Yeni stadımızda kabuklu yiyecek yemek yasak olmalı.
Arkadaş geçen youtube'da taraftar videosu izleyip keyif yapacaktım.
Eleman güzel güzel çekmiş tribünleri, arada çıt çıt çatur çıt çut, meğer bi eliyle kayıt yaparken diğeriyle çekirdek çitletiyor.
Sinirlenip kapattım, nefret ediyorum resmen. Maç izlerken de tik oluştu bende, maç sırasında maraton tribününü izlemeye başladım. Eller kalkıyor iniyor meksika dalgası gibi maşallah.
Sevgili Hocam,
Herkesi sevmek zorunda değilim diyorsunuz katılıyorum sonuna kadar, böyle bir talebim olmadı zaten. Bende sadece eleştirenleri sevmiyorum ama sevmek zorunda olduğumu daha doğrusu sevmeme hakkım olmadığını mı söylüyorsunuz
Öyle bir sormuşsunuz ki, cevaben kazara evet desem inanacak gibisiniz...
İşin özü şu ki, bir kısım forum üyesi yeni stadı eleştirirken, diğer kısımda kalanlar da "stadı eleştirenleri eleştiriyor"... Ve bunu Trabzonspor'luluk adına yapıyorlar... Neredeyse üçüncü bir grup kalmadı...Başka bir başlıkta, birebir aynı fikri paylaşıp bazen destek olduğumuz üyeler, Akyazı başlığında kurt adama dönüşüp karşı fikirde kim varsa saldırıyor... Resmen Akyazı fanatikleri türedi... Bunu yanlış buluyorum. Medeni ölçüler içinde olacaksa, eleştiri dünyanın en gerekli şeyidir halbuki... Maruzatım budur...
Erol Ağaoğlu Istanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olmuş.
En sevdiğim yöneticilerdendi. Hiçte beklemezdim üzüldüm doğrusu. Her şeyimizi sömürdünüz defolun gidin artık...
Seçmezler onu konuşurken üst üste iki üç defa şey demiş adamdır kendisi. Tabi yine de İnşallah seçilmez diyelim stadla ilgili bilgiyi bi ondan alıyoruz.
rakip taraftarın yeri maraton ile yol tarafı kale arkası arasında kalan yer maalesef. defalarca yazdım kamera açısında rakip tribün olmaz diye . neymiş projede çıkış oradan verilmiş! rezaletten başka birşey değil.
bence en uygun yer deniz tarafı kale arkası ile numaralı arasında kalan köşe hatta mümkünse taraftar bütünlüğünün sağlanamayacağı numaralı localarının üst kısmında bulunan 6 sıra boydan boya deplasman tribünü olsun
Yorum