İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehir dışındaki taraftarlar kombine bilet alıp bu biletleri gitmedikleri maç da kulüp dağıtsa bedava olarak ama eyyam olmaması lazımGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi stad bunlara yapılıyorYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
[QUOTE=sulo61gun;1919920384]İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi stad bunlara yapılıyor
eğer çatıyı tutan kolonlar o şekilde kalacaksa ki kalacak çok kötü bir mimari olacakGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
[QUOTE=MaEsTrO;1919920387]İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kirmizi olanlari diyorsan onlar destek, kaldirilacak.
Yorum
-
[QUOTE=sulo61gun;1919920384]İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi stad bunlara yapılıyor
eğer çatıyı tutan kolonlar o şekilde kalacaksa ki kalacak çok kötü bir mimari olacak
onlar güvenlik sadece
zamani geldimi ayni diger tarfda oldugu gibi sökecekler onlari"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi stad bunlara yapılıyor
Yorum
-
Bursa nin kapalı tribünü bence çok kötü bir tasarım.ust lere koymuşlar localari kapali da birde değişik değişik bolmusler tribünleri.kale arkaları da bence güzel değil sürekli çıkış var ben zaten bu şekildeki kale arkalarini beğenmiyorum.bizim kale arkası çok da güzel oluyor bu arada.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum