yat limanı olan yere o büyklükte TS ambilemimi şeklinde bişekler yapılabilirdi çok ta güzel olurdu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak döneminde sunulan proje
Daha sonra toki tarafından düzenlenen ve yapımına başlanan proje.
Ön kısımdaki küçük yat limanı, girinti dediğin kısımın dolgu esnasında yeterli derinlik sağlanamadığından projeden çıkarılıp iptal edilmesiyle, projenin son hali.
Başka değişiklikler olmaz ise ki bu saatten sonra zor, proje bu şekilde olacak.
projenin yasadigi degisim tamamiyle gözüksün istedim
kumsalida cikarttikmi tamamdir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımda 2 ay öndeyiz dediler. aralık ve ocak.
2 ay geçti şimdide ağustosa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar.
2 ayda bi stad 4 ay nasıl geriliyor bana açıklarmısın ?
Çift vardiyadan tek vardiyaya
Üstüne bide pazar günleri tatil.
eğer çevre düzenlemesi biterse, yollar kullanılabilir duruma gelirse ( kara yollarının da yaptığı çalışmalar var) stad eylül ekimde açılır en geç. daha erkende olabilir tabi ancak stad bitse bile diğer işlerle birlikte bitmesi daha fazla zaman alabilir..
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestatın görsel anlamda güzel olmasını pek tabiiki herkes ister.
Ama asıl önemli olan o statı dolduracak taraftarlar..
herkesin muhteşem diyeceği bir stat olsa ama içinde şimdi ki avni aker gibi kimse olmasa neye yarar.
taraftar üzerine düşeni yaparsa gecekondu stat bile güzel görünür.
umarım demek istediğim anlaşılmıştır.Ömer
Yorum
-
Trabzon da spor kültürünü geliştirmek için sürümden kazanma mantığıyla bence stadı doldurabiliriz
Spor kültürü trabzonda zaten belli bi zümrede var basketbol maçlarına futbol maçlarına hatta hentbol maçlarına giden belli bi zümre mevcut
Fakat amaç bu sayıyı artırmak olmalı
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum