Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok lüks locaya bence gerek yok. Belki 3-5 locayı lüks şekilde yaparsın. Şehrin durumu ortada. İnsanlar rica-minnet loca almak yerine gerçekten almak istediği için loca almalı ve alabilmeli.
    Yav yerel halkin sen loca alabilecegine inaniyomusun?
    Arkadas herkeste herseyin tadina bakmasin.
    Bahane de hazir. Sehrin durumu ortada!
    Bunu diye diye yakinda stada giriste ustune para verecekler aman gel nolursun diye
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav yerel halkin sen loca alabilecegine inaniyomusun?
      Arkadas herkeste herseyin tadina bakmasin.
      Bahane de hazir. Sehrin durumu ortada!
      Bunu diye diye yakinda stada giriste ustune para verecekler aman gel nolursun diye
      Alabilmeli

Yorum

• stadda kalite yerlerde büyük bir kar peşindeler anlaşılan mis gibi avni akeri aldılar bize maliyeti düşük bir stad yapıyorlar. daha önce madenlerde yaşanan olayları hatırladığımızda üç lira daha fazla kazanacağım diye öğle yemeğini madende yediren zihniyet. Dünyanın en çabuk zengin olunan yeri Türkiye. Çünkü çalmak serbest...
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ibrahim abi bence sen biraz fazla iyimsersin!
          O kadar doluyumki bu stadyum mevzusunda, iyi yönünden bakmak istiyorum. Tek tük iyi şeyler çıkarabiliyorum. Dış cepheyi komple giriş kapılarıyla merdivenlerle donatmışlar, dört bir yanını açık bırakmışlar mesela. Görüntü rezalet olmasına rağmen stada giriş oldukça rahat olacak, Avni Akerdeki gibi sıkışıklık olmıycak.

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ibrahim kardesim bürodan degil 40 bin kisilik Trabzonspor stadindan bahsediyoruz
          Galiba espri yaptin
          Yok modası geçti gibisinden yazınca ona hitaben yazdım. Genellikle odaya ergonomik bir hava katmak için halıfleks serilir demek istedim.

Hem localar örnek olarak yapılıyor beğenilmezse değiştirilir.

(O zevksizlerin beğenmesi yüksek olasılık gerçi. )

Gesendet von meinem LG-D855
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.01.2015, 16:23.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• peki bu resimlerdeki localar loca sayisinin arttirilmasindan oncede bu buyuklukteymiydi?
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar doluyumki bu stadyum mevzusunda, iyi yönünden bakmak istiyorum. Tek tük iyi şeyler çıkarabiliyorum. Dış cepheyi komple giriş kapılarıyla merdivenlerle donatmışlar, dört bir yanını açık bırakmışlar mesela. Görüntü rezalet olmasına rağmen stada giriş oldukça rahat olacak, Avni Akerdeki gibi sıkışıklık olmıycak.

Yok tamam giris cikis meselesine lafim yok.Fakat bu stad 30bin rahat ceker demen biraz fazla iyimser oldu.
              Bedava bile olsa 30bin zor ceker.Yok mesafe uzak,yok dolmusa kim binecek.... diyen cok olur.

Yorum

• Localardaki lüksü orayı alacak olan düşünsün, bize ne localardan ? biz tribünleri dolduralım yeter...isterse hiçbir loca satılmasın..hiç de dert değil.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Localardaki lüksü orayı alacak olan düşünsün, bize ne localardan ? biz tribünleri dolduralım yeter...isterse hiçbir loca satılmasın..hiç de dert değil.
                  Localardan alamadiklari parayi tribüne gidecek taraftardan alacaklar -> Bilet fiyatlari yükselecek -> Daha az seyirci.

Bize ne localardan degil iste ! O stadin sadece tribünlerimi Trabzonspor taraftarina ait yada tüm stadmi ?

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Localardan alamadiklari parayi tribüne gidecek taraftardan alacaklar -> Bilet fiyatlari yükselecek -> Daha az seyirci.

Bize ne localardan degil iste ! O stadin sadece tribünlerimi Trabzonspor taraftarina ait yada tüm stadmi ?
                    kardeşim doğru diyorsun ama önemli olan asıl tribünlerin dolması..locaları sattık tribünler boş kaldı..o zaman ne yapacağız.?

Yorum

İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok tamam giris cikis meselesine lafim yok.Fakat bu stad 30bin rahat ceker demen biraz fazla iyimser oldu.
                      Bedava bile olsa 30bin zor ceker.Yok mesafe uzak,yok dolmusa kim binecek.... diyen cok olur.
                      Ben memlekete Akçaabata gidince kimseyi stada çekemiyordum. Aldığım cevap şimdiye kadar hep "Haşimdi kim gidecek tee oriyeda hau gada eziyet çekecek, hiç uğraştırma bizi." idi. Adam ailesiyle gidip o karmaşıklığa girmek istemiyor. Sosyal medyalarda takip ettiğim kadarıyla baya bir taraftarımızda bu konudan şikayetçi. Trafik ve park sıkıntısı olmazsa dolar bence.

Yorum

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeşim doğru diyorsun ama önemli olan asıl tribünlerin dolması..locaları sattık tribünler boş kaldı..o zaman ne yapacağız.?
                        O locaları alsa alsa şirket sahipleri falan alır. Loca alanlara 10 kombine hediye, loca sahiplerine özel 100 kombinede yüzde 25 indirim gibi türlü türlü kampanyalar yaparız olur biter.

Yorum

• Hahahaha localara bak yahu.. Gece gece nerden girdim şu başlığa yine sinirlendim..

Yorum

• Burda benle stadın kalitesini tartışan 2 şarlatan birilerinin yalakası vardı Stadın 1.kalite demirlerinden 1.kalite membrandan bahsedip bozuk plaka bağlamıştı. Benim öğrenci bütçesiyle kurduğum öğrenci evimdeki odam bile şundan 10 kat lükstü. Biriside yazmış ki odayı alan kendi zevkine göre yapsın işte. Bizim taraftarda vizyon yok ki, adam şunu beğenir güzel der. Toki çok bile yapmış. Halıfleks'e ne güldüm ama rezilliğin resmidir şu.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yukarıdaki mesajlar aslında herşeyi özetliyor, herşeyin en iyisini ben bilirim mantığı klasik Trabzonspor taraftarı. Kendi gibi düşünmeyeni aşağılama ve alt etme çabaları. Mevzu katkı sağlamak değil ben haklıyım aslında bak sizde bir şey bilmiyorsunuz işte diyebilmek. Her mevzuda böyleyiz işte maalesef. Kısacası afedersiniz ama bizden birşey olmaz abiler. Kimse üzerine alınmasın bak "bizden" dedim ha.
                              En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 02.01.2015, 16:49.

Yorum

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukarıdaki mesajlar aslında herşeyi özetliyor, herşeyin en iyisini ben bilirim mantığı klasik Trabzonspor taraftarı. Kendi gibi düşünmeyeni aşağılama ve alt etme çabaları. Mevzu katkı sağlamak değil ben haklıyım aslında bak sizde bir şey bilmiyorsunuz işte diyebilmek. Her mevzuda böyleyiz işte maalesef. Kısacası afedersiniz ama bizden bi s.kim olmaz abiler. Kimse üzerine alınmasın bak "bizden" dedim ha.
                                Şu loca rezaletinde ben demiştim demeye gerek yok, ben en iyisini bilirime hiç gerek yok. Sadece adını ve soyadını bilen bir insan o kapasite şunun loca değil bildiğin oda olduğunu ifade edebilir. Sıva ekibi daha piyasaya çıkmamış birileri çıkar şu elektrik prizlerinin ve tavan aydınlatmasının kendi sınıfının en iyisi olduğunu felan söyler
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X