Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vay bee nerdeyse 42 binlik olucak stadımız dahiane fikirlerle localar icat edilerek 35 bine düştü haa gelde kahrolma samsuna sivasa eskişehire vb gülüyordum 33 bin kişilik oh be bari onlardan fazlayız konya bursa bizi geçti ama ülkenin en büyük 5. kapasiteli stadıyız diyordum şimdi basit anadolu takımlarıyla aynı kapasiteye düştük ama akyazı stadı comda bakmıştım projeye koltuk sayısı 38.001 yazıyordu
    Tüm stadların belirtilen kapasiteleri toplam kapasitedir bunun içinde loca koltukları vip koltukları basın tribünleri hepsi dahildir. 33 binlik bir stadın taraftar basamağı loca sayısına göre 29 30 bin arasıdır. Bursa stadının da taraftar kapasitesi 41_42 bin arasıdır.

Yorum

• Bursa stadı 43 bin 877 kişilik 45 bin değil.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yine sacmaliyorsun
        avni akere bak
        numarali tribün hep dolu

sanki locada oturan insan insan degil
        140 loca x 12=1680
        yani 39800 insan normal tribünde oturacak
        basin ve protokolüde hesapladinmi yine 38binin altina düsmüyorsun
        benmi saçmaladım 35 bin koltuklu taraftara düşecek diyen sensin .ayrıca ben locadaki taraftarla diğer taraftarı bir saymıyorum locadaki tarfatarın bir etkisi yok onlar keyfine maç izler diğer taraftar ölümüne maç izler ve desdekler benim için baz olan gerçek taraftar koltuk sayısıdır benim anlamadığım şu tüm localı taraftarı çıkınca kaç taraftar kalıyor numaralı basın kale arkaları ve maraton kaç kişi oluyor 41.461-1680 mi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüm stadların belirtilen kapasiteleri toplam kapasitedir bunun içinde loca koltukları vip koltukları basın tribünleri hepsi dahildir. 33 binlik bir stadın taraftar basamağı loca sayısına göre 29 30 bin arasıdır. Bursa stadının da taraftar kapasitesi 41_42 bin arasıdır.
          eyvallah renkdaşım

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O stadin beyaz kisimlari neden delik delik?
            koltuklari kirmislardir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha iki günlük stad anasini satayim.

La bu millete hic mi bir sey dayanmaz?
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benmi saçmaladım 35 bin koltuklu taraftara düşecek diyen sensin .ayrıca ben locadaki taraftarla diğer taraftarı bir saymıyorum locadaki tarfatarın bir etkisi yok onlar keyfine maç izler diğer taraftar ölümüne maç izler ve desdekler benim için baz olan gerçek taraftar koltuk sayısıdır benim anlamadığım şu tüm localı taraftarı çıkınca kaç taraftar kalıyor numaralı basın kale arkaları ve maraton kaç kişi oluyor 41.461-1680 mi
                ben 35 bin diye bisey yazdigimi hic sanmiyorum

40 bin den fazla loca koltuklarini cikarttikmi

ayrica 41461 standart koltuk dizilimde
                red bul salzburg devletten stadini devr aldiginda koltuk dahilimini degistirip, yangin kanunlarinin izin verdigi maximuma ayarlayinca 2500 kapasite artirabildi

ayni islemi leipzig icin hazirliyorlar

biz avni akerdeki gibi koltuklari siralarsak 3-4 bin kapasite rahat kazaniriz

yeterki taraftar tribünü doldursun

Ünal Karaman

Yorum

ben 35 bin diye bisey yazdigimi hic sanmiyorum

40 bin den fazla loca koltuklarini cikarttikmi

ayrica 41461 standart koltuk dizilimde
                  red bul salzburg devletten stadini devr aldiginda koltuk dahilimini degistirip, yangin kanunlarinin izin verdigi maximuma ayarlayinca 2500 kapasite artirabildi

ayni islemi leipzig icin hazirliyorlar

biz avni akerdeki gibi koltuklari siralarsak 3-4 bin kapasite rahat kazaniriz

yeterki taraftar tribünü doldursun
                  o zaman umarım avni akerdeki gibi koltuk dizilimi yapılır o zaman 41461-1680=39.781 kişi avni akerdeki gibi koltuk dizilimi olursa hadi 3 bin daha ekliyelim 42.781 kişi localar hariç

Yorum

• konya stadının alt kat ve üst kat eğimi ile bizimki arasında çok fark varmı bilen varmı bizim kaç derce alt kat ve üst kat konyanın kaç derece

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman umarım avni akerdeki gibi koltuk dizilimi yapılır o zaman 41461-1680=39.781 kişi avni akerdeki gibi koltuk dizilimi olursa hadi 3 bin daha ekliyelim 42.781 kişi localar hariç
                      normal bir insan böyle bir dagilim istemez

dolu oldumu kucak kucaga oluyorsun
                      klaustophobi hastalarinin mac cikartamiyacagi tek staddir

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      konya stadının alt kat ve üst kat eğimi ile bizimki arasında çok fark varmı bilen varmı bizim kaç derce alt kat ve üst kat konyanın kaç derece
                      alt kat en yatay olan bizimki
                      üst kat tt arenaylan ayni diklikdeymis (36-37 derece)
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 02:32.

Ünal Karaman

Yorum

• bmn in yöneticisi yok galiba
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Wowturkey Bursa Forumu Hakan Rasimov tarafından alıntıdır.
                          Bursa stadyumu genel kapasite ve koltuk dağılımı

Genel Taraftar Koltukları: 35.171
                          Engelli Refakatçi Koltukları: 212
                          Vip Taraftar Koltukları: 6.013
                          Loca Ve Protokol Koltukları: 1.906
                          Basın İçin Yazı Tablalı Koltuklar: 23
                          Basın İçin Tekerlekli Koltuklar: 138

TOPLAM: 43.463 Koltuk

Yorum

normal bir insan böyle bir dagilim istemez

dolu oldumu kucak kucaga oluyorsun
                            klaustophobi hastalarinin mac cikartamiyacagi tek staddir

alt kat en yatay olan bizimki
                            üst kat tt arenaylan ayni diklikdeymis (36-37 derece)
                            eyvallah ben avni akerin aynı koltuk dizilimini yapsınlar demiyorum zaten onlar eski tip nasıl yapıcaksalar artık 3 bin arttırsınlar kapasiteyi ben onun derdindeyim kapasitesi düşmesin stadın

Yorum

burda görüntüyü bozan karisik renklerlen giris tünelleri

ayrica 2. kat merdiven isini bizden iyi yapmislar

sari olmasi disi
                              kesinlikle katılıyorum biz neden çift taraflı merdiven saçmalığı yaptık ya çok bölünmüş görünücek trübünler

Yorum

• Ya yazın tatilde 2 maç izleyemicez sanırım yetişmeyecek..
                                2 arkadaşım ak yazıda çalışıyordu işten çıkarmış şirket neler oluyor??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X