Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani olup oldugu bir stad yapacaklar. Ülkede yapilan statlari zaten yurt disindakilerle kiyaslamiyoruz ki yaklasamaz. Kendi icinde degerlendirdigimizde az cok belli oluyor ortaya cikacak tablo.

Cok sey istemedik yahu biraz ilgi istedik, Bursa ile Bjk'nin yarisi kadar da olsa ilgi istedik. Bize özel olan bir seyler istedik ama olmadi iste. Saglik olsun.

Diyorum ya; bu ise en cok emek veren f1bekir kardesimiz bile pes ettiyse artik bir sey ummaya gerek yok.

Ha su olur; temiz bir stad, rahat mac izleme keyfi... Gider oturur izleriz, Avni Aker'den sonra ilac gibi gelir. Ama diger etkenleri bitince görürüz. Boguculuk, baski v.s gibi.

Estetigi en bastan gectim zira o mantelite hicbir idari kademeki yetkilide yok.
    Daha önce çok kez dedim ve çoğu kişiden de tepki aldım ama dönüp dolaşıp konu aynı yere geliyor stadımızı toki yapıyor bjk ve bursayla kıyaslayamıyorum bu yüzden. Ancak diğer toki stadlarıyla kıyaslama yaparım o da bittikten sonra tüm etkenleri hesap ederek olur.

Ama yine de burda peşin hüküm verip aşırı derece de eleştirenlerin stad bittikten sonra fikirlerinin bayağı değişeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha önce çok kez dedim ve çoğu kişiden de tepki aldım ama dönüp dolaşıp konu aynı yere geliyor stadımızı toki yapıyor bjk ve bursayla kıyaslayamıyorum bu yüzden. Ancak diğer toki stadlarıyla kıyaslama yaparım o da bittikten sonra tüm etkenleri hesap ederek olur.

Ama yine de burda peşin hüküm verip aşırı derece de eleştirenlerin stad bittikten sonra fikirlerinin bayağı değişeceğini düşünüyorum.
      ahmet çolak seninde işin gücün şu stadı savunmak

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahmet çolak seninde işin gücün şu stadı savunmak
        Ben stadı savunmuyor gereğinden fazla kötüleyenleri eleştiriyorum. Ayrıca senin işin gücün de stadı kötülemek, bak eleştirmek demiyorum kötülemek diyorum..

Yorum

• Çatı işi canımı sıkıyor...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kapılar dahi olmasa bu stadyumun bir tık üzerine çıkmaz !
            Bunun neresini kapatırsan kapat bir tık üste çıkmaz !
            Bizim staddan 1 tık değil 3 5 tık önde bu stad, önemli olan sahadan nasıl gözüktüğü, ambians kameraya değil rakip takım oyuncusuna verilir.

Bizim stad saha noktasından bakılınca pazarcı tezgahı gibi duruyor, maçı karşı türübünde oynatmadığımız müddetçe ambians falan olamaz
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Bize yapılan stadyum beğenilmeyebilir. Kişiye göre değişiklik gösterir ki bu bir zevk ve algı meselesidir. Kimi köşeli sever kimi oval gibi. Ama problem şudur ki çok değişik bir taraftar profilimiz var. Ne koysak beğenmeyen tonla insan çıkacaktır eminim. Hele ki şu samsun stadı bize yapılıyor olsa toki yi tefe koyar oynatırdık.
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• samsuna yapılan stadın neresi bizim stadyumdan 3-5 tık iyi begenen arkadaşlar bi açıklasaya

Yorum

• Soyunma Odasi Örnekler :

Yorum

• samsunun stadı aynı g..tümün kenarına benzemiş....iğrenç.tünellere baksana sanki zigana geçidi,ya çatıya ne demeli,eminim yazın o çatının üstüne kar yağar...
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      samsunun stadı aynı g..tümün kenarına benzemiş....iğrenç.tünellere baksana sanki zigana geçidi,ya çatıya ne demeli,eminim yazın o çatının üstüne kar yağar...

Yorum

• Mesela :

Bugün itibariyle emek veren bir takım olarak paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik. Tarih bunları yazacak.
                        Şenol Güneş Trabzonspor Efsane Oyuncu ve Teknik Direktörü

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Soyunma Odasi Örnekler :

Enfes ...
                          .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O kapılar dahi olmasa bu stadyumun bir tık üzerine çıkmaz !
                            Bunun neresini kapatırsan kapat bir tık üste çıkmaz !
                            Su catiya bak arkadas yaaaaa,arac girisleri o nedu oyle, ya taraftar cikislari .bu stad bize yapilsaydi nüfusumu papua yeni gineye aldirirdim.
                            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Su samsunun catisina bakin 10 dakkadir gülme krizi tuttu bana
                              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Duvarlara Stadin Logosu olabilir :

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X