Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence rahat dolar o stat...uzaktan oyle gelıyorkı asıl sebep rantın sona ermesı ve sıyası muhalefet.(baskanın sıyası gorusu ve mıtıng arabası )
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi resimler için tşk ederim..emeğine sağlık..çatı nasıl olacak abi..herhangi bir statın catısıyla örnek gösterebilirmisin..daha önceden paylaşılıp bilgi verdiysen göremedim..
      teşekkür ederim.
      Bizim çatıya benzer bi çatı görmedim ben, zaten dünyada ilk olduğu söyleniyor.

Yorum

• Ambulans çıkışı ile ilgili bişey sormayın artık arkadaşlar, stad bitsin, teslim edilsin, yapılabilecek bişey varsa yapılır. Şu anda TOKİ nedeniyle bi duvarın ne renk boyanacağına karar verildikten sonra o duvarı o renge boyama onayını almak 1 ay sürüyor (alabilirsen). Bu yüzden susalım bence, daha hayırlı olur. Kulüp stadı teslim aldıktan sonra bakarız...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim çatıya benzer bi çatı görmedim ben, zaten dünyada ilk olduğu söyleniyor.
          abi teşekkür ederim..senin tahminin nedir..güzel olacak mi?? bekleneni karşılayacak mı??

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi teşekkür ederim..senin tahminin nedir..güzel olacak mi?? bekleneni karşılayacak mı??
            Çatı bu kardeşim...

Herkesin beklentisine göre beklentileri karşılama oranı değişir.

Ben dış cephenin cam olduğu bir tasarımı tercih ederdim ama bu şekliyle de güzel görünecek gibi duruyor.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 14.12.2014, 21:49.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çatı bu kardeşim...

Herkesin beklentisine göre beklentileri karşılama oranı değişir.
              Bekir abi çatı gri mi olacak beyaz mi çatıda trabzonspor amblemi olacak mi?
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• stad dolmaz diyen trabzonlu arkadaşlar,elinizde o stadı doldurmak.Stadın rengine,çatısına vb. şeylerine ağız burun kıvırmayın.Stadı seyretmeye değil bizim hasretini duyduğumuz aşkımımızı seyretmeye ve desteklemeye gideceksiniz oraya.Yok localar çirkin gösterecekmiş,yok çatısı neden öyleymiş...Çatıyı nereden göreceksiniz kardeşim..Gidin doldurun ve cehenneme çevirin orayı.geçen haftakifaciada Konya satadının atmosferinin etkisi çok falzlaydı bana göre.Konyalıyım,stadın çatısı iğrenç,öyle ahım şahım bir stad değil ama taraftar geldiğinde neleri olduğunu gördük geçen hafta ki bu hafta geyseli yöneticiler maçtaki ambiyansı görünce 8taş ile oynayacakları maçı Konya'da oynamak istemediklerini söylediler.River Plate'in veya Boca'nın stadları çok mu iyi?Bahane çok sizde.Passoligle beraber bedava bilet musluğu kesilince o sözde Trabzonspor aşıkları kale arkalarını boşalttılar..Stad güzel,yeri güzel,o satad dolarsa daha da güzel..

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir abi çatı gri mi olacak beyaz mi çatıda trabzonspor amblemi olacak mi?
                  Amblemi bilmiyorum ama çatı beyaz olacak.

Yorum

• O stad dolar, eğer yönetim sağlam bir kampanya, tanıtım yaparsa minimum 30 bin kombine satarsa o stad dolar.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aquí yació la primera red social Latinoaméricana, el sitio de internet que vio nacer la inteligencia colectiva y al taringuero.

Burası Boca'nın stadı.Allah aşkına bir bakın şuraya.Stad mı burası sizin anlayışınıza göre?

Yorum

• stadı stad yapan taraftar.90'lı yıllarda İstanbul takımları 3 kızkardeşten ibaret değilken,Sarıyer,Zeytinburnu ve Bakırköyspor gibi takımlar 1. ligde iken İnönü de çok maç seyrettim.O stadın koşu pisti vs. de vardı..Çoğu kısmı açıktı.Ama stad tıklım tıklım dolardı her maçta ve yer gök inlerdi..Kısacası - belki kızacaksınız ama- o stadı Trabzonlu kardeşlerimiz doldurmazsa bir işe yaramaz.Çatıyı,locayı şekli şemali bırakın.iyi veya kötü modern bir stadımız olacak..

Yorum

• Çatı böyle olamaz mı?
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çatı böyle olamaz mı?
                            Kardesim bu stadyumun catisida disida usteki neyse o simdi "bu cati boyle olamazmi " demek sacma gelir artik neyse o stadimizi dolduralim basari gelir is budur

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle locaların olduğu yerden maratonu gösteren bi foto olsa iyi olurmuş
                              Onlar yarına kaldı artık bunlarda kalan resimler atmayı unutmuşum

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onlar yarına kaldı artık bunlarda kalan resimler atmayı unutmuşum

Eyvallah aradığımı buldum

Yorum

Çalışıyor...
                                X