Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samil ekinci spor ve kültür kompleksi
    sponsor arena
    "dozer" cemil usta stadyumu (1461ki)
    senol günes spor tesisi (bence aslinda büyük takim tesisleri isim hakkida satilma potansiyelli bir yapit, may, samandira, nevzat demir ve fulya tesisler bayaga markalasmis)
    hüseyin avni aker spor akademisi (daha planlanip yapilmali)
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugün arşivime baktım 2010-2011 için yaptığım klibi buldum.Aslında stad için boyle motivasyon videoları yapmak lazım.

Yorum

• Toplam 535 bin metrekare çalışma alanı üzerine planlanan ilk projede, 40.000 koltuklu stadyum, açık otopark, spor antreman tesisleri (6 idman sahası ile bilrikte), Kapalı spor salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, spor akademisi ve sporcu sağlığı merkezi, 5 yıldızlı otel, kongre ve kültür merkezi, alışveriş merkezi, otobüs terminali, akaryakıt istasyonu, rekreasyon alanı ve ulaşım bağlantıları spor yerleşkesi adı altında yer alacak-tı.

Koyu TOKİ'ye devrettikten sonra ise onca girişim sonuç vermedi , Trabzonspor'a bir stadyum ve antreman tesisi kiralanması dışında projede payı olmayacak.
        Stadyum ve Trabzonspor'un varlığı ise elbette Trabzonspor'un yararından çok Beşirli-Yıldızlı bağlantısının sağlanması için. 10 yıl içinde Akyazıdan ta Gürbulak girişine kadar ne olup ne bitecek göreceğiz..Akyazı dolgu sahasında ise kalan 350 dönüm arazide şehir hastahanesi olacak. Dolgu sahasının hemen bitişik batısında Karayolları arazisi , altındaki dolgu yapılacak hazine arazisi ve kurulacak kavşak etrafı kamulaştırılan alanlara( aşağı yukarı imara açılabilir 100 dönüm ek alan ) ise 5 yıldızlı oteller ve AVM'ler dikilecektir...

Akyazı'nın öznesi durumundaki Trabzonspor'u proje içerisinde bu kadar edilgen hale getirebilmeyi başarmış her kim varsa , buradan selam ediyorum.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 12:23.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koca şehirde doğru düzgün konuşan 3 5 kişiyi zor bulmuşlar galiba. Millet fikrini dile getirmekten aciz. Spiker de bunlardan aşağı kalmıyor tabi.
          Durum malesef aynen yazdığınız gibi....
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• " Ömrümde hiç kitap okumadım" lafını gururla söyleyebilen insanların " Büyüklerimiz yapıyorsa bir bildiği vardır." lafını etmelerindn daha doğal bir şey olamaz....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stad dışı alana hastanenin yanısıra otel yapılacağı, bunun için yönetimden bir müteaahhidin kulüple "hasılat paylaşımı" usulüyle anlaştığı, ancak bu otel arazisinin Trabzonspor'a verilmediği, çoooook çook meşhur birinin damadıyla bağlantılı, paravan sahipleri olan bir inşaat şirketinin oteli yapacağı, hatta işletmesini de büyük bir oteller zincirine devrederek muazzam kira geliriyle kendine kazanç kapısı yapacağı yönünde bir dedikodu mevcut. Ancak sadece dedikodu. Belgesi melgesi yok elimde. Umarım doğru değildir...
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• #AkyazıdaHastaneİstemiyoruz
                #AkyazıyaHastaneYaptırmayacağız

Olabildiğince twitterdan destek verelim, oturup "büyüklerimiz nasıl karar verecek" diye beklemekten iyidir.

Yorum

• Artık bıktım böyle şeylerle uğraşmaktan, neden hiçbir şey doğru, düzgün, olması gerektiği gibi olmuyor. Hep birilerinin cebi dolsun, çıkar sağlasınlar diye oluyor..
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Su an vodafone arenadayim.. adamlar on numara stad yapmis ama nasil yetisecek bir haftaya bilmiyorum
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• arap konusunu durmadan tekrar isitmanin anlami yok
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 15:12.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hariçten gazel okumayalım birader, o kişinin ne demek istediği gayet açıktı ama olayı ayrımcılığa getirip insanları hedef haline getirmeye hamaset yapmakta ustalığınıza kimse erişemez. arap değilde israilli yada rus turist olsa aynı şeyleri yazabilecekmiydiniz ?

eleştiren yine eleştirirdi merak etmeyin, daha önce alman askerlerinin üniformayla silahla dolaşıp Trabzona pakistan muamelesi yapması eleştirildiyse her millet eleştirilir ama siz özel olarak bazılarını savunmaya geçerseniz asıl ayrımcı sizsiniz.

Birgün yaylaya çıkalım köye çıkalım diye gidip tel örgülerle kaşılaştığınızda anlarsınız

"Aman diyeyim Trabzona en son gittiğimde her taraf arap dolmuştu.Uzaklaşmak lazım şunlardan..."

Şu sözleri ilkokul mezunu herkes ayrımcılık olarak okur.

Okuyamıyorsanız inanın bu sizin sorununuz. Benim değil...

Ben bir insan haklarının uygulanması üzerine bir meslek yapıyorum. Hassasiyetim bundan ötürüdür.

Ben herhangi bir ırkı değil, insanlığı savunurum.

Bugün Arap, yarın İngiliz, başka bir zaman da bir Hintliyi savunabilirim.

Ama belli bir ırkı savunmam. Umarım anlatabilmişimdir.

Sizden ricam, yazmadığım şeyler üzerinden kendi tahminlerinizi yürütmeyin.

Söylemek istediğim şeyi açık ve şeffaf bir şekilde söylerim.

İyi günler.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Memedim ben de buna benzer bişiler yazacaktım inan ki
                          koltuk rengi ve tasarımı anketi baya bi yordu bizi,
                          sonra araziye hastane olur mu olmaz mı,
                          sonra bjk stadı bitirince bi gerildik bizimkisi yeni sezona yetişir mi yetişmez mi,
                          sonra Thy-Samsung-Emirates vs leri üzerinde baya bi kafa yorduk daha yoracağız çünkü bu çok taze
                          şimdi de Arap turist eftal mi değil mi diyoruz,
                          bu Milliyet konusunda daha önce başka başlıklarda ben bişiler söyledim,abi sende de gizli ırkçılık var,bu düşüncenin devamı ona gider dediler dondum kaldım yok baba bende hayatta olmaz,dünyadaki en son ırkçılık yapacak adamlar sıralamasına girerim dediysemde yok yok sende bi arıza var dediler,ben pek topa girmiyorum şimdi,kendimden korkar oldum

Boş ver abi, yazmadığın şeyler üzerinden yorum üretme kabiliyeti olan insanlar var.

Adam açık açık belli ırka yönelik ifade kullanıyor, böyle dedin diyoruz. Kabul etmiyor.

Yazdığı sözü bulup önüne koyuyoruz, yine yok...

Gel de böyle insanlara söz anlat...

Selamlar abi, kendine iyi bak.

Yorum

• Emirates sponsor olsun oğlumun adını Emir Ateş koyacam..
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Konu yine dagiliyor. Arapları sevmek zorunda mi insanlar anlamıyorum ki neyi tartisiyorsunuz.
                              Genelleme yapmak yanlis ama bazi araplar da cidden cok fena. Ayni seyi turklere de yapıyorlar doğrudur ama millete laf etcegimize kendimizi gelistirirsek başkaları da bizim hakkımızda Boyle düşünmez. Araplar da ona buna laf etcegine birlik olsunlar gelissinler.

Binlerce arap oluyor diger arap ülkelerinin sesi çıkmıyor. Müslüman kardeşleri sozde. Sonra Millet laf edince suclu oluyor. Yatmislar petrolun ustune ye babam ye fakir halk orda surunsun kralları şeyhleri altından evlerde yaşasın.

Yorum

• Irkçılığa tabii ki karşı olmama rağmen bazı gerçeklerin dile getirilmesine sırf "politically correct" olmak adına karşı çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çeşitli toplulukların olumsuz özellikleri bulunabilir. Bunları söylemek her zaman ırkçılık yapıldığı anlamına gelmez. Mesela bana Türkleri sorsalar "yalanı ve yalancısı bol, güce tapan bir millet" olarak tanımlayabilirim ancak bunu ırkçı olduğum için değil gördüklerime dayanarak söylemiş olurum. Konu çok açıldığı için ben de bir yorum yapmak istedim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X