Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa stadyumun da bir kale arkasında 16 çıkış var, stadımızda istediğiniz diklik burada yok, gereksiz çıkıntılar var. Bizim stadyumumuza haksızlık ediyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ıste sıkıntı orda. Ronin dusunmuyor)
      En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 15:14.

Yorum

• Stadyum doldurmak hava işidir ek olarak yeni olan kendini çeker.. Seneye stat yetişirse Şampiyonluğa oynayabilecek duruma geldiğimizde o stat her şekil dolar..

A.Aker'den nefret eden gitmemek için direnen ve bazı maçlarda (Napoli vs.) gitme heyecanıyla gidip yine pişman olan benim gibi bir sürü insan var..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tıklım tıklım dolu olursa bu kale arkalarında enfes bir görüntü oluşur, büyük maçlarda da doldurur bursa seyircisi büyük ihtimal .
          .

Yorum

• 60 basamak varmış kale arkalarında .
            .

Yorum

• Stat görsel olarak göze hoş geliyor , çatı komple kapalı mı olacak
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                60 basamak varmış kale arkalarında .
                Üşenmedin saydın. Trabzon böyle bir kale arkasının hakkını veremez maalesef arkadaşlar gerçekçi olalım...

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İbrahimağaoğlu, Trabzonspor taraftarının görüşlerini de dikkate aldıklarını vurgulayarak, "Tribün koltuklarını taraftarımız seçecek. 3 renk belirlenecek, bunlardan biri seçilecek. Taraftarlarımızın her önerileri, eleştirileri baş tacımız" dedi.

Her eleştiri baş tacımız ama sadece koltuk seçimindeki kararlarını alacağız.
                  Şuraya şu eki yapalım; TOKİ'ye kabul ettirilebilirse...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Bursa'nın yeni stadının son hali sanırım şu, Tribündergi'de Bursalılar paylaşıyordu

En son nothing_else tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 15:57.

Yorum

• Yönetim bırakırsak koltuklara ampul koyalım diyenler olabilir...
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• konu isminin Timsah Arena Projesi şeklinde olursa daha hoş olur.
                        MCMLXVII

Yorum

• Trabzon Fırtına Stadyumu.
                          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• TRABZONSPOR yönetimi bekiri her hafta içeriye alınmasını sağlamalı.ondan aldığımız bilgi vede fotolarla bugüne kadar gelebildik.bu konuya eğilebilecek forumda yönetime baskı yapacak kimse yokmudur.uzaktan dinliyoruz 40 grup var diyorsunuz ya bir tanesi şu stad önünde eylem yapamadınızki taraftarın isteği budur.özellikle Trabzonda yaşayanlar.sonra sana ne verirlerse onunla yetinirsin ha bide klavyeden sallarsın....

Yorum

• Bu koltukları dizerken de takım ismi yazılmasından oldum olası hoşlanamadım
                              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                              Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üşenmedin saydın. Trabzon böyle bir kale arkasının hakkını veremez maalesef arkadaşlar gerçekçi olalım...

Trabzonspor taraftarı önce Avni Aker'in hakkını versin.

Ben üşenmedim saydım, siz üşendiniz saymadınız sorun yok .
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X