Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım çevre düzenlemesi iyi yapılır da yeşillikler görseldeki gibi olur.
    MCMLXVII

Yorum

• Stadın.bitişiğinde güzel bi sahil ve plaj olda da stadın manzarasında denize gitsek

Yorum

• Stadın yeni sezona yetişmeyeceği söyleniyor.
        Ne kadar gevşek bir ülkeyiz.
        Sen ihaleyi aldığında bitiş tarihi verirsin ve o tarihte bitirmek zorundasın.
        Ayrıca yetişmez diye birşey yok. Hani 2 ay projenin önündeydik ? Ne oldu da birden 3-4 ay geri düştük.
        O zamanlar çift vardiya çalışmalar devam ediyordu. Madem yetişmicek yine çift vardiya yap masrafı beni bağlamaz.
        Sen bana bi tarih verdin kardeşim gerekirse 200 işçi fazla çalıştır gece gündüz 24 saat inşaat sürsün.
        Yokmu bunun bi yaptırımı ? Adam keyfe keder ne zaman yetişirse deyip sıyrılıyormu işin içinden ?
        Bana şunun bi izahını yapın ? 2 ay önde gidiliyor denilen projede 2 ayda 4 ay nasıl geri gittik ?
        http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• Söz verilen tarihte kim ne bitirmişki bu ülkede bu stadı bitirsinler
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yeni localar eklenmeseydi belki bitebilirdi. 70 Yeni locada az değil.
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın yeni sezona yetişmeyeceği söyleniyor.
              Ne kadar gevşek bir ülkeyiz.
              Sen ihaleyi aldığında bitiş tarihi verirsin ve o tarihte bitirmek zorundasın.
              Ayrıca yetişmez diye birşey yok. Hani 2 ay projenin önündeydik ? Ne oldu da birden 3-4 ay geri düştük.
              O zamanlar çift vardiya çalışmalar devam ediyordu. Madem yetişmicek yine çift vardiya yap masrafı beni bağlamaz.
              Sen bana bi tarih verdin kardeşim gerekirse 200 işçi fazla çalıştır gece gündüz 24 saat inşaat sürsün.
              Yokmu bunun bi yaptırımı ? Adam keyfe keder ne zaman yetişirse deyip sıyrılıyormu işin içinden ?
              Bana şunun bi izahını yapın ? 2 ay önde gidiliyor denilen projede 2 ayda 4 ay nasıl geri gittik ?
              Mayıs için ihale süresi ihalenin ilk hali için geçerli olan süre. Yapılan değişiklikler var loca artırma gibi bunlar ihale süresini uzatan şeyler. Şimdi ki ihale süresi yıl sonu vs denmişti bir yerde ama tüm ihale için geçerli süre. Bu yüzden ağustosa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar çünkü yetişmeme ihtimali de var sonuçta ihale süresini geçmemiş oluyorlar..

Yorum

• Eğer Türkiye'de bu işlerin nasıl döndüğünü biliyorsak o dolguyu full beton yaparlar. Bir kere de farklı olsa ama sanmıyorum. Taş dizerler hep

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın yeni sezona yetişmeyeceği söyleniyor.
                  Nerede söyleniyor ?

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir şey soracağım. Hemen hemen bütün görsellerde dolgu zemininin üstüne böyle sularla şekil verilmiş içe doğru girintiler var. Böyle bir şey yapılacak mı ?
                    Bence çok güzel olurdu yapılması ama dolgu bittikten sonra yapmazlar herhalde. Hep diyorum Stadımız Sanki deniz üstünde değilde kenarında yapılmış gibi duruyor
                    Nuri Albayrak döneminde sunulan proje

Daha sonra toki tarafından düzenlenen ve yapımına başlanan proje.

Ön kısımdaki küçük yat limanı, girinti dediğin kısımın dolgu esnasında yeterli derinlik sağlanamadığından projeden çıkarılıp iptal edilmesiyle, projenin son hali.

Başka değişiklikler olmaz ise ki bu saatten sonra zor, proje bu şekilde olacak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ön kısımdaki küçük yat limanı, girinti dediğin kısımın dolgu esnasında yeterli derinlik sağlanamadığından projeden çıkarılıp iptal edilmesiyle, projenin son hali.

Plaj olacak mı gerçekten ben pek ihtimal vermiyorum

Yorum

• isterseler plaj olur. çok ta güzel olur.
                        dolgu yapılan bu alan sığ bir yerdi zaten.
                        deniz zaman içinde kendi kumsalını oluşturuyor her yerde bu böyledir.
                        şuanda bile oluşum başladı. hani dolgunun ucunda bi anda derinleşen deniz yok yani.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Plaj olacak mı gerçekten ben pek ihtimal vermiyorum
                          Antalya vari bir plajı hiç hayal etmeyin derim ben size Ama Trabzon veya Rize plajları gibi görebiliriz %100 doğal bir plaj, denizin kendi oluşturduğu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadın yanındaki oval olan spor salonu da iptal edildi diye biliyorum...
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mayıs için ihale süresi ihalenin ilk hali için geçerli olan süre. Yapılan değişiklikler var loca artırma gibi bunlar ihale süresini uzatan şeyler. Şimdi ki ihale süresi yıl sonu vs denmişti bir yerde ama tüm ihale için geçerli süre. Bu yüzden ağustosa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar çünkü yetişmeme ihtimali de var sonuçta ihale süresini geçmemiş oluyorlar..
                              Kasımda 2 ay öndeyiz dediler. aralık ve ocak.
                              2 ay geçti şimdide ağustosa yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar.
                              2 ayda bi stad 4 ay nasıl geriliyor bana açıklarmısın ?
                              Çift vardiyadan tek vardiyaya
                              Üstüne bide pazar günleri tatil.
                              http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadın yanındaki oval olan spor salonu da iptal edildi diye biliyorum...
                                Haklısın o salonda iptal edildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X