Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Prensibim gereği fotoğrafların ortasına yazı basmayacağım arkadaşlar, inadım inat
    yahu Bekir yapma etme, onca emegini bu serefsizlere niye kendi ellerinle teslim ediyorsun. soyut bir sekilde arka plana hem ismini yada nickname ini hemde Trabzon akyazi stadyumu yazisini yazmalisin.. ondan sonra yine calacaksalar yine calsinlar sonra hep birlikte bir guzel dava edelim dumur olsun hirsiz yalaka serefsiz adi herifler
    u will need justice at the end..

Yorum

• Kamera açılmıyor bende

Yorum

• Evet bunlar kamerayida iptal etmis.yuh olsun
        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Erol ataogluda küstü artik kamerayi unutalim bence

Yorum

• Arıza vardır düzeltilir bu kadar karamsar olmaya gerek yok..
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kameranın ip adresini verirmisiniz rica etsem.Teşekkürler.
              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Trabzonspor.org.tr den girebilirsin ama kamera acilmiyo

Yorum

• Birileri kameranın fişini çekti herhalde.

Yorum

• Kamera milletvekili aday adayı olmuş. Öyle olunca da görevinden istifa etmiş. Milletvekili seçilirse söz vermiş 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor diyecekmiş
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çatı için gerekli olan celikler nereden geliyor ?
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çatı için gerekli olan celikler nereden geliyor ?
                        geliş süresine bakarsak x=V.t den uzayın derinliklerinden geldiği düşünülüyor
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Erol Ağaoğlu madem siz benim milletvekili adaylığımı kınıyor ve istifa etmemi istiyorsunuz ben de böyle kapatırım kamerayı demiş olabilir mi? Kesinlikle demiştir..

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erol Ağaoğlu madem siz benim milletvekili adaylığımı kınıyor ve istifa etmemi istiyorsunuz ben de böyle kapatırım kamerayı demiş olabilir mi? Kesinlikle demiştir..
                            bizi mahrum bırakabileceği en büyük icraatı bu mu ......?.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizi mahrum bırakabileceği en büyük icraatı bu mu ......?.
                              Kamera konusunda bence sorumlu Erol Ağaoğlu değildir başka birisidir diye düşünüyorum.!

Yorum

• Akyazı'da çalışan Mustafa Kemal Arslan'ın söylediğine göre ''Elektrik firmasının sözleşmesini fesh etmişler ve bu arkadaşta otomatikmen işten çıkarılmış,yeni bir firmanın işi almasını bekliyorlarmış.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X