bir stad bu kadarmı kötü olur arkadaş tribün mesafeleri 9 metre çatı sistemi berbat hastaneler oteller limanlar plajlar yapılacakdı her gün bişeyler eksiliyor başlığa baksana arkadaşlar 41.061 diyor fakat yetkililer 40.061 diyor ulan avni aker daha güzel dir akyazıdan stad projesinden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Harbiden dis görünüm berbat. Ama yapacak birsey yok olan olmus. Insallah güzel olur."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir stad bu kadarmı kötü olur arkadaş tribün mesafeleri 9 metre çatı sistemi berbat hastaneler oteller limanlar plajlar yapılacakdı her gün bişeyler eksiliyor başlığa baksana arkadaşlar 41.061 diyor fakat yetkililer 40.061 diyor ulan avni aker daha güzel dir akyazıdan stad projesinden
Yorum
-
bursanın stadının dışı günümüzde görüntü kirliliği yaratan gökdelenlerden bir farkı yok.hiçbir özgün tarafı yok stadın dışının.hatta dışarıdan baktığında stad olduğu bile anlaşılmaz bir yapı.hiç kaplama yapılmasa daha mantıklı olurmuş.çatısı ise bildiğimiz membran.yani özgün bir yapı değil.şaheser demek komik biraz.tribünleri ise bildiğimiz stad tribünleri işte.herkeste olan bişey
Yorum
-
Bunla:
bunu:
... membranla örtmenin arasinda daglar kadar fark var. Birinin sadece üzerini membranla kapatiyorsun, digerinin komple betonarmesini membranla örtüyorsun. Biri saglam, oturakli bir yapiya benziyor, digeri ise prefabrige. Hatta bizim durumumuz dahada icler acisi, ikinci resimdeki sagda görünen duvardan bile yok bizde. Direkt tribünlerin etrafina dikilcek o dünyanin 3726262 yerinde catilarda yapilan malzeme. Yeter artik, anlayin derdimizi da. Göbegimiz catladi anlata anlata!En son ibrahim tarafından düzenlendi; 23.02.2014, 04:43.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
5 yasinda istedigi oyuncak arabayi babasi almayinca ve onun akabindede kafaya düsen tuglayla tamamen
hasar gören krank millerini onarmak benim isim degildir, uzmanlik alanimin disinda kaliyor, bu konuda yardimci olamiyacagimdan
dolayi üzgünüm, ancak o kadarda umutsuz bir vakai durum yok ortada gibi geliyor bana.
Simdi stadin durumunu begenmeyip ona siddetle karsi cikan arkadaslara gelirsek, söyle bir önerim olacak;
benim imkanim olsa söyle yapardim; hani bir macta hakeme devamli itiraz eden bir takimin hocasinin yanina
gelen hakem, gayet nazik bir sekilde elindeki düdügü ona uzatip; buyrun siz yönetin maci demesi aklima geliyor.
Dedigim gibi imkanim olsa yeni yapilmak üzere olan stadin elimde olan her neyi varsa onlara verip, buyrun siz devam edin derdim.En son salihismet tarafından düzenlendi; 23.02.2014, 10:33.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün önünden geçiyorum bu stadın... Vallahi imrenilmeyecek gibi değil. Çatısında timsah kafası olacak diye alay edenlere hatırlatmak isterim; bizimkinde hamsi kafası bile yok... Bari yerel motifleri olan bir stat yaptı adamlar... Taraftara sordular, onay alamadıkları yerlerde proje değişikliğine gittiler. Taraftarın stadı oldu Timsah Arena... Adamların zaten manyak taraftarı var, resmen ölüyü diriltir. Saygı duymak lazım. Futbol şehri Trabzon(!) beceremedi bunu... Sofraya konan çorbayı kabul etti herkes. Çıt yok...
Yorum
-
Ne verdilerse onu kabul edin işte. Niye itiraz ediyorsunuz? Projede 41510 olması lazım kapasite. Ama sizin düşüncenize önem veriyoruz. 40061 olsun. Bakın ne güzel iş yaptık. Yalnız yol yapacağız masraf arttı, spor salonunu iptal ettik. Stadyum projesini de baştan yaptırmaya gerek yok. Neydi gs stadyumunu yapan. Onda atıl bir proje vardır. Kumsal mı? Yok artık. Kes onu. Dönmedolap mı? Çocuk musunuz kaldır kaldır. Alışveriş merkezi mi? Oğlum Forum Trabzon'dakiler ne olacak akıllı olun biraz. Yalnız masraf arttı şu antreman sahaları niye 7 tane?...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yasinda istedigi oyuncak arabayi babasi almayinca ve onun akabindede kafaya düsen tuglayla tamamen
hasar gören krank millerini onarmak benim isim degildir, uzmanlik alanimin disinda kaliyor, bu konuda yardimci olamiyacagimdan
dolayi üzgünüm, ancak o kadarda umutsuz bir vakai durum yok ortada gibi geliyor bana.
.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe verdilerse onu kabul edin işte. Niye itiraz ediyorsunuz? Projede 41510 olması lazım kapasite. Ama sizin düşüncenize önem veriyoruz. 40061 olsun. Bakın ne güzel iş yaptık. Yalnız yol yapacağız masraf arttı, spor salonunu iptal ettik. Stadyum projesini de baştan yaptırmaya gerek yok. Neydi gs stadyumunu yapan. Onda atıl bir proje vardır. Kumsal mı? Yok artık. Kes onu. Dönmedolap mı? Çocuk musunuz kaldır kaldır. Alışveriş merkezi mi? Oğlum Forum Trabzon'dakiler ne olacak akıllı olun biraz. Yalnız masraf arttı şu antreman sahaları niye 7 tane?...
kücük detaylara takilip devamli onun etrafinda dönmeleredir. Hic bir seyi degistiremeyecegini bile bile habire itiraz edip
yapilan iside insanlarin gözünde itibarsizlastimak gibi bir durum gördügüm icin yukarki yaziyi yazdim.
Bunlarida suna dayanarak yazdim; normal ülkelerde olsa bu gibi projeler mutlaka tartisilip ondan sonra yapimina baslanir,
bizde ise bunun tamamen terisi oluyor.
Mimarlar odasi itiraz eder adamlari isleri enkellemekle suclarlar, cevreciler seslerini cikartirlar sermaya düsmani ilan edilirler,
yürüyüs yaparlar vatan haini ilan ederler, hatta faiz lobisinin masasi olmakla suclandiklarida görülmüstür.
Katilimci, duyarli ve sorgulayan bir toplumun olmasi demokrasi geregidir, ancak ülkemizde sivil toplum kuruluslarinin
ne hale getirildiklerini görüyoruz, böyle bir ülkede akyazi stadinin mebranina itiraz etmek bana komik geldigi icin
olayi birazda alayci tarafiyla yazmaya calisdim, olay tamamen bundan ibarettir, yani cemaat ne yaparsa yapsin
imam bildigini okuyor.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
proje iyidir kötüdür ayrı sabaha kadar tartış...
benim canımı sıkan inşaat başlamış %11 i yapılmış hala ben gerçekte ne yapılacağını bilmiyorum herkes kafadan sıkıyor... ulan bunun bir basın açıklaması taraftar bilgilendirmesi olmaz mı... üstte yazı başka birşey anlatıyor altta resim bambaşka...
*hala stadyumun kapasitesi bilinmiyor rivayetler 41.061, 41.461, 41.967 vb))
*sahanın tribünlere uzaklığı biri 3 metre diyor biri 7 metre???????
*daha dün localar tek yerde mi toplanacak dağıtılacak mı diye birşey okudum???
pişkinlikte sınır tanımayan bir yapı buna da; bedava stad yapıyoruz lan daha ne istiyorsunuz diyebilir şaşırmam.. yapın yapın kafanıza göre takılın!!!
Yorum
-
Anladım hocam eyvallahTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum