Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
    fotoşop değil dimi?
    Abicim nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum fotoşop tabiikide ama aşağı yukarı böyle görünecek.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağolasın fotoğraf olmayınca bende ekmeğimi taştan çıkarıyorum
      İyi bir ekmek çıkarmışsın

Yorum

Abicim nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum fotoşop tabiikide ama aşağı yukarı böyle görünecek.
        şairin dediği gibi ;insan yalanda olsa inanmak istiyor

Yorum

• Bazı arkadaşlar "aşırı" diyeceğim artık uslup sorunu yaşıyorlar. Hiç kimse başkasının yazdığını beğenmek zorunda değil. Ama bu o kişilere hakarete varan ya da aşağılayan, küçük gören bir yaklaşımda bulunamaz ve bunu yapan kişiler nedense hep aynı kişiler.
          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• harbi yedik yedik ya

Yorum

• sakarya'da yapımı devam eden 28,710 kapasiteli stadyumun görseli. hoşuma gitmedi desem yalan olur.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sakarya'da yapımı devam eden 28,710 kapasiteli stadyumun görseli. hoşuma gitmedi desem yalan olur.

Bence şuana kadar ki projelerden en kötüsü bu olabilir.
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bu da adana'da yapımı devam eden 33 bin kapasiteli stadyum maketi. (yok artık).... insanları "hiç birşeyi beğenmiyorsunuz" diye yaftalayan renktaşlar! emin olun ki bu taraftar yıldızlara ulaşmak istemedi ,yalnızca şunun gibi bir stat istedi...

En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 00:58.

Yorum

• Futbolcular onumuzdeki gunlerde yonetimle santiyeyi ziyaret edeceklermis
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence şuana kadar ki projelerden en kötüsü bu olabilir.
                      adapazarinin potansiyeli icin harika proje bence
                      devlet tarafindan yönetilen projelerden en gercekci olani

win win situation olarak adlandirilacak az stadyumlardan biri

hayirli olsun
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Koltuklar nasıl olacak tam takip edemedim kusura bakmayın. Şu an olduğu gibi plastik mi olacak?
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavi Loca camlı Maraton

Kadir Has... *?
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Mavi Loca camlı Maraton

şu camları takan akıllı mütahitler neden siyah cam daha doğrusu koyu renkli cam kullanmazlar stadın iyice içine ettiler ha bu kadarda olmaz düşman tutsan stadı batır tüm güzelliğini yok et desen bu kadar yapamaz bu ne iştir ya bu nasıl bir cezadır ya bize

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu da adana'da yapımı devam eden 33 bin kapasiteli stadyum maketi. (yok artık).... insanları "hiç birşeyi beğenmiyorsunuz" diye yaftalayan renktaşlar! emin olun ki bu taraftar yıldızlara ulaşmak istemedi ,yalnızca şunun gibi bir stat istedi...

bizimkimi 40 bin onlarınkimi kırkbin karıştırdım bizim stadtan daha büyük duruyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X