Akyazı Trabzospor Park güzel bir isim bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stad İsmi ve ekleri bence Sponsorlar için daha büyük önem arz ediyor. Örneğin Galatasaray Stadı'nın isim hakkını Türk Telekom aldı ve stadın adı Türk Telekom Arena oldu. Ancak hem halk arasında hem de televizyon programlarında dikkat ederseniz şöyle muhabbetler oluyor.
- Arena'da yeneriz, Maç Arena'da vs. Stadın adı Arena olarak yerleşti dillere. Türk Telekom ismini söyleyen yok. Sponsor için kötü birşey bence.
O yüzden Arena, Park vs. gibi eklerdense "Sponsor" Stadı olarak kalmasını isterdim eğer sponsor olsaydım.
Swarovski Stadı gibi.
Stada sponsor olsa bile insanların dilinde Akyazı olarak geçecek orası. Bence değer düşüren bir durum.En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 12:18.
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ronin trabzonsporlu mu trabzonsporluysa neden bu şekilde yazılar yazıyor
eğer değilse neden forumdan atılmıyor
tabi ronin biraz abartti ama tezleri cürütüldükce yavas yavas akli basina geliyor
su sayfa kirletme isinede son verse daha iyi olacak, 1 msj da belirtebilecegini 5 msj dökmesi insani cigirindan cikartiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
arkadslar numaralı tribunun yanlarındakı duvarlar neyle kapatılacak,bı ara camekenla kapatılacak dendı numaralıya localara takıdlı cerceve oraya ole bırsey takılmadı suankı goruntu cok kotu gızlemek amaclı camal kapatılabılır....bılgısı olan var mı?
Yorum
-
Devamlı karşı görüşlü arkadaşların yazdılarını "neden aynı şeyleri yazarak ortamı geriyorsun" diye eleştiren arkadaşlar, siz hep farklı şeyler mi yazıyorsunuz anlamadım. Bu stad için şüpheleriolan arkadaşlarda istediklerini yazabilir bir mahsuru yoksa. Katılırsınız katılmazsınız, okursunuz okumazsınız o sizin sorununuz. Bırakın insanları kişilikleri ile uğraşmayı...
Bu stad kupaya karşılık trabzonspora vaad edilen bir ucubedir. 7-8 yıldır yapılamayan stad bir anda 2012 den sonra yapılmaya başlandı. Ayrıca trabzonspor şehrine ve takımına hiçbir şey sorulmadan danışılmadan yapımına devam ediliyor. Trabzonspor yönetimi uefa temyiz kurulu başkanının istanbuldaki konferansına dahi katılımı luzumlu görmüyor. Uefanın şahıslar için kararları neden vermediğini kimse sorgulamıyor.
Birde şu sayfadaki misafir sayısı, neden devamlı fazla. Bmn yönetimine sorsam bir sebebi var mı. KızmazlarsaBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum