Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi laf ebeligini kabul ettik, kibir iftira tepeden bakmayi nerden cikartiyoruz. Herkes stad hakkinda muhendislik yorumu yapmak zorunda degil kanimca. Bende bu stadla taraftarin kandirilmasina karsi cikiyorum. Hepsi bu. İnsanlarin transfer parasinin kupaya karsilik sus payi lafina itimat edip bu stadin kupaya karsilik yapiliyor olmasina inanmamasida ayri bir tuhaflik...

Ve lafimi yine tekrar ediyorum; İnşallah ben yanilirim ve herkesten özür dilerim.
    En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 12:30.
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Ağustos ayına yetişmeyeceği artık kesin gibi, daha bunun çevresi var, otoparkı var, varoğlu var yani.

Yorum

• Stad bir şekilde yapıiıyor. Benim de begenmediğim yönleri var. Eleştiri tabiki olacaktır.
        Fakat burada birbirimizi üzmeyelim. Kırıp dökmeyelim derim. Birbirinize yazışmalar da adabında olmalı.

Yarın bir ortamda karsı karsıya geldiğiniz zaman içtenlikle sarılıp muhabbet edebileceginiz ortamlarda mahçup olmayın derim.

Yorum

• çinliler starbucksın ferarinin çakmasın birebir kopyasını yapıyor ismini değiştiriyor le ferarari sunbucks diye isim koyuyor. bizde manchesterın stadını old trafordu . old lazland diye isimle birebir kopyasını yapamaz mıydık çakma makma ama adam gibi stad olurdu tamam isim kötü oldu
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu stat konusu malum baya eski bir konudur. Avni Aker'in olduğu yerde yapılması gündemdeydi sonra Albayrak döneminde bu proje ortaya atıldı. O günlerde bu başlıkta neler yazıldı çizildi belki bilmeyenleriniz vardır. 10 yıl içinde yapılırsa Taksim'de eşek gibi anıracağını söyleyenler, stat projesini dağa taşa photosopla monte edip dalga geçmeler vs. Hatta Albayrak'tan sonra göreve gelen Sadri Şener bile projeyi sahiplenmedi. Vekil olan hatta Spor Bakanı olan Faruk Özak ise projeye hayal demişti. Sonuç olarak dolgu işleri Sadri Şener döneminde başladı. Anlatmak istediğim bu stadın şike ile alakası yok. Bu stat yapılacaktı. TOKİ'nin en alakasız şehirlerde bile eski statların arazini alıp yeni statları yaptığı bir yerde Trabzon'a yapması mı şike için yapılıyor oldu. Bunu ortaya atanların mantıklı bir açıklaması yok. Zaman zaman şike konusunda uğradığımız haksızlıktan dolayı bunu biz de ileri sürüyoruz ancak stadın ihale süreci vs hepsi şikeden bağımsız gitti. Şike patladığında stadın dolgu işi zaten ihale edilmişti. Sadece stat ihalesi şikeden sonraya denk geldi. Projede malum çoğu kişiyi tatmin etmedi. Kısaca stadın şikeyle alakası yok, şike olayı patlamamış olsaydı yine yapılacaktı. Koca şehrin Samsun'dan Malatya'dan Sakarya'dan neyi eksik de stat yapılmasın. Üstelik söz konusu Trabzonspor ise. Stat ve şike olayını birbiriyle ilişkilendirmek tamamen şike olayında haksızlığa uğramamızdandır.

Ancak şike konusunda TRabzonspor camiası sınıfta kalmıştır. Bu konuda birlik olup siyasilerin karşısına dikilemedik. Şunu kabul etmek lazım, bize yapılanlar Güneydoğu'daki her hangi bir şehre yapılamazdı. Vatanı fazla sevmemiz yanlış anlaşılmış demek ki. Trabzon kenti ve Trabzonsporlular sivil bir direniş gösteremedi. Sürekli uyutulduk özellikle Trabzonlu vekiller tam bir hayal kırıklığı oldu. Buna rağmen yerel seçimlerde bağımsız bir aday çıkaramadık. Kısaca bu işte bile millet particilik yaptı. Bu kafayla daha çok hakkımızı yerler. Bu şehir ne ara bu kadar koyunlaştı anlamadım gitti.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Stad olmamış.

Yıkın tekrar yapın (!)

Yorum

• Akyazı projesinde bile kişisel olarak birbirinize sarıyorsunuz.Birbirinize karşı uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz.Mesajları siliyorum,saygı çerçevesinde kalacaksanız tartışma devam etsin tabiki ama uslup,ağız payı vermek falan,hoş olmuyor.Konuyu kapatalım artık.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
                  .
                  Konuya dönelim...
                  Konuya dönecek olursak; mimarın elinde kalan projede localarda, tribün altlarında, kat aralarında değişikliklere gidip stadyumu platformun üzerine taşıyıp bir kaç iyileştirme yapsalarda o iğrenç dış cephe tasarımına dokunma bile dokunmadılar. Her şeye el attınız, bari oraya da dokunun vicdansızlar.

Gerçi bu tasarımını değiştirmeme sebepleri gayet açık. 2011 seçimlerinde Trabzonspor üzerinden oy kapma isteklerinden dolayı seçim meydanına bir stadyum resmi asmak zorundaydılar. Bu sebepten dolayı Erdoğan Bayraktar bey efendi hazretlerinin aklına Mete Arat projesini meydana asmak gibi bir dahiyane bir fikir geldi.

Laf ağızdan bir kere çıkmıştı, artık geri adım atmak mümkün değildi. Sırf o resimler üzerinden o dönem prim yapıldı diye geri adım atamadılarda zaten. Sonuç olarak o ana görüntüyü uygulamak zorunda hissediyorlar kendilerini. Sadri Şener de sağolsun stadyum için hiç bir şey yapmayarak çok yardımcı oldu kendilerine bu konuda.
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 14:21.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İnsanlar, her şeye muhalefet ettiğimiz algısını yaratmaya çalışıyorlar... Gülüyorum... Neyse...

Şehrin göbeğindeki Yavuz Selim'de köfte yerken, birazdan Avni Aker'de başlayacak maçı beklemenin hazzını çaldınız, eyvallah.. Amatör futbolun ruhunu çaldınız, ona da eyvallah... Bu işten iyi para kazanacaksınız, buna da eyvallah... Bari taraftara bi sorsaydınız "nasıl bir şey istersiniz" diye, be mübarekler... Bu kadar mı değersiz bu insanlar... Yazıklar olsun...

Yorum

• İkinci yarıya yetişir..Belki..

Yorum

• Burda ayni seyleri tekrarlayip birseylerin degismeyecegini anlamayan taraftar

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsanlar, her şeye muhalefet ettiğimiz algısını yaratmaya çalışıyorlar... Gülüyorum... Neyse...

Şehrin göbeğindeki Yavuz Selim'de köfte yerken, birazdan Avni Aker'de başlayacak maçı beklemenin hazzını çaldınız, eyvallah.. Amatör futbolun ruhunu çaldınız, ona da eyvallah... Bu işten iyi para kazanacaksınız, buna da eyvallah... Bari taraftara bi sorsaydınız "nasıl bir şey istersiniz" diye, be mübarekler... Bu kadar mı değersiz bu insanlar... Yazıklar olsun...

ben akşam iş çıkışı meydana geldiğimde eve giderken her akşam yavuz selimin önünden geçerken yanan ışığı görüp oynanan maçı çayımı yudumlayarak izlemenin keyfini kaybedeceğim.
                          Aslında ben değil şehir kaybedecek.. En azından o yavuz selim sahası orada kalmalı. beton yığınlarına teslim edilmemeli..
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben akşam iş çıkışı meydana geldiğimde eve giderken her akşam yavuz selimin önünden geçerken yanan ışığı görüp oynanan maçı çayımı yudumlayarak izlemenin keyfini kaybedeceğim.
                            Aslında ben değil şehir kaybedecek.. En azından o yavuz selim sahası orada kalmalı. beton yığınlarına teslim edilmemeli..
                            Yazdan yaza fındıktan fındığa Trabzona gelen bir İstanbul gurbetçisi olarak...

Senenin birinde farklı zamanda Trabzon a gelmiştim...

Yavuz Selim de iki maç... TFF Haluk Ulusoy (şimdi ismi değişti sanırım) bir maç...

Spor Salonunda Hentbol maçı... Akçabaatta yukarda bir saha vardı orda 1 maç

Akşamına Avni Aker de maç... Ertesi gün de Basketbol maçı vardı...

Sadece şehirde ki yarım saat 1 saat içinde turladığımızda bunları gördüm...

Bir şehirde spor ile iç içe yaşamanın değerini bütün gününü İstanbul trafiği ve stresinde yaşayan biri olarak Trabzon daki hemşehrilerim bilmiyor...

Kıymetini bilin...
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eksiği çok,
                              özellikle Serdar ve İbrahim'in dediği şu dış cephe olayı bizim istediğimiz gibi olsaydı şahane olacaktı,
                              ama Trabzonspor sevdamız için eksiklerine rağmen sahipleneceğiz,
                              kainatta her şeyin bir ömrü var ve o ömür doluyor,
                              Avni Aker'in de ömrü doldu,elden bişi gelmez,
                              bizi Trabzonsporlu yapan o efsanerle birlikte Avni akerimiz de vardı,hatırası,anıları,yaşanmışlıkları kalbimizde olacak,
                              onun dolan ömrü ile yeniden doğan Akyazı da yeni yeni tarihler yazacağız inşallah.

Hep dediğim gibi,
                              yutup ta videolarını paylaşıp imrenek baktıklarımız stadın betonu,açısı,şusu busu değil,
                              takımını çılgınca destekleyen insanlar,
                              bizim yeni stadımızda da o insanlardan olursa efsane oluruz.

Ha tekrar diyorum niye en iyisi olmasın,
                              olması için eksik gördüğümüz yerleri sorumlulara iletmeye çalışalım,
                              sorunu gidermeye çalışalım,olursa olur olmazsa TS aşkına gine sahip çıkalım,
                              bir de şu var üzücü ama neyimiz 4 dörtlük ki stadımız olsun,
                              ne yapacağız,
                              eksiklerine rağmen Ts aşkına iyi yönlerini görüp sevmeye çalışacağız,
                              şu an ki başkanı,hocayı,kadroyu yaptığımız gibi.

Başlığın amacından uzaklaşmasına sebep olduğum için renktaşlarım ve yönetici kardeşlerimden özür dilerim,bir daha uzun bi süre olmaz inşallah.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                RTE ciksin mitingde desinki;" belediye baskanina emir verdim, rayli sistemi baslatiyoruz." diye. Bakin o zaman oluyor mu olmuyor mu rayli sistem. Nasil da kuzuya dönüyor hepsi.
                                Belediyenin derdi , bu işi devletin başka kurumlarının üzerine atmak.
                                Benim düşüncem bu yönde.

Hele YHT'nin ÇED'i yayınladıktan sonra bu konuda ağızları bıçak açmaz oldu.
                                Alınmasınlar ama, bana bu durum şark kurnazlığı gibi geliyor .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X