İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam panoları için elektrik kablosu vb. için imiş...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek benim tahminim doğruymuş
Sonunda sordum Fatih
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, tahmin ettiğimiz gibi, elektrik, su, ısıtma sistemi vb. için ayrılmış bi boşluk. Gerekli işler tamamlandıktan sonra o boşluk da kapatılacak.
Sonunda sordum FatihBu işin sonunda her birimiz proje müdür olup çıkacağız
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin sonunda her birimiz proje müdür olup çıkacağız
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu cikis tüneli size de dar gelmiyor mu?
Sanki iki kisi yanyana gecemeyecek gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide ben hâlâ anlamadım. Kale arkasının özelliği ne ?
Köşeler için çoğu stadda şu yöntem uygulanmış.
Önemli olan merdiven kenarlarını düz yapmak.
Tahminimce merdivenlen köse paralel olunca diger stadlardaki gibi, köselerdeki zikzaklar olusmuyor, veya gözle belirgin hale gelmiyor..!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi çatı işi kaldı işte, onu da çözdük mü tamamdır
Tamamdir cözdükHeavy Lifting denilen makinalar tribünlerin en üstüne yerlestiriliyor.. makinalar celik halatlari gerdiriyor.. ve cati montaji bu halatlarin üzerinde gerceklesiyor, yani havada!
En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 23:07.!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tamamdir cözdükHeavy Lifting denilen makinalar tribünlerin en üstüne yerlestiriliyor.. makinalar celik halatlari gerdiriyor.. ve cati montaji bu halatlarin üzerinde gerceklesiyor, yani havada!
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok bu Bursa'nın tarzı, bizimki daha başka olacak
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum