Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Trabzospor Park güzel bir isim bence

Yorum

• bende, trabzon park yada akyazı park gibi bir şey hayal etmiştim. park sözcüğünü kullanmamız, diğer taraftarların akyazı parkına atıfta bulunduğumuz intibaını uyandırarak özentilikten çıkarırdı.

Yorum

• stad isminde bence mutkaka bir sponsor ismi olacaktır örnek swarovski trabzon arena olur park olur stadyumu olur bunlar tartışılabilir ama tartışılmayacak bişey varsa oda stadın başında bir sponsor ismi olacak olmasıdır.

Yorum

• Stad İsmi ve ekleri bence Sponsorlar için daha büyük önem arz ediyor. Örneğin Galatasaray Stadı'nın isim hakkını Türk Telekom aldı ve stadın adı Türk Telekom Arena oldu. Ancak hem halk arasında hem de televizyon programlarında dikkat ederseniz şöyle muhabbetler oluyor.

- Arena'da yeneriz, Maç Arena'da vs. Stadın adı Arena olarak yerleşti dillere. Türk Telekom ismini söyleyen yok. Sponsor için kötü birşey bence.

O yüzden Arena, Park vs. gibi eklerdense "Sponsor" Stadı olarak kalmasını isterdim eğer sponsor olsaydım.

Swarovski Stadı gibi.

Stada sponsor olsa bile insanların dilinde Akyazı olarak geçecek orası. Bence değer düşüren bir durum.
          En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 12:18.

Yorum

• almanlarin leopard tankeri ünlüdür

en iyisi bunada the blacksea leopard diyelim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu ronin trabzonsporlu mu trabzonsporluysa neden bu şekilde yazılar yazıyor
              eğer değilse neden forumdan atılmıyor
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu ronin trabzonsporlu mu trabzonsporluysa neden bu şekilde yazılar yazıyor
                eğer değilse neden forumdan atılmıyor
                öyle muhalif ruhlu arkadaslar hep oluyor
                tabi ronin biraz abartti ama tezleri cürütüldükce yavas yavas akli basina geliyor
                su sayfa kirletme isinede son verse daha iyi olacak, 1 msj da belirtebilecegini 5 msj dökmesi insani cigirindan cikartiyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence PARK güzel görünüyor belki sosyal alanlarıyla falan ilerde "PARK" kelimesinin anlamını da pek ala karşılayabilir. İnsanların "PARK"a gidiyorum deyip akyazı yerleşkesinde maç dışındaki zamanlarda da gezmesini dolaşmasını alışveriş yapıp sahilde iki tur atmasını çok isterim.

Yorum

• arkadslar numaralı tribunun yanlarındakı duvarlar neyle kapatılacak,bı ara camekenla kapatılacak dendı numaralıya localara takıdlı cerceve oraya ole bırsey takılmadı suankı goruntu cok kotu gızlemek amaclı camal kapatılabılır....bılgısı olan var mı?

Yorum

• Yorum

• benim gönlümden geçen çok zor ama sponsor ismi samsung düşünsenize trabzon samsung arena park ne kadar tatlı geliyor kulağa.

Yorum

• bu arada bu swarovskiden bir haber yokmu görüşmeler var felan deniliyordu ama sonuç ne oldu acaba.

Yorum

• Devamlı karşı görüşlü arkadaşların yazdılarını "neden aynı şeyleri yazarak ortamı geriyorsun" diye eleştiren arkadaşlar, siz hep farklı şeyler mi yazıyorsunuz anlamadım. Bu stad için şüpheleriolan arkadaşlarda istediklerini yazabilir bir mahsuru yoksa. Katılırsınız katılmazsınız, okursunuz okumazsınız o sizin sorununuz. Bırakın insanları kişilikleri ile uğraşmayı...

Bu stad kupaya karşılık trabzonspora vaad edilen bir ucubedir. 7-8 yıldır yapılamayan stad bir anda 2012 den sonra yapılmaya başlandı. Ayrıca trabzonspor şehrine ve takımına hiçbir şey sorulmadan danışılmadan yapımına devam ediliyor. Trabzonspor yönetimi uefa temyiz kurulu başkanının istanbuldaki konferansına dahi katılımı luzumlu görmüyor. Uefanın şahıslar için kararları neden vermediğini kimse sorgulamıyor.

Birde şu sayfadaki misafir sayısı, neden devamlı fazla. Bmn yönetimine sorsam bir sebebi var mı. Kızmazlarsa
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Localı Tribünün çatı kolonları dikiliyor..

Yorum

• bu resimdekiler nedir koltuk mu acaba?
                                En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 13:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X