Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen. Bizim yazlık arenadan daha şaşalı duruyor. Adamlarınki bot, bizimki terlik gibi. Sağdan soldan hava alıyor.
    flip flop diyelim
    daha moderin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      flip flop diyelim
      daha moderin
      Onu yazdım, sonra silip terlik yaptım. Türkçe karşılığı Almancasıyla aynı mı bilmiyorum.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Onu yazdım, sonra silip terlik yaptım. Türkçe karşılığı Almancasıyla aynı mı bilmiyorum.
        oda dogru, olsun yeni trend getiririz türkiyeye
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 05:02.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oda dogru, olsun yeni trend getiririz türkiyeye

Stadyuma slogan olarak "feel the Black Sea wind" yazarız. Uff ne havalı slogan..

Yorum

Stadyuma slogan olarak "feel the Black Sea wind" yazarız. Uff ne havalı slogan..
            "feel the Black Sea storm"

birazda sasa katayim dedim

ama faik abiden izin almaliyiz önce bunun icin

Ünal Karaman

Yorum

• En büyük temennim çekirdek yasağıdır.

Yeni stadımızda kabuklu yiyecek yemek yasak olmalı.

Arkadaş geçen youtube'da taraftar videosu izleyip keyif yapacaktım.

Eleman güzel güzel çekmiş tribünleri, arada çıt çıt çatur çıt çut, meğer bi eliyle kayıt yaparken diğeriyle çekirdek çitletiyor.

Sinirlenip kapattım, nefret ediyorum resmen. Maç izlerken de tik oluştu bende, maç sırasında maraton tribününü izlemeye başladım. Eller kalkıyor iniyor meksika dalgası gibi maşallah.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Daha neler göreceğiz ! Önce Samsun stadyumu bizimkinden iyi oldu, şimdide Küçük şikecilerin çatısı bizim çatıdan güzel olduğu söyleniyor

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha neler göreceğiz ! Önce Samsun stadyumu bizimkinden iyi oldu, şimdide Küçük şikecilerin çatısı bizim çatıdan güzel olduğu söyleniyor
                  Ürkütücü, şaşalı, baba gibi denildi. Güzel olduğunu kimse söylemedi.

Yorum

• Biri bot, Biri terlik nedir o zaman
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 04:43.

Yorum

• Erol Ağaoğlu Istanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olmuş.

En sevdiğim yöneticilerdendi. Hiçte beklemezdim üzüldüm doğrusu. Her şeyimizi sömürdünüz defolun gidin artık...
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili Hocam,
                        Herkesi sevmek zorunda değilim diyorsunuz katılıyorum sonuna kadar, böyle bir talebim olmadı zaten. Bende sadece eleştirenleri sevmiyorum ama sevmek zorunda olduğumu daha doğrusu sevmeme hakkım olmadığını mı söylüyorsunuz
                        Öyle bir sormuşsunuz ki, cevaben kazara evet desem inanacak gibisiniz...

İşin özü şu ki, bir kısım forum üyesi yeni stadı eleştirirken, diğer kısımda kalanlar da "stadı eleştirenleri eleştiriyor"... Ve bunu Trabzonspor'luluk adına yapıyorlar... Neredeyse üçüncü bir grup kalmadı...Başka bir başlıkta, birebir aynı fikri paylaşıp bazen destek olduğumuz üyeler, Akyazı başlığında kurt adama dönüşüp karşı fikirde kim varsa saldırıyor... Resmen Akyazı fanatikleri türedi... Bunu yanlış buluyorum. Medeni ölçüler içinde olacaksa, eleştiri dünyanın en gerekli şeyidir halbuki... Maruzatım budur...

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biri bot, Biri terlik nedir o zaman
                          Bizimki havadar, püfür püfür, onlarınki kaya gibi. Şekil şemal olarak diyorum ben.

Yorum

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erol Ağaoğlu Istanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olmuş.

En sevdiğim yöneticilerdendi. Hiçte beklemezdim üzüldüm doğrusu. Her şeyimizi sömürdünüz defolun gidin artık...
                            Seçmezler onu konuşurken üst üste iki üç defa şey demiş adamdır kendisi. Tabi yine de İnşallah seçilmez diyelim stadla ilgili bilgiyi bi ondan alıyoruz.

Yorum

• rakip taraftarın yeri maraton ile yol tarafı kale arkası arasında kalan yer maalesef. defalarca yazdım kamera açısında rakip tribün olmaz diye . neymiş projede çıkış oradan verilmiş! rezaletten başka birşey değil.

bence en uygun yer deniz tarafı kale arkası ile numaralı arasında kalan köşe hatta mümkünse taraftar bütünlüğünün sağlanamayacağı numaralı localarının üst kısmında bulunan 6 sıra boydan boya deplasman tribünü olsun
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle duyduk.
                                Kimden duydunuz hocam?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X