İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası değil bunlar ! İhtişamlı olması için altın kaplamamı olması lazım gayet sade ve şık daha ne bekliyorsun localardan
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Loca'yı bile savundurttunuz bana yazıklar olsun sizebak Hacı başkanımın zevkine göre düzenlenince süper olmuş..
Yorum
-
İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖylemidir sence, haci baskaninki o halifleksliler olmasin
Yorum
-
Bizim localar Frankfurtun standart localarına on basar, yirmiyle çarpar, secde ettirir. Manyak olmuşlar. Beğendim.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim localar Frankfurtun standart localarına on basar, yirmiyle çarpar, secde ettirir. Manyak olmuşlar. Beğendim.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaş yağacak taşMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası değil bunlar ! İhtişamlı olması için altın kaplamamı olması lazım gayet sade ve şık daha ne bekliyorsun localardanGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız locaların tavanı böyle değildi, bu loca olmayabilir hemen heyecan yapmayalım bence
ama sonuç olarak ben de çok beğendim, beklediğimden çok daha iyi olmuş.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce localarin da kalite kalite olacagi söylenmisti burada. Hem metrekare acisindan hem de dekorasyon acisindan. Simdi buna baktigimiz zaman ufak ve ihtisami fazla yok. Yani daha iyileri de olacaktir söylenenler dogru ise. Hemen gaza gelmenize gerek yok. Ayrica daha iyisi nasil olur derseniz, arkadaslar yine daha önce vip localarion fotograflarini paylasmislardi burada.Bence gayet şık, ihtişam onuda locayı alacak beylerimiz düşünsün benim için önemli olan oturacağım koltuk .
Yorum
Yorum