Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bu projenin bizim stad icin nasil secildigine ait bir cizelge var mi renkdaslar? Cok meraklardayim kim onayladi diye, yada sunulan alternatifler nelerdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağaoğlu,havaalanından stada raylı sistem düşündüklerini söyledi.
      En iyi ihtimal 5 sene sonra olur tramvay.

Önce stad yapıp sonra yol yapmak da güzelmiş.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir deli çıkmadığı müddetçe (-ki o şehirden çıkmaz) raylı sistem falan hikaye...

Trabzon'da kan gövdeyi götürür aynen.

Trabzon'un görüntüde bir belediye başkanı var. Şoförler odası başkanı yönetiyor şehri.
        TRABZONDA İNSANLAR 500 METRELİK mesafe için dolmuşa biniyorlar, binme kardeşim binme yürü biraz ne olur. Ben İstanbulda yaşıyorum, bilen bilir İstanbulda mesafeler uzaktır ama yürümeyi tercih ediyorum 5 km lik mesafelere mesafe demiyorum yürüyorum.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dis görünüs bakimindan bizden daha beterleri var; mesela TT arena. O nasil bir igrencliktir, hala bildigin insaat.
          stadın dışına bi boya badana falan yapmadılar

Yorum

• Mesela şu çatıdaki her dilime içeriden bir efsane oyuncunun veya değişik motifler uygulansa geceleri ışıklandırmayla görünse güzel olmaz mı? Tabi öyle birşey mümkünse

Birde keşke çatının iç kısımlarına TTArena gibi demir parçalar olsaydı. Juve gibi logoyu yapıştırırdık oraya çok şık durabilirdi.

#TRABZONSPOR#

Yorum

• Şimdi prekastlar bitti o kadar işçi ne yapıyor orada acaba...?

Yorum

• bence kesinlikle çok iyi bir stad bizi bekliyor.. loca camları da komple takılınca daha bir hoş durdu koltuklar takıldığında daha da güzel olacaktır. zor ama inşallah yetişir yeni sezona diyelim.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRABZONDA İNSANLAR 500 METRELİK mesafe için dolmuşa biniyorlar, binme kardeşim binme yürü biraz ne olur. Ben İstanbulda yaşıyorum, bilen bilir İstanbulda mesafeler uzaktır ama yürümeyi tercih ediyorum 5 km lik mesafelere mesafe demiyorum yürüyorum.
                  ben istanbulda da trabzonda da çok yürüdüm. ktü den meydana yürümüşlüğüm dahi vardır. istanbulla kıyaslamam, çünkü istanbulda sağa sola bakarsın yürürsün, boş kalmazsın. trabzonda bazı yerlerde dağ taş var. insanın canı sıkılıyor.

Yorum

• Geçen yıl Erzincan-Trabzon elektrikli ve çift hatlı YHT projesinin ÇED Rapor'u yayınlandı. İhale süreci 2018'de sonuçlanacak . Yani ülkenin doğu aksındaki yatırım sırası Ankara-Sivas'dan sonra , Sivas-Erzincan-Kars ve sonrasında Erzincan-Trabzon şeklinde olacak.

Kent içerisinde YHT garı olabilecek lokasyonda büyük bir açıklık (200 dönüm kadar) yok. Öte taraftan, çed raporuna göre konuşursak; Tirebolu mevkisinden gelerek Görele-Vakıfkebir-Akçaabat'tan geçerek Trabzon limanını , uluslararası demiryolu sistemine bağlayacak. Yani Akyazı yerleşkesi hizmete girdikten 10 yıl sonra önünden demiryolu geçecek.

Bana kalırsa işte tam olarak bu nedenle belediye adım atmıyor. Adım atarsa büyük kavga gürültü olacak ve bu belediyeler oy endeksli çalışan sistem... Trabzon'un keşmekeşliğini arttıran bu minübüs terörünü, belediyelerin bu edilgen yapısı yüzünden maalesef en az 10 yıl daha çekeceğiz.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 14:15.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben istanbulda da trabzonda da çok yürüdüm. ktü den meydana yürümüşlüğüm dahi vardır. istanbulla kıyaslamam, çünkü istanbulda sağa sola bakarsın yürürsün, boş kalmazsın. trabzonda bazı yerlerde dağ taş var. insanın canı sıkılıyor.
                      Dağ, taş, manzara mı insanın canını sıkıyor. Trabzon'un kıymetini bilmiyorsunuz.

Geçen sene arkadaşımla Ankara'dan Trabzon'a gelmiştik okul için. Gezdik gördük, okula kayıt olduk (KTU), Karadeniz Pidesi yedik (o Uzun Sokak'da) bir kere bile otobüse, minibüse binmedik. Bir kere bile demedik ki canımız sıkıldı.

Trabzon'da acil durumlar haricinde arabaya dahi ihtiyaç yok. İşine, buluşmana, sınavına, gezmene bisikletle bile gidip gelebilirsin.

Geçen haftalarda açık öğretim sınavına girmiştim İstanbul'da. Araba ile gittik. Tabi gidiş bir saat geliş bir saat. Trabzon'da olsayım o gün gidiş gelişim yarım saat bile sürmezdi. Tabi bisiklet ile.

İlk fırsatta Trabzon'a nasıl yerleşeceğimin planlarını kurarken ben sizler neler düşünüyormuşsunuz.

İstanbul'da evet gezecek görecek çoook yer var. Ama gidemiyorsunuz mesele orada. Ah Trabzon'da olacağım. Dağlara, taşlara vururum kendimi bisikletle, yürüyerek her türlü parsellerim oraları. Hee burada yani İstanbul'da bisiklet kullanmak için öncelikle kelime-i şahadet getirmek gerek. Her an bir aracın altında kalabilirsiniz. Tabi egzoz dumanı çekmek de baş ağrılarına sebep oluyor.

Trabzon'da tek şikayetim oluyor o da çimento fabrikası.
                      En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 14:18.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen yıl Erzincan-Trabzon elektrikli ve çift hatlı YHT projesinin ÇED Rapor'u yayınlandı. İhale süreci 2018'de sonuçlanacak . Yani ülkenin doğu aksındaki yatırım sırası Ankara-Sivas'dan sonra , Sivas-Erzincan-Kars ve sonrasında Erzincan-Trabzon şeklinde olacak.

Kent içerisinde YHT garı olabilecek lokasyonda büyük bir açıklık (200 dönüm kadar) yok. Öte taraftan, çed raporuna göre konuşursak; Tirebolu mevkisinden gelerek Görele-Vakıfkebir-Akçaabat'tan geçerek Trabzon limanını , uluslararası demiryolu sistemine bağlayacak. Yani Akyazı yerleşkesi hizmete girdikten 10 yıl sonra önünden demiryolu geçecek.

Bana kalırsa işte tam olarak bu nedenle belediye adım atmıyor. Adım atarsa büyük kavga gürültü olacak ve bu belediyeler oy endeksli çalışan sistem... Trabzon'un keşmekeşliğini arttıran bu minübüs terörünü, belediyelerin bu edilgen yapısı yüzünden maalesef en az 10 yıl daha çekeceğiz.
                        Abi dediklerin belki 20-30 sene sonra gerçekleşir.

Yorum

• Recep Tayyip Erdogan Spor Kompleksi ne zaman bitiyor...
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesela şu çatıdaki her dilime içeriden bir efsane oyuncunun veya değişik motifler uygulansa geceleri ışıklandırmayla görünse güzel olmaz mı? Tabi öyle birşey mümkünse

Birde keşke çatının iç kısımlarına TTArena gibi demir parçalar olsaydı. Juve gibi logoyu yapıştırırdık oraya çok şık durabilirdi.

Bunu yapsan efsane denilen adamlar birbirlerini yer. Niye ben değil de o diye

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu yapsan efsane denilen adamlar birbirlerini yer. Niye ben değil de o diye
                              Taraftar oylarıyla yapılsa "niye"nin cevabı verilmiş olur ama taraftarla ilişkisi ortada olan bir yönetim bunu ne derece uygular şüpheli
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Locaları 2-3 seneliğine kiralamak lazım. Ayakları alışsın. Doğru isimler davet edilmeli. Camianın ileri gelenlerinin bütünleşmesi açısından localar çok önemli
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X