Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar loca yapilmasinin bir sebebi olmali.
    O kadar Trabzonlu iş adamı var ülkede alırlar artık.
    Ekonomik olarak düşünülmüştür bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akyazı başlığı altında Bursa stadını övmeyi bir kenara bırakıp konuya dönelim isterseniz
      Musa Travacı kaynak, Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi aracılığı ile .

Şu son resmi anlayamadım orası neresi?

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya ironi mi yapıyosunuz yoksa ben mi zevksizim ? Bursa'nın stadı bizimkinden güzel, öyle mi ? Facia resmen yahu, inanılır gibi değil. Tribinleri delik teşik, yatay, bütünlük yok, tadilat ile yenilenmiş gibi. Çatısı zaten ayrı bir komedi. Şu stadın beğenildiği bir ortamda bizim stadı övmiycem bundan sonra. Şaka gibi.
        O stadı bize yapsalardı bu ne böyle Olimpiyat stadı gibi oval futbol stadı mı olur,yok o localar neden en üstte,kim para verip o kadar uzaktan maç izler.
        O kadar çıkış kapısı mı olur.
        Tribünler kat kat,hiç simetrik değil.
        Hele Timsah şeklinde bir çatı olsa,elin adamı demiş işte eğer stad çizimini kulüp başkanının 4 yaşındaki torununa bırakırsanız ne olur?
        Gözlerinden ışık fışkıran timsah kafalı bir kase.

İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadar loca yapilmasinin bir sebebi olmali.
        Rakiplerle arandaki tribün gelirini bu şekilde kapatacaksın.
        İstanbul takımları kaç lira kazanıyor bir biletten ortalama diyelim 50 lira senin ortalama gelirin 20 lira işte bu farkı localara vurup,Trabzonsporlu zenginlerden alacaksın ve rakiplerle arandaki maddi gelir farkı olmayacak.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Sonunda loca prekastlarını gördük 4 sıra alınmış.

Yorum

• "Camların çatı yapıldıktan sonra takılması gerekmez mi ? Çatı takılınca basınç ve ağırlık olup patlayabilir camlar" tarzı yorumlar çok görmeye başladım. Bu konuyu bilgili bir arkadaş aydınlatabilir mi
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu başlıkta kalan stada nefret eder
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bu localaro fuzuli yaptik
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu son resmi anlayamadım orası neresi?
                  ilk locayı bitirmişler.Hacıosmanoğlunun odasıymış sanırım.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akyazı başlığı altında Bursa stadını övmeyi bir kenara bırakıp konuya dönelim isterseniz
                    .... kaynak, Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi aracılığı ile .

İsim vermesen mi acaba? Stadın içinden resim çekilmesini istemiyorlar. Başı ağrımasın sonra resimleri çekenin?
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stadın ismi '' Locaların Efendisi Stadyumu'' olsun ..
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Camların çatı yapıldıktan sonra takılması gerekmez mi ? Çatı takılınca basınç ve ağırlık olup patlayabilir camlar" tarzı yorumlar çok görmeye başladım. Bu konuyu bilgili bir arkadaş aydınlatabilir mi
                        Ganzilis bu tip yorumlar iş olsun diye yazılan yorumlar alakası yok .

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa stadını övmekten ağzı kuruyan arkadaşlara bir öneri benden; bursaspor taraftarlığına geçebilirsiniz.
                          Bi yürü git işine hadi bakayım canım benim.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İsim vermesen mi acaba? Stadın içinden resim çekilmesini istemiyorlar. Başı ağrımasın sonra resimleri çekenin?
                            Sayfada verildiği için bende isim verdim. İsmini vermek istemeyen kişide bir dost yazıyor
                            Ayrıca Furkan o son resimdeki biten locadan bir görüntü.

Yorum

• Çok kareografi yapan bir taraftar topluluğu değiliz lakin ilerde yapmak istesek bu kale arkalarında nasıl bir kareografi olacak merak içindeyim ...
                              Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bi yürü git işine hadi bakayım canım benim.
                                Üzerine niye alınıyorsun ki? Söz meclisten dışarıydı
                                MCMLXVII

Yorum

Çalışıyor...
                                X