Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gölgesiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...bursa daha eski stadını dolduramıyor....hadi Texas sağ tarafı doldurdu diyelim diğer taraftaki kale arkası ne olacak...kim dolduracak orayı...bana bursa'nın nüfusu fazla ama...ayağı yapmayın...adamların şampiyon oldukları sene bile soldaki kale arkaları bile dolmuyordu...göreceksiniz o heybetli stad boş kaldığında gözünüze o kadar çirkin gözükecek ki o gün iyi ki bizim stadımız böyle değil diye şükredeceksiniz...adamların locaları nerdeyse gökyüzünde...benim param olacak o futbolcularımı hemen dibimde isterim....olimpiyatta futbolcular ne kadar görüyorsa o localarda da o kadar gözükecektir...bence büyük bir hata yaptılar....
    .....kendi taraftarımızı küçümseyip karşı tarafı yüceltmeyelim beyler....hayır karşıdaki sanki dortmund veya st.pauli taraftarı...kim uşağım bunlar...biz istemeseydik asla ve asla şampiyon olamazlardı...herkes haddini bilecek....
    ....stadımız bence bizim ona vereceğimiz değer kadar güzel olacak...betona veya görüntüye fazla takılmayın....ağustosda göreceksiniz ki hem futbolcularımız burada top oynamak için can atacak hem de taraftarımız bu ortamda bulunmak için koşarak gelecektir....

Adamlar hakkıyla şampiyon oldu, o zaman 2010 2011 de de bursa istemese biz şampiyon olamazdık öylemi ? şikebahçeyle berabere kaldı adamlar kadıköyde hani bizim 2 yediğimiz kadıköy.

Herkesle her iddaasına girerim stadlar bitsin bursanın doluluk oranı bizden fazla olacak.

bursa taraftarı o takıma bile bizden fazla sahip çıkıyor, demek birde Trabzonspor gibi mazisi başarılarla efsanelerle dolu olan bir takımları olsa şerefsizim baş tacı ederler, parayla bilet bile bulamazsın bursada
    SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lafı uzatmaya gerek yok bizimkinden daha iyi bir stad

O Taraftara, O Şehre, O Stada da böyle açılış maçı yakışır
      .
      Bize nasıl bir açılış yakışır sence ?

Yorum

• o zaman bağıralım yeşiiiiiiiil beeyaz şampiyon bursa diye? Yeşil beyaz yapalım her yeri? Ulan bursa taraftarını bile geçti burdakiler. Adamlar bile güzel güzel diyerek ego kasmıyor yahu.
        MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman bağıralım yeşiiiiiiiil beeyaz şampiyon bursa diye? Yeşil beyaz yapalım her yeri? Ulan bursa taraftarını bile geçti burdakiler. Adamlar bile güzel güzel diyerek ego kasmıyor yahu.
          Ne gerek var buradakiler kasıyor ya !

Yorum

• harbiden bursa stadını bende çok beğendin acı ama gerçek kıskandım bizimki stad sa bursanınki ne olur acaba.

Yorum

• Bursasporun forumuna mı geldim yanlışlıkla ?

Yorum

• Şu Bursa stadının Olimpiyat stadı kale arkalarından farkı yok gibi,Olimpiyat kale arkalarının giriş kapısı olmadığı için daha iyi olduğu söylenebilir.
                Stada bakıyorum,olimpiyat stadı havası var gibi geliyor.

Bu kadar abartılmasının sebebi Dortmund stadına benzetilmesi ama orası biraz daha dik ve kare şeklinde.

Bjk stadını açın bakın simetri sorunu olanlar için kafayı yedirdecek bir stad,taraçalar yapmışlar stadın tribünleri arasında.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İstediğimiz hiçbir şey olmadı stadyumda. Ne istediysek o olamaz artık dediler. Keklediler bizi. Karar verebileceğimiz tek şey Localardaki döşeme düz mü baklava mı olsun diye sormuşlardı o galiba.

Bir sürü istenmeyen şey var, insanların rahatsız olmaları çok normal.

Tribünlerimiz dik olsun denir yok derler,
                  Tribünler sahaya yakın olsun denir yok derler.
                  Merdiven dizilimi böyle olmasın denir yok derler.
                  Localar bir tribünde toplanmasın denir, yok derler.
                  4 tane çıkış olmasın denir, yok derler.
                  Kalearkası tek kat olsun denir, yok derler.
                  vs
                  vs
                  vs

İnsanların her isteğine yok dendi. Kamerayı bile silah zoruyla taktırıyorduk az kalsın. Taktıkları kamera da ortada.

Yorum

• Maraton sırf localardan oluşmasaydı , ülkedeki en karakteristik stad bizimki derdim üstüne tanımazdım , bu haliyle de güzel , illa en güzeli olcak diye bi şey yok ,

Yorum

• Ya ironi mi yapıyosunuz yoksa ben mi zevksizim ? Bursa'nın stadı bizimkinden güzel, öyle mi ? Facia resmen yahu, inanılır gibi değil. Tribinleri delik teşik, yatay, bütünlük yok, tadilat ile yenilenmiş gibi. Çatısı zaten ayrı bir komedi. Şu stadın beğenildiği bir ortamda bizim stadı övmiycem bundan sonra. Şaka gibi.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Yahu bunun heybetini bizimkinin nesiyle yarıştırabiliyorsunuz? Gözleriniz mi bozuk anlamıyorumki. Şu büyüklüğü, şu bütünlüğü, şu karizmayı nasıl bizimkiyle kıyaslayabiliyorsunuz? Adamların stadının korkunç bir duruşu var. Uzaydan bak, görürsün yeminle. Ben stadyumum diye bağırıyor resmen. Dış görünüş olarak Türkiyede buna yaklaşacak stadyum yok.

İlk olarak nothing_else tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa'nın yeni stadının son hali sanırım şu, Tribündergi'de Bursalılar paylaşıyordu

Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bursa stadını övmekten ağzı kuruyan arkadaşlara bir öneri benden; bursaspor taraftarlığına geçebilirsiniz.
                          MCMLXVII

Yorum

• Akyazı başlığı altında Bursa stadını övmeyi bir kenara bırakıp konuya dönelim isterseniz
                            Musa Travacı kaynak, Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi aracılığı ile .

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 21:02.

Yorum

• ...ne güzel bak...kutu gibi stad...ne yapacan 50 lik 60 lık stadları....

Yorum

• Bu kadar loca yapilmasinin bir sebebi olmali.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Çalışıyor...
                                X