Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence dar ve sıkı olması daha iyi iyi atmosfer oluyor.
    fenerin stadı gibi tıkış tıkış olacaksa seyirci açısından pek iyi olmuyor. koltukta otururken önünüzden seyirci geçerken kalkmak zorunda kalıyorsunuz. trabzon halkının yapısına bu samimiyet pek iyi gelmez ,kavga gürültü çok olur
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yani daha koltuklar takilmadan nasil "dar ve sıkışık" ifade edebiliyorsunuz vallaha bazi yorumlar beni kahrediyo ne cok seviyoruz digerlerin malino sevmeyi kendi malimizi kotulemeye ben sahsen cok memnunum kutu gibi cok guzel stadyumuz oluyo zaten bi bitsin cati koltukla o zaman bircok kisinin fikirleri degisecektir

Yorum

• iyiye iyi kötüye kötü.. göz var nizam var.

Yorum

• Erol Ağaoğlu na locaların zemini halımı yoksa lamine parkemi olacak diye soru sordum verdiği cevap; Henüz karar vermedik ama bence parke olmalı.

Yorum

• Stadımız küçük görünüyor ama küçük değil c90 görüş açısına sahip yüksekliği de hacmi de Bursa stadından aşağı değil fotoğraflara aldanmayın.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iki stadın kapasitesi arasında 3 binlik bir fark var ama bizim stad çok daha küçük gibi duruyor bursanınkinin yanında. bursanın stadı son derece ferah ve rahat koltuklara sahip olacak diye yorumluyorum.bizim ki ise oldukça sıkışık ve rahatsız olacak gibi

iki stadyumunun degişik açıdan çekilen bu resim örnegı seni yanıltmış bence... bizim stadyumun alt kati dik değil evet ona katiliyorum amaaaaa bizim stadyum ingiliz ve alman örnegiyle insaa ediliyor

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadımız küçük görünüyor ama küçük değil c90 görüş açısına sahip yüksekliği de hacmi de Bursa stadından aşağı değil fotoğraflara aldanmayın.
                Bizim stadın C90 görüş açısına sahip olduğu kesin bilgi mi hiçbiryerde bunla ilgili bir yazıya rastlamadım?İnternette araştırıca sadece TT Arena,Timsah Arena ve Vodafone Arena C90 yazıyor..

Yorum

• İki stadyum arasında farkı tartışmak yersiz, Bursa'nın stadı güzel bizimki kötü, o kadar...

Yorum

• Bu başlığa uğrayınca sinir katsayım katlanıyor arkadaş, uzak durmak da pek mümkün değil.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iki stadyumunun degişik açıdan çekilen bu resim örnegı seni yanıltmış bence... bizim stadyumun alt kati dik değil evet ona katiliyorum amaaaaa bizim stadyum ingiliz ve alman örnegiyle insaa ediliyor
                      Ben stadımız la ilgili önceleri yorum yapmaktan kaçındım,belirginleşmesini bekledim
                      Şimdi ortaya çıkan görüntü ile yorum yapma şansına sahibiz az çok,kişisel fikrim o kadar yıl bekledikten sonra ortaya çıkann sonuç bu olmamalı. Spor kompleksi düşüncesi güzel, stadın konumu deni z kıyısında olması da başarılı ancak bu güzelliklere yakışır bir mimarisi yok bana göre.çok basit bir şekilde iki kat üst üste konup yapılıyor gibi stad,avni akerin mevcut kale arkaları mantığında sanki, onunda üzerine bir kat atsak aynı görüntü oluşacak.rizenin stadının 2 katlı halini de andırıyor
                      En son nbay tarafından düzenlendi; 04.01.2015, 10:23.

Yorum

• ikisininde farklı güzellikleri var

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim stadın C90 görüş açısına sahip olduğu kesin bilgi mi hiçbiryerde bunla ilgili bir yazıya rastlamadım?İnternette araştırıca sadece TT Arena,Timsah Arena ve Vodafone Arena C90 yazıyor..
                          Sorduğun soruya cevap verir mi bilmem ama bu bizim stadyumun görüş açısı.

Yorum

• Resim yokmu?
                            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Hacıbeşir Koyunda günbatımı... bu resmin tekrârı mümkün değil!...

Akyazı Stadı bu koyu yok etti.

04.01.2015

Foto: kadiryeter Kadir Yeter. TRABZON.

Yorum

• Bursa'nın stadı sahiden görgemli gözüküyor eminimki kaplaması, ışık uygulaması vb. de Bursa'ya özgü olur. Bizim stadsa şu haliyle sıradan duruyor zaten geri kalanından da umut yok.

Görsellik önemli ya. Skorbordda skoru gösterdiğin görsel bile önemli bence.

Yorum

Yükleniyor...
                                X