Bursa stadyumun da bir kale arkasında 16 çıkış var, stadımızda istediğiniz diklik burada yok, gereksiz çıkıntılar var. Bizim stadyumumuza haksızlık ediyorsunuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Stadyum doldurmak hava işidir ek olarak yeni olan kendini çeker.. Seneye stat yetişirse Şampiyonluğa oynayabilecek duruma geldiğimizde o stat her şekil dolar..
A.Aker'den nefret eden gitmemek için direnen ve bazı maçlarda (Napoli vs.) gitme heyecanıyla gidip yine pişman olan benim gibi bir sürü insan var..
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tıklım tıklım dolu olursa bu kale arkalarında enfes bir görüntü oluşur, büyük maçlarda da doldurur bursa seyircisi büyük ihtimal ..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle60 basamak varmış kale arkalarında .
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahimağaoğlu, Trabzonspor taraftarının görüşlerini de dikkate aldıklarını vurgulayarak, "Tribün koltuklarını taraftarımız seçecek. 3 renk belirlenecek, bunlardan biri seçilecek. Taraftarlarımızın her önerileri, eleştirileri baş tacımız" dedi.
Her eleştiri baş tacımız ama sadece koltuk seçimindeki kararlarını alacağız.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bursa'nın yeni stadının son hali sanırım şu, Tribündergi'de Bursalılar paylaşıyordu
En son nothing_else tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 15:57.
Yorum
-
TRABZONSPOR yönetimi bekiri her hafta içeriye alınmasını sağlamalı.ondan aldığımız bilgi vede fotolarla bugüne kadar gelebildik.bu konuya eğilebilecek forumda yönetime baskı yapacak kimse yokmudur.uzaktan dinliyoruz 40 grup var diyorsunuz ya bir tanesi şu stad önünde eylem yapamadınızki taraftarın isteği budur.özellikle Trabzonda yaşayanlar.sonra sana ne verirlerse onunla yetinirsin ha bide klavyeden sallarsın....
Yorum
-
Bu koltukları dizerken de takım ismi yazılmasından oldum olası hoşlanamadım
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜşenmedin saydın. Trabzon böyle bir kale arkasının hakkını veremez maalesef arkadaşlar gerçekçi olalım...
Trabzonspor taraftarı önce Avni Aker'in hakkını versin.
Ben üşenmedim saydım, siz üşendiniz saymadınız sorun yok ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum