, diğer taraftan bütün maaliyetleri bir kooparatife yüklenmesi durumunda ise ticari olarak işletilmesinin son derece güç olacağı da ortada .
Tramvay projesi bildiğim kadarıyla tamemen rafa kaldırıldı. Belediye bu maliyeti yüklenmek istemiyor ve bana kalırsa bu iş uzun vadede TCDD'nin sırtına vurulmak isteniyor. Ağırlık kazanan görüş bildiğim kadarıyla Trabzon'a ulaşacak YHT hattına bir entegre banliyö hattıdır. İzmir İzban gibi , istanbul haydarpaşa-gebze hattı gibi. Bu da çok uzun yıllar daha Trabzon'un raylı taşıma altyapısına uzak kalacağı anlamına geliyor. Aslında , Trabzon içi banliyö hattı müstakil olarak ihalesi hazırlanıp gelecekte(yapıldığında) Erzincan-Trabzon YHT hattına entegre edilecek şekilde prjelendirilseydi , Trabzon çok büyük kazanım elde etmiş olurdu . Ne varki ilin milletvekilleri bu konularda o denli pasif ki mevcut YHT projesinin ihalesini bile 2018'e düşünülmekte ve bu projede neredeyse hiç bir trabzon vekilinin dahli bulunmamakta...
Bu bahsettiğiniz projeler Trabzon Şehrini bir üst seviyeye taşıyacaktır.
Fakat siyasi girişimlerin yetersizliği, gerekse bazı kesimlerin tepkileri nedeniyle bu projelerin yapımı oldukça zaman alacaktır.
Umarım şehrin yöneticileri bu tarz projelere ağırlık verir.
Yorum