Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En ilerideki Burak ofsayt ama yine de top istiyor galiba
    yahu bu bizim defans hattı degil mi hiç beyazlı yok

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yahu bu bizim defans hattı degil mi hiç beyazlı yok
      Adrian hic geriye kosmazdi, bence biz atakdayiz

Su görüntüleri Akyazidada görmek ne güzel olur

Yorum

• Konya stadı şahane. Kamera çekim açısı süper...

Maaşallah...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• 29.05.15 bitis tarihi

daha 1ay olmadi kasim'dan öne cekip kesin agustosta bitecek dediler. tüm proje bitecek dediler!!!!
          kapasite sayisi bile sözde 411461 ama projede 41513.

bize kafalarina göre biseyler yapip vercekler.

gönül ister stat önümüzdeki sene acilsin ama buna asla ve asla inanmiyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            29.05.15 bitis tarihi

daha 1ay olmadi kasim'dan öne cekip kesin agustosta bitecek dediler. tüm proje bitecek dediler!!!!
            kapasite sayisi bile sözde 411461 ama projede 41513.

bize kafalarina göre biseyler yapip vercekler.

gönül ister stat önümüzdeki sene acilsin ama buna asla ve asla inanmiyorum
            Bizim insanimiz nezaman diger insanları başka bir varlık olarak yada kendinden üstünmüş gibi görmeye devam etmeyi birakırsa brlki birgün bişeyler başarabiliriz. Trabzonspora hizmet veren adamların hakkında dediginiz laflara dikkat edin. Babamızın hayrına yapılmıyor bu stat. Trabzonspor kimsenin ciftligi degildir. Kimse ölmesin Trabzonspor icin!! Sadece desteklesin yeter..destek vermiyosunuz anladık bari köstek olmayın. Bu yazıyi üzerine almak isteyen alsın..fener tarafarına kızıyosunuzda onlar kötü zamanda bile takımın arkasında bizimkiler hemen deliklere kaciyor
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• kimse kimseyi üstün gördügü yok. acaba suana kadar hangi tarih dogru cikti onu söyleyin?

2011 yilinda yeni stadimiz olacakti (genclik olimpiyatlarimi neydi yetisecekti) hani nerede?

neden onlara sormuyorsunuz ?

isi yapanlarinda yönetenlerinde milleti enayi yerine koyma hakki yoktur.

her sey ortada.
              En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 28.12.2014, 20:38.

Yorum

• daha önce stadyumun görünüşü için bir yorum yapmamıştım ilk kez düşüncelerimi paylaşmak istedim ,stadyum eğer bu olacaksa oldukça sıradan bir görünüme sahip olacak diye düşünüyorum ,basit bir şekilde kat üstüne kat atılmış görüntüsü var. ne bursa ,ne bjknin stadı nede konyanınki,hepsinden geride . ayrıca ikinci resimdeki görüntü ilk resme göre daha heybetli duruyor .birbirleriyle alakasız gibi geldi.

///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Seneye inşallah kombinemi alıp maç kaçırmayacağım, umarım yetişir stad

Yorum

• premier lig stadlarına benziyor bizim staf bence seyriciyle iyi baskı kurulur.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Türkiye'de bir işin zamanında bittiği nerde görülmüş, 2016 Ocak ayında yeni stadyumumuzda oluruz.

Yorum

• Beyler bizim localar ile ilgili detaylı bilgi nereden alırız? Fiyat vs kac kişilik olacağı konusunda? Birde locaya dawet edeceğim misafiriminde pasolig kartı olması gerekecek mi acaba?
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bizim alt kat tribünleri ile Konya'nın alt katlarının basamak sayısı aynı mı ? Ve üst katların?

Son olarak saha - tribün mesafelerinde durum nasıl ?
                          Sent from my iPhone using Tapatalk
                          En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 28.12.2014, 21:58.
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler bizim localar ile ilgili detaylı bilgi nereden alırız? Fiyat vs kac kişilik olacağı konusunda? Birde locaya dawet edeceğim misafiriminde pasolig kartı olması gerekecek mi acaba?
                            Diğer soruların cevabını bilmiyorum ama stadyuma giren herkesin passolig'i olmak zorunda..

Yorum

• ya beyler stad tanıtımı bekliyenler neyi bekliyorsunuz giriceksiniz akyazıstadı.coma orda fotolar var stad o olucak işte bişey beklemeyin boşuna

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya beyler stad tanıtımı bekliyenler neyi bekliyorsunuz giriceksiniz akyazıstadı.coma orda fotolar var stad o olucak işte bişey beklemeyin boşuna
                                Sagol bizi aydınlattıgın icin

Yorum

Çalışıyor...
                                X