Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatı gibi çatı. Hayallere devam edeceğiz napalım

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üretmeye başladılar testi geçmiş demek ki
      Olsun hatadan dönmekte bir erdemdir. Olacağı yoksa bırakabilirler yani. Laf etmem ben şahsen.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erol Ağaoğlu'na sordun mu
        Senin dediğin şekilde bir yanlış yapılması için amatörlük bile iltifat sayılır inşaat firması için. O yüzden unutuldu gibi bir iddia bana inandırıcı gelmiyor arkadaşım ! Aramızda en içli dışlı inşaattan sürekli bilgi akışı sağlayan Bekir arkadaşımız, yukarıda bahsettiği konu senin dediğin gibi unutulduyla yakından uzaktan alakalı değil.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Localara takılan camların "beyaz kenarları" estetik harikası, bakarken insanın nutku tutuluyor
          Onlar cizilmesini önleyen bant olabilir burdan secilmiyor

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onlar cizilmesini önleyen bant olabilir burdan secilmiyor
            Buradan seçiliyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin dediğin şekilde bir yanlış yapılması için amatörlük bile iltifat sayılır inşaat firması için. O yüzden unutuldu gibi bir iddia bana inandırıcı gelmiyor arkadaşım ! Aramızda en içli dışlı inşaattan sürekli bilgi akışı sağlayan Bekir arkadaşımız, yukarıda bahsettiği konu senin dediğin gibi unutulduyla yakından uzaktan alakalı değil.
              Ben de diyorum ki sana Erol Ağaoğlu'dan öğrenebilirsiniz Neyse uzatmayalım öyleyse bu konuyu. Böyle saçma sapan bir şeyi uydurmaya benim hayal gücüm yetmez ama onu söyleyeyim

Yorum

• Asansorlerle ilgili hesap unutuldu ama ne oldugunu Erol Bey e sor cocukca bir iddia. Varsa bilginiz paylasiniz yoksa eger bu iddia ufurukten teyyareden oteye gecmez.
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Tamam öyle kalsın boşverin

Yorum

• Güzelim Veledrome'a yaptıkları çatı aklıma geldikçe , akyazı çatısı gözüme bir başka görünmeye başladı.

Bilemiyorum , bizden daha uzun zamandır yağmur altında ıslanmakta olan marsilya taraftarı , bu çatıya ne demiştir ...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzelim Veledrome'a yaptıkları çatı aklıma geldikçe , akyazı çatısı gözüme bir başka görünmeye başladı.

Bilemiyorum , bizden daha uzun zamandır yağmur altında ıslanmakta olan marsilya taraftarı , bu çatıya ne demiştir ...

çatıya stad yapmışlar resmen.

Yorum

• alallalah asansörle ilgili bişey unutulmasının çatı olayı ile alakası nedir arkadaş ya

Yorum

• Bizim stadın hiç reklam filmi çekilmeyecek mi Beşiktaş sürekli gündemde tutmaya çalışıyor bizimkilerde şöyle ses getirecek güzel bir reklam filmi çekse yönetimin,teknik heyetin,futbolcuların biz taraftarların içinde olduğu bütünlük sağlanmış reklam filmi hatta eski futbolcularımızın da bulunduğu güzel olur bence lazımda.

Yorum

• İlk olarak paps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim stadın hiç reklam filmi çekilmeyecek mi Beşiktaş sürekli gündemde tutmaya çalışıyor bizimkilerde şöyle ses getirecek güzel bir reklam filmi çekse yönetimin,teknik heyetin,futbolcuların biz taraftarların içinde olduğu bütünlük sağlanmış reklam filmi hatta eski futbolcularımızın da bulunduğu güzel olur bence lazımda.
                            Reklam filmlerini dikkat ettiysen isim sponsoru olan vodafone çekiyor yada reklam filmlerinede sponsorluk yapıyor ismi geçtiği için. Bizim daha isim sponsorumuz yok çünkü daha stadı resmi olarak devralmadık. Beşiktaş stadı görünüşte kendi yaptığı için ismini en başta sattı.
                            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Maratonda prekastlar tamamlanmak üzere https://twitter.com/AkyaziArena
                              FIRTINA

Yorum

• Açılış maçında orada olmak isterim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X