Tünellerde patlatma yapılmış diyorlardı akşam toprak kayması bu yüzden olmuş.Şans eseri can kaybı olmadı.Şimdi haberlere baktım belirlenemeyen bir nedenle oldu deniliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım sizin meslekler nedir çok merak ettim. Ayrıca görüş belirtirken sizden cevaz mı alacam? Kimsiniz siz?
Yazdıklarımı tam okumadan kafanıza göre konuşuyosunuz anca. Benim bahsettiğim şey dıştan görünüş. Bizim stadyumun için diğerlerinden çok daha iyi bir iki tanesi hariç.
Mimar falansanız bileyim de ona göre konuşayım. Şahsen ben mühendislik öğrencisiyim.
Kişilerin görüşlerine saygılı olmayı öğreneceksiniz. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.Meslek inşaat, Görüşünü belirttin bende ilginç dedim bana göre tercihin şaşırttı beni. Ayrıca forumda olduğunu unutma fikirlerini eleştiren de olacak bunu bilmen gerekiyor.
Son olarak ''Kişilerin görüşlerine saygılı olmayı öğreneceksiniz'' diyorsun aynı şey senin içinde geçerli sende saygılı olmayı öğreneceksin ! Kimse seninle aynı şeyi, görüşü düşünmek yada yapmak zorunda değil !
Mühendislik öğrencisi olman fikirlerinin tartışılmayacak olması anlamına gelmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakoğlu önce sırasıyla gidelimMeslek inşaat, Görüşünü belirttin bende ilginç dedim bana göre tercihin şaşırttı beni. Ayrıca forumda olduğunu unutma fikirlerini eleştiren de olacak bunu bilmen gerekiyor.
Son olarak ''Kişilerin görüşlerine saygılı olmayı öğreneceksiniz'' diyorsun aynı şey senin içinde geçerli sende saygılı olmayı öğreneceksin ! Kimse seninle aynı şeyi, görüşü düşünmek yada yapmak zorunda değil !
Mühendislik öğrencisi olman fikirlerinin tartışılmayacak olması anlamına gelmiyor.
Ayrıca Mete Arat'ın çoğu projesini beğenmiyorum. Bizim stadda da beceriksizliğini bir kez daha göstermiş. Estetik demiş ya fanatikdevri denen arkadaş. Acaba estetikten anladığı nedir? Köşeli köşeli tasarımlar mı?Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekampüs stad arasi metro büs kurtarirmi ne dersin
hafif rayli sisteme yarin baslasan en az 5 yil sürer tam kapasite calismasi
ama karayolu dışında alternatif şart hatta tabiri caize bo konuda farzı ayın.....
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTünellerde patlatma yapılmış diyorlardı akşam toprak kayması bu yüzden olmuş.Şans eseri can kaybı olmadı.Şimdi haberlere baktım belirlenemeyen bir nedenle oldu deniliyor.
şans eseri bir arabaya vurmamış.. o yolda full dolu otobüsler her saat geçiyorlar..birine vursa maazallah büyük bir felaket olabilirdi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
göçüğün tünel çalışmasında yapılan patlamalarla uzaktan yakından alakası yokmuş. son açıklamalara göre yukarıda ki villaların yol tarafıonda ki istinat duvarının göçmesi ve dolgu malzemelerinin yola gelmesi sonucu oluştu..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin tartışmaktan anladığın "zevksiz, estetik yoksunu" gibi kelimelerse sen tartışmayı yanlış anlamışsın. Buna hakaret deniyor. Görüşlere saygısızlık deniyor. Ki ayrıca ben ronin'e tepki göstermiş kişilerden biriyim. Sizin gibi adamı linç etmedim. Ikisi farklı şeyler.
Ayrıca Mete Arat'ın çoğu projesini beğenmiyorum. Bizim stadda da beceriksizliğini bir kez daha göstermiş. Estetik demiş ya fanatikdevri denen arkadaş. Acaba estetikten anladığı nedir? Köşeli köşeli tasarımlar mı?Biz mi söyledik ona 2. bir üyelik aç gel burada insanlarla kafa bul diye.
Yorum
-
Stadyum denize sıfır.
Trabzon şehri ve kalabalık semtleri deniz kıyısı boyunca doğu-batı aksında genişleyen alanlar . Belediye 5 iskele kursa ve özel işletmeler için hukuki altyapıyı tamamlayıp bir deniz ulaşım kooparatifi teşkil edilmesine ön ayak olsa ; Trabzon şehri bir kaç yıl içerisinde deniz ulaşımına adapte olur.
Akçaabat'a bir iskele, Akyazıya'ya bir iskele , Fatih-Faroz arasında bir yerde iskele , Limanın arkasında ganitanın oralarda bir tane, kalkınmaya yakın forumun önünde bir yerlerde bir tane , bir de yomraya iskele kuracaksın ; oldu bitti. Gerekli yatırım olsa stada gelen taraftarın dörtte birini hiç trafiğe sokmadan taşımasını yaparsın. Ancak belediyenin bir vapura bile sahip çıkamadığını biliyoruz, diğer taraftan bütün maaliyetleri bir kooparatife yüklenmesi durumunda ise ticari olarak işletilmesinin son derece güç olacağı da ortada .
Tramvay projesi bildiğim kadarıyla tamemen rafa kaldırıldı. Belediye bu maliyeti yüklenmek istemiyor ve bana kalırsa bu iş uzun vadede TCDD'nin sırtına vurulmak isteniyor. Ağırlık kazanan görüş bildiğim kadarıyla Trabzon'a ulaşacak YHT hattına bir entegre banliyö hattıdır. İzmir İzban gibi , istanbul haydarpaşa-gebze hattı gibi. Bu da çok uzun yıllar daha Trabzon'un raylı taşıma altyapısına uzak kalacağı anlamına geliyor. Aslında , Trabzon içi banliyö hattı müstakil olarak ihalesi hazırlanıp gelecekte(yapıldığında) Erzincan-Trabzon YHT hattına entegre edilecek şekilde prjelendirilseydi , Trabzon çok büyük kazanım elde etmiş olurdu . Ne varki ilin milletvekilleri bu konularda o denli pasif ki mevcut YHT projesinin ihalesini bile 2018'e düşünülmekte ve bu projede neredeyse hiç bir trabzon vekilinin dahli bulunmamakta...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.03.2015, 13:23.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kimseyi linç falan etmedi kendi etti kendi bulduBiz mi söyledik ona 2. bir üyelik aç gel burada insanlarla kafa bul diye.
Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen banlanmasından değil sizin davranışlarınızdan bahsediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş fotoğrafının büyük boyutlusu. Stadı daha iyi görmek adına.
Şenol Hocam Öyle yakışıyorsun ki şu stada....
Bu stada senin ismini vermeliler, her köşesine de şu sözlerini gelecek Trabzonsporlu nesillere ibret olsun diye yazmalılar....
- Türküm, Trabzonluyum ve adamım.
- Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur.
- 'Takım Olarak Kazanın Yada Tek Başınıza Kaybedin' .
- Kökleri Burada Ancak Dalları Dünyanın Her Yerinde Olan Bir Kulübüz.
- Sermayemiz Para Değil, İtibarımızdır.
- Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih bunları da Yazar.
- Muhabir: ''Hocam sizin için imparator diyorlar.'' Şenol Güneş: ''Ben sadece bir Trabzonspor taraftarıyım.''
- Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Yorum
-
Şöyle bir haber var :
Trabzon Büyükşehir belediyesi yeni küçük gemi siparişi verdi
Trabzon’da yaklaşık 2 yıldır limanda duran ve eski adı Kızıltoprak olan Mavi Karadeniz adlı vapur, Büyükşehir Belediye Meclisinde yeniden gündeme geldi. Başkan Gümrükçüoğlu, bu vapurun maliyetleri nedeniyle zarar ettiğini ve yerine daha küçük 3 geminin siparişi verildiğini kaydetti.
2013 yılında dönemin Trabzon Belediyesine hediye edilen ancak maliyetleri nedeniyle zarar eden Mavi Marmara Gemisi 2 yıldır Trabzon Limanında demirli duruyor. 10 sefer yaptıktan sonra kızağa çekilen ve 2 yıldır limanda duran gemi bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisinde gündeme geldi. Meclis Üyesi Cahit Erdem, Başkan Gümrükçüoğlu’na vapurun yeniden devreye girip girmeyeceğini sordu. Başkan Gümrükçüoüğlu ise, “Gemi bir çalıştırdığımızda yine konu olmuştu. Akçaabat ve Sürmene açıklarında bir seferde 3 bin lira mazot yakıyordu. Maalesef itibar edilmedi. Faroz’dan kaldırıyorduk. 10 sefer itibar edilmemesi karşısında bu gemiyi işletmeden çektik. Bizim gibi dalgalı denizi olabilen, o fiziki koşularında insanlarımızı gezdirecek küçük gemi, büyük motor tarzında o mimariye uygun iki veya 3 tane gemiyi ısmarladık. Onların ön hazırlıkları bitirince Trabzon’a sokacağız” dedi.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekampüs stad arasi metro büs kurtarirmi ne dersin
hafif rayli sisteme yarin baslasan en az 5 yil sürer tam kapasite calismasiHala daha aldıkları 3-4 tane otobüsün resmini sergiliyolar bilboardlarda
İnanın çok zor birşey değil bunu yapmak yapılsa çağ atlanır resmen.
Kimsede yapılırsa zarar eder metrobüs , tramvay vs. demesin bu gibi halk yararına olan veya olması muhtemel şeylerde kar amacı güdülmez ve güdülmemeli zaten.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum