Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vodafone Arena da Samsun stadından farksız 48 adet kapı var tribünde
    Vodafone arenada localar için ayrı bir tribün mevcut.bu isr farklı bir hava katmakta beğenelim yada beğenmeyelim.

Yorum

• Antalya'nin yeni stadini gördüm de....

O ne abi yaa....

O stad tam bize yakisirdi valla...cok begendim...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vodafone arenada localar için ayrı bir tribün mevcut.bu isr farklı bir hava katmakta beğenelim yada beğenmeyelim.
        Ben beğenmiyorum

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antalya'nin yeni stadini gördüm de....

O ne abi yaa....

O stad tam bize yakisirdi valla...cok begendim...
          Ciddi misin?

Yorum

Antalya'nin yeni stadini gördüm de....
            Güzel bir opera binası olur,kalenin arkasına da araç çıkışı koymak gibi ağır mimarlık içeriyor.
            En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 21.02.2015, 20:51.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Stadyumla ilgili pek de güzel şeyler olmuyor. Karamsar olanlara çok kızmayın.

Benden şimdilik bu kadar.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bomba gibi stad bi düsünün 40.000 kisi zipliyor,destekliyor ve rakibe alani dar ediyor.

Mimarisi cok süper cok sansliyiz RTE sagolsun!

Yorum

• Stad bittiğinde eminim ki "öff çok kötü stad" diyip stada gitmeyecek insanlar tanıyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.
                  MCMLXVII

Yorum

• Stad hele bi bitsin offff diyen okadar insan olacak ki taa Batumdan maca bakmak isteyen Gürcü turistler gelecek ama bilet bulamayacaklar.Buna bir care bulmak lazim ama ben inaniyorum ki bizim saygideger yöneticeliriz ve okumus prof. olmus extra profesyonel ileri gelenlerimiz bunada bir cözüm bulacak.Gercekten her konuda tepeden tirnaga üst düzey insanlarimiz var.Allah razi olsun.

Daha kimseye demedim ama bence Stadin adi RTE olsun cünkü o olmasaydi stad olmayacakti o IHO'nun dedigi gibi tam bir dünya lideri.

Saygilar

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadyumla ilgili pek de güzel şeyler olmuyor. Karamsar olanlara çok kızmayın.

Benden şimdilik bu kadar.
                      Bir şey biliyorsan söyle yoksa karamsar olanlara kızarım

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stad hele bi bitsin offff diyen okadar insan olacak ki taa Batumdan maca bakmak isteyen Gürcü turistler gelecek ama bilet bulamayacaklar.Buna bir care bulmak lazim ama ben inaniyorum ki bizim saygideger yöneticeliriz ve okumus prof. olmus extra profesyonel ileri gelenlerimiz bunada bir cözüm bulacak.Gercekten her konuda tepeden tirnaga üst düzey insanlarimiz var.Allah razi olsun.

Daha kimseye demedim ama bence Stadin adi RTE olsun cünkü o olmasaydi stad olmayacakti o IHO'nun dedigi gibi tam bir dünya lideri.

Saygilar
                        aman o konuyu açma abim kavga çıkar arkadaşlar polemiğe gerek yok öyle bir şey olmayacağını biliyoruz
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

Ben beğenmiyorum
                          vodafone arenanın her iki katında seyirci giriş yerleri olması iki tribünü ayıran 2 katlı loca olması tribünlerinin oval olması dezavantaj bizim alt katta seyirci giriş yerleri yok tribünler tek kat her ne kadar beğenmesekte protokoldeki loca ve louege alanı o tarafa çarpan sesin şiddetini arttıracak yani beşiktaşın bağırdığının yarısını bağırsak daha fazla ses çıkacak.
                          son olarak onları stadı 42.000 bizle aynı ama onları stadı oval bu kapasitenin geniş br alana yayılmasını sağladı bu görüntü açısından iyi bişey değil tribünler küçük kalmış oldu stten bakınca iki katlı loca ile birlikte birleşik gibi gözüküyor ancak ortadan yada alttan bakınca görüntü çok kötü

edit: akyazının tribündeki merdivenlerini beğenmeyenler. beşiktaşın ğst kattaki merdivenlerine baksın hem değişik hem çok sık
                          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

Ciddi misin?
                            Cok ciddiyim

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel bir opera binası olur,kalenin arkasına da araç çıkışı koymak gibi ağır mimarlık içeriyor.
                            Bizim staddan da güzel cadir olur o zaman

Zevkler ve renkler tartisilmaz benim bildigim...Stad dedigin ihtisamli olacak...

Bursa'nin stadi benim icin dünyanin en güzel stadi... Bir kere kulüple bagadasiyor ve cok görkemli bir stad...

Bizim bence tek artimiz deniz üstünde olmasi ama hicbir sekilde kulüple bir ortak yönü yok... hem mimari acidan da bana göre siradan bir stad olacak...
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Stadyumla ilgili tek merak ettiğim çatı ve dış cephenin yapıldığında nasıl görüneceği ve stada ne ismi verileceğidir.

Yeni sezona da bu hızla yetişmesi çok zor gözüküyor,takipteyiz.
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Cok ciddiyim

Bizim staddan da güzel cadir olur o zaman

Zevkler ve renkler tartisilmaz benim bildigim...Stad dedigin ihtisamli olacak...

Bursa'nin stadi benim icin dünyanin en güzel stadi... Bir kere kulüple bagadasiyor ve cok görkemli bir stad...

Bizim bence tek artimiz deniz üstünde olmasi ama hicbir sekilde kulüple bir ortak yönü yok... hem mimari acidan da bana göre siradan bir stad olacak...
                                Git o zaman Bursa nın stadında Bursa yı seyret

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X